Két hétig őrizetben marad A$AP Rocky

2019.07.05. 15:37

A$AP Rocky és társaságának három tagja múlt vasárnap, azaz június 30-án balhéba keveredett Stockholmban két fiatalemberrel. Az előadót még kedden éjjel tartóztatták le két ismerősével és testőrével egyetemben.  Azt egyelőre nem tudni, hogy a haverjainak mi lesz a sorsa, de a testőrét még csütörtökön szabadon engedték, őt pedig a folyamatban lévő nyomozás miatt két hétig még őrizetben tartják - írja a Reuters. 

A rapper ügyvédje, Henrik Olsson Lilja azt állítja, védence nem ismeri el bűnösségét és fellebbez majd az őrizetbevétele ellen.

Megtámadták őket, ők pedig megvédték magukat

- tette hozzá. 

 A$AP Rocky a vasárnapi balhéról két videót is feltöltött Instagramra, és ezeken látszik, hogy nemcsak szócsata volt, a két társaság valóban dulakodott. 

Nem ismertük ezeket a srácokat, nem akartunk balhét. Négy háztömbön keresztül követtek minket, és közben rácsaptak a lányok fenekére, akik elhaladtak mellettük

- írta a közösségi oldalon. 

A történtek miatt A$AP Rockynak le kellett mondania norvégiai és lengyelországi fellépéseit, és értelemszerűen a tervekkel ellentétben a hétvégére tervezett dublini és londoni koncert is elmarad.