Horváth Charlie-val énekelte meg gyászát L.L. Junior

2019.12.23. 14:04

Boldogok az angyalok, mert nekik mosolyogsz

A mennyország lett, kisfiam, örökké otthonod

– énekli a Horváth Charlie-val közösen jegyzett dalában L.L. Junior, aki idén nyáron vesztette el hároméves kisfiát, Lesi Dávid Laurentet.

Könnyű álmot hozzon az éj című Charlie-slágerhez maga L.L. Junior írt új szöveget, majd felkérte az eredeti változatot jegyző zenészt, hogy legyen a partnere a dalban. A szám vasárnap klippel együtt került fel a YouTube-ra, és máris közel félmillió megtekintésnél jár.

"Köszönöm az orvosoknak és azoknak az ápolóknak, akik a tragédia helyszínén mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kisfiamat. A dalból befolyt összeget az OMSZ-nek ajánlom fel, hogy Isten áldásával, minél több életet menthessenek meg, mert attól függetlenül, hogy sajnos nekünk nem sikerült, ezek az emberek embert próbáló, csodálatos munkát végeznek" – írta a zenész a videó leírásában.

Ahogy korábban az Index is beszámolt róla, kisebbik fiát, a hároméves Dávidot Zuglóban gázolta halálra egy autó augusztus 31-én. A 76 éves sofőr, aki elé a gyermek kiszaladt, minden szabályt betartva közlekedett, erősítette meg a rendőrség. A férfi később levélben fejezte ki együttérzését a családnak. Dávid temetésén több százan vettek részt a Fiumei úti sírkertben.

Ez egy emlék. Soha többé nem fogom tudni elénekelni

– mondta az új számról a 24.hu videójában L.L. Junior, aki az interjúban azt is elárulta, hogy Charlie dalát általában altatóként énekelte a fiának. "Józan paraszti ésszel sincs más lehetőségem, mint menni tovább, és minden adott helyzetért hálásnak lenni, élvezni minden pillanatot – különösen a gyermekemmel –, és továbblépni."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport