Péter Szabó Szilvia autóskoncert-turnéja holnap el is indulhat

2020.06.05. 09:37

A Magyar Közlönyben is lejött, immáron hivatalos, Orbán Vikor (sk) engedélyezte, lehet autóskoncerteket tartani szerte az országban, boldog-boldogtalan beszerezheti az engedélyeket, amiket eddig csak a Tankcsapda kapott meg – a kormányrendelet szövegét olvasva ők voltak a kísérleti egerek, és mivel úgy tűnik, minden flottul ment, a rendeletek (a koronavírus elleni védekezésről szóló 2020. évi XII. törvényben foglaltak) betartása sikerült, nem volt tömeges pogó, színpadra rohanó, félmeztelen rajongóhorda, szóval mostantól semmi akadálya nincs az ex-Nox énekesnő Péter Szabó Szilvia autóskoncert-körútjának, aminek engedélyek híján való elmaradásáról az Index is írt.

A Közlönyben megjelentek legfontosabb részletei:

  • 1. § (2) Ha a rendezvényre vonatkozó jogszabályban, valamint az e rendeletben meghatározott feltételeket a rendezvény szervezője (a továbbiakban: szervező) biztosítja, az autós zenei rendezvény (...) megtartható.
  • (3) Az autós zenei rendezvény olyan élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatást főszolgáltatásként nyújtó rendezvény, amely során a közönség tagjai a rendezvény helyszínére jutás céljából használt személygépkocsiban tartózkodnak a rendezvény során.
  • 2. § (1) A szervező határozza meg az autós zenei rendezvény látogatásának feltételeit.
  • (2) A szervező a közönség tagjait az (1) bekezdés szerinti feltételekről tájékoztatja. Az (1) bekezdés szerinti feltételek betartatása a szervező felelőssége.