Harry Styles májusban végre Magyarországra jön

2019.11.13. 14:20

Harry Styles bejelentette 2020-as, Love On Tour elnevezésű világkörüli turnéját, ami Nagy-Britanniából indul, és aminek egyik európai állomása Budapest lesz. Az énekes május 13-án a Budapest Arénában lép majd fel. 

Európában Harry előtt az egyre ismertebbé váló popsztár, King Princess lép majd fel, a koncertekre november 22-én, pénteken 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés. Minden egyes eladott jegyből 1 dollárt jótékony célra fordítanak majd.

Harry Styles zenei karrierje a One Direction csapatban indult be. A bandával négy slágerlista-vezető albumot, 4 teltházas világkörüli turnét, közel 200 díjat és több mint 50 millió eladott lemezt tudhatnak magukénak.

Styles szólóművészként 2016-ban a Columbia Records-szal kötött szerződést. Debütáló albuma 2017-ben jelent meg, és 14 ország slágerlistáját vezette. Első kislemeze, a Sign Of The Times hét országban került a slágerlisták élére, a Rolling Stone magazin pedig az Év Dalának választotta. Az énekes ugyanebben az évben debütált színészként Christopher Nolan háborús drámájában, a Dunkirkben, amely nagy kasszasiker volt világszerte.

Új albuma, a Fine Line december 13-án kerül a boltokba, és egy exkluzív verzió is kapható lesz, amely egy 32 oldalas könyvet is tartalmaz majd a lemezfelvétel során készített fotókkal. A 12 számos albumon megtalálható lesz a Lights Up dal is, amely pár hete jelent meg kislemezként.