Újabb koncertet mondott le Madonna Lisszabonban

2020.01.20. 13:01

Újabb koncertet mondott le Madonna, ezúttal vasárnap este Lisszabonban, ahol 20 óra 30 perckor kellett volna színpadra állnia, ám az énekesnő az utolsó pillanatban úgy döntött, nem vállalja a fellépést.

A BBC híre szerint a szervezők 19:45-kor küldték ki azt az emailt, amelyben közölték, hogy az énekesnő nem tud fellépni aznap este – vagyis a rajongók a fellépés előtt háromnegyed órával tudták meg, hogy elmarad a buli, amire jegyet váltottak.

"Sajnálom, hogy le kellett mondanom a mai fellépést, de hallgatnom kell a testemre, és pihennem kell" – írta aztán Madonna az Instagram-oldalán. Ez már a nyolcadik alkalom, hogy a Madame X turné valamelyik fellépését el kellett halasztani.

Az azonos című, tavaly nyáron megjelent lemezt népszerűsítő koncertsorozat szeptemberben indult New Yorkban. A turné első állomásán Madonna mindjárt két koncertjét mondta le, majd Bostonban hármat, de a Los Angeles-i és a Miami Beach-i közönség sem úszta meg – ezekben a városokban egy-egy fellépés maradt el.

"Koncertezni minden este annyi örömet okoz, hogy lemondani egy koncertet a legnagyobb büntetés nekem. De a fájdalom, amitől szenvedek annyira elsöprő, hogy pihennem kell és követnem az orvos utasításait" – írta a 61 éves énekesnő, amikor lemondta a bostoni koncerteketMadonna korábban ínszalagszakadásra és térdfájdalmakra panaszkodott.

A popdíva ráadásul nem csak koncerteket mond le, hanem rengeteget – akár órákat is – késik a fellépéseiről, amiért egy floridai férfi még pert is indított Madonna ellen.

Ne maradjon le semmiről!