Justin Bieber visszavonul

2019.03.26. 14:10

Justin Bieber hétfőn egy Instagram-posztban tudatta a követőivel, hogy egy ideig nem építi tovább popkarrierjét, és visszavonul, hogy lelkileg összeszedje magát. 

A tinédzserkoromat és a húszas éveim elejét végigturnéztam. Én is éreztem, és talán ti is láttátok, hogy az legutolsó fellépéseimen már nem éreztem jól magam. Ez nekem sem jó, és ti is többet érdemeltek, hiszen fizettetek azért, hogy egy igazán energikus, szórakoztató könnyed koncerten vehessetek részt. Sajnos érzelmileg kimerültem, és nem tudtam nektek biztosítani ezt az élményt

- írja az énekes. 

Justin Bieber legutolsó albuma, a Purpose 2015-ben jelent meg, és 2016-ban indult vele turnézni. A koncertkörútnak azonban idő előtt vége szakadt "előre nem látható tényezők" miatt.

Most arra szeretnék koncentrálni, hogy megoldjam azokat a mélyen gyökerező problémákat, amivel nemcsak én küzdök, hanem valószínűleg mások számára is ismerősek. Nem szeretnék darabjaimra hullani, ahogyan azt sem szeretném, ha széthullana a házasságom...A zene nagyon fontos nekem, de családom és az egészségem még fontosabb

- folytatta Bieber, aki megnyugtatta a rajongóit, nem vonul nyugdíjba, csak egy kis időre van szüksége, hogy újult erővel térhessen vissza.

via CNN  • Tippek
  • Lakáshitel