Tíz év után nevet változtat az Apey and the Pea

2019.09.23. 10:19

Csütörtöki, tízéves jubileumi koncertje után a Facebook-oldalán jelentette be az Apey & the Pea, hogy egy névváltoztatással új fejezet kezdődik a zenekar életében. Az új név: Lazarvs.

Nagyon köszönjük mindenkinek az eddigi 10 évet, minden pillanatát imádtuk. Mint azt bizonyára már a legtöbben tudjátok nagy lendülettel íródnak az új számok és minél többet dolgozunk rajta, minél közelebb a végcél, annál inkább érezzük hogy új fejezetet kell nyissunk a zenekar életében, innentől LAZARVS néven folytatjuk tovább

– írta vasárnapi posztjában a zenekar, amelynek Facebook-oldala egyelőre még a régi név alatt üzemel.

"Az Apey & the Pea utolsó koncertjén vagytok" – mondta Áron 'Apey' András frontember a csütörtöki, Budapest Parkban adott koncerten. A Nuskull cikke szerint a megjegyzést akkor sokan nem értették, vagy csak poénnak vették, vasárnap este viszont a zenekar tisztázta a kijelentést.

Az Apey & the Pea legutóbbi nagylemeze, a HEX a Stenken mutatkozott be 2017-ben, majd pár hónappal később az év legjobb magyar megjelenései közé is beválogattuk. A zenekar 2018-ban megnyerte a Nagyszínpad tehetségkutató fődíját is.

Ne maradjon le semmiről!