Újra együtt áll színpadra Majka és Curtis

2019.10.24. 18:22

Váratlan fordulat állt be Majka és Curtis ügyében, ugyanis Majka ma Instagram-oldalán bejelentette, hogy a már lekötött koncerteken újra együtt állnak színpadra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A dolgok változnak.... Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!! Fontosnak érezzük azt is , hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre(amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad. Tsok mindenkinek! * Majka és Curtis

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

A Velvet csütörtöki cikkében még idézi Curtis Borsnak ma hajnalban publikált interjúját, amiben arról beszél a rapper, hogy annak ellenére barátjának tartja Majkát, hogy nyilvánosság elé vitte a drogproblémáit.

A két rapper kapcsolata 2018 nyarán romlott meg, amikor Majka A SZIN-fesztiválos koncertjén az első szám után arról beszélt, hogy drogproblémái miatt nem hajlandó tovább együtt dolgozni Curtisszel.



  • Hírek
  • Bankszámla