Óriási koncertet tartanak Avicii emlékére decemberben

2019.09.03. 12:09

December ötödikén nagyszabású emlékkoncertet tartanak Stockholmban a tavaly elhunyt DJ tiszteletére. A fellépést az az alapítvány szervezi, amit Avicii, vagyis Tim Bergling szülei hoztak létre fiuk halála után.  A koncert fő célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy milyen sokan vannak, akik lelki problémákkal küzdenek, és milyen sokan vetnek véget az életüknek - főleg a fiatalok körében, a bevételt pedig olyan non-profit szervezetek kapják majd meg, amelyek rajtuk szeretnének segíteni. 

avicii tribute poster final
Fotó: Tim Bergling Foundation

A koncerten összesen 30 dal hangzik majd el, és 19 olyan előadóművész lép majd színpadra, aki korábban együtt dolgozott Aviciivel. A fellépők listáján szerepel Aloe Blacc, Adam Lambert és Rita Ora, illetve a koncertet megelőzően olyan ismert DJ-k játszanak majd, mint David Guetta, Dimitri Vegas és Nicky Romero. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.