Billie Eilish Dave Grohlozott a milánói koncertjén

2019.08.31. 20:35

A 17 éves Billie Eilish, aki a világ jelenleg az egyik legreményteljesebb fiatal popsztárja, éppen Milánóban ad koncertet, ami a hírek szerint kifejezetten rosszul indult, ugyanis a Bad Guy című dal előadója a koncert elején esett egy hatalmasat. 

A helyszínen bulizó informátorunk szerint ezek után lement a színpadról, majd a koncertet egy széken ülve, sínbe tett lábbal folytatta. Nem ez az első eset, hogy így járt, a Twitter tanulsága szerint nemrég szintén rosszul lépett, Milánóban pedig azt mondta, hogy alig egy hónapja ment ki a másik a bokája. 

Eilish a jelenlévőknek nem győzte megköszönni, hogy kitartottak, azt mondta, hogy ez a legkínosabb koncertje, és a közönség helyében ő már rég hazament volna, nagyon rosszul érzi magát a történtek miatt. A ráadásra Eilish csapatának egyik tagja a hátán hozta vissza az énekesnőt.  Az esés után egyébként így nézett ki a koncert.  

A koncert után az énekesnő lábát ellátták, a képeken jól látszik, hogy most már tényleg mindkét bokája sérült. 

A Foo Fighters énekese, Dave Grohl 2015-ben szintén egy koncerten törte el a lábát, ő egy széken ülve folytatta a bulit, miközben egy egészségügyis ült a lábánál, és ügyelt arra, hogy ne mozduljon el a csont.