Ingyenes koncertet ad Bryan Adams a Hősök terén

2019.08.26. 12:26

Bryan Adams ingyenes koncertjével ünnepli huszadik születésnapját a Skandináv lottó, jelentette be a Szerencsejáték Zrt. hétfőn.

A kanadai zenész immár hatodjára koncertezik majd Magyarországon: szeptember 28-án, szombaton lép fel a Hősök terén, ahol a Wellhello lesz az előzenekara.

Az 59 éves Adams az idén márciusban megjelent, Shine a Light című albumával érkezik Budapestre, amelynek nyitó- és egyben címadó dalát az idei Sziget sztárfellépőjével, Ed Sheerannel közösen szerezte.

A Wellhello este hatkor kezd majd, Bryan Adams pedig nyolctól ad majd kétórás koncertet a Hősök terén. A Szerencsejáték Zrt. közlése szerint a zenész "csak erre az estére tervezett exkluzív látványú programmal" érkezik Magyarországra.

A földalatti és a metrók a koncert ideje alatt (valamint közvetlen megelőzően és utána) sűrítve közlekedik majd. A Szerencsejáték Zrt. nem először szervez ingyenes bulit a Hősök terére, tavaly Sting és Shaggy koncertezett ugyanitt a Hatoslottó 30. születésnapján. Később kiderült, a buli közel félmilliárd forintba került. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az idei koncert "a tavalyi eseménnyel megegyező költségvetéssel valósul meg".

Ne maradjon le semmiről!