Újra ott koncertezett Pásztor Anna, ahol meg akarták késelni

2019.08.26. 09:10

Fokozott biztonsági intézkedések mellett koncertezett az Anna & the Barbies a Budapest Parkban, ahol egy évvel ezelőtt egy rajongó akarta megkéselni a zenekar énekesnőjét, írja a hétfői Bors.

A szombat esti bulira érkező közönséget zsiliprendszerben, három ponton , három különböző módszerrel ellenőrizték: először egy biztonsági kapun kellett áthaladni, amit kézi fémdetektoros átvizsgálás, majd pedig motozás, zseb- és táskaellenőrzés követett.

Mint ismert, tavaly nyáron egy dunaszerdahelyi férfi egy késsel a cipőjében próbált meg az Anna & the Barbies énekesnőjének közelébe férkőzni a zenekar Budapest Parkban adott koncertjén. A zaklató hosszú hónapokon át kéretlen, zagyva tartalmú levelekkel bombázta Pásztor Annát, aki összesen 196 oldalnyi levelet kapott a férfitól.

A férfi a második sorból, érvényes belépőjeggyel nézte az Anna & the Barbies koncertjét, amikor a zenekar fellépése alatt, a koncert első felében, elfogták a biztonságiak. Később azt állította, nem akart bántani senkit, csak azért volt nála kés, mert nincsenek fogai, az étkezéshez volt szüksége rá, hogy apró darabokra vágja az elemózsiát, majd azt a klasszikus érvelést is elővette, hogy ő nem zaklató, csupán szerelmes.

A férfiról tavaly év végén kiderült, hogy elmeállapota kóros, paranoid személyiségzavarban szenved, a következő hír pedig februárban érkezett felőle, amikor öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben. Az őrök közbeavatkozása után a zaklatót kórházba vitték, ahol később életét vesztette.

Ne maradjon le semmiről!