Erdőtűz miatt ürítettek ki egy fesztivált Horvátországban

2019.07.16. 13:36

Több ezer embernek kellett elhagynia a horvátországi Fresh Island fesztivál területét hétfőn este, miután tűz ütött ki egy közeli fenyőerdőben, írja a BBC.

A háromnapos hip-hop fesztivált Pag szigetén rendezték volna meg, ám a tűz miatt a fesztiválozóknak mindjárt az első estén el kellett hagyniuk a Zrce Beach területét, ahol olyan nevek léptek volna fel, mint Tyga, Stefflon Don, Tory Lanez és Yxng Bane.

A Fresh Island szervezői egy kedd délelőtti közleményben azt írják, hogy mivel a lángokat még mindig nem sikerült teljesen megfékezni, egyelőre nem tudják, hogy később folytatódhatnak-e a fesztivál programjai – egy hajós bulit mindenesetre már biztosan megtartanak.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek