A párizsi Diadalív tetejéről buliztat Bob Sinclair

2020.04.30. 16:00

A párizsi Diadalív, az Arc de Triomphe tetején fog fellépni Bob Sinclair hétfőn, a szokatlan helyekről jelentkező Cercle sorozat részeként.

Az online eseménnyel Orvosok Határok Nélkül szervezetnek és a Fondation de France alapnak gyűjtenek adományokat a járvány elleni védekezéshez.

A közvetítés hétfőn 20.02-kor kezdődik, közvetlenül a járvány frontvonalában dolgozókat köszöntő taps után, írja az MTI a Cercle közleménye nyomán. A szervezők hangsúlyozzák: a közönség csak online hallgathatja a Diadalívről közvetített koncertet.

A Cercle lényege, hogy a beharangozott előadók különleges, nem kimondottan szórakozásra használt helyszíneken lépnek fel. A sorozat részeként Nicola Cruz például néhány hónapja az Argentína és Brazília határán található Iguazú-vízesésnél lépett fel.

A párizsi Diadalívről egyébként épp a múlt héten cikkeztünk utoljára, Christo ugyanis akkor jelentette be, hogy a francia főváros híres műemlékét is becsomagolná. A szeptemberre tervezett projektről szintén csütörtökön derült ki, hogy a járvány miatt egy évvel elhalasztották, 2021 őszén valósíthatják meg.

Ne maradjon le semmiről!