18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Himnusz a kokainhoz - Antilope Kid klippremier

Antilope Kid mindig olyan témát választ, amiről mindannyiunknak van némi fogalma, és mindannyiunknak mutat görbe tükröt. A Diszkóliszt című dalban ezúttal a csík, a csocsi, a fehér hó, a K, a kó, a napocska, a por – vagyis a kokain került sorra. Linczényi Márkó elmesélte nekünk, miért pont ezt választotta:

Most a kokain került sorra Antilope Kid klippremier

Ez a szám nem arról szól, hogy népszerűsítsük a drogot, hanem hogy bemutassa, hogy ez mennyire hiábavaló.

A videóklip elsőre zavarosnak tűnhet, de éppen ez a koncepció, hiszen egyfajta szétszedetten összetett állapotot szeretne bemutatni, visszaadni:

A klip azt mutatja be, hogy ez a világ bezár, s hogy egy kokainozó embernek beszűkült a gondolkodásmódja, s hogy mennyire csak rövid patternekben tud gondolkodni.

Márkó az Indexen hetente mustrázza a Youtube-trendinget, valamint Turai Barnával már két évadot is megélt Síkideg podcastjük, melynek második évada a YouTube-on már látható is.

A Márkó és Barna síkideg podcast-ben szerinte másokon röhögnek, de ezzel együtt magukon is. A témák kifogyhatatlanok, hiszen rengeteg apróságon fel tudják magukat idegesíteni, amúgy teljesen feleslegesen. A harmadik évad szeptemberben érkezik.

Antilope Kid mint szólóformáció már tíz éve létezik, idén több fesztiválon is találkozhatunk vele.

Katt fent a videóra, nézzünk be a Diszkóliszt forgatásának kulisszái mögé!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport