A Road zenekar nyitja az Aerosmith budapesti koncertjét

2021.12.06. 11:58

A világ egyik legnépszerűbb rockzenekara, az Aerosmith megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül 2022. július 10-én a Puskás Arénában is fellépnek.

GettyImages-1124822198
Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

A budapesti koncertre az amerikai Rival Sons mellett egy magyar zenekar is meghívást kapott.

2019-ben érkezett a hír, hogy visszatér Budapestre az Aerosmith, a járvány miatt azonban a turnéjukat és ezzel együtt ezt a koncertet el kellett halasztani. A szervezők friss közleménye szerint a zenekar 2022. július 10-én pótolja a Puskás Arénában a bulit, ahol a Rival Sons mellett egy magyar rockzenekar is a húrok közé csap:

A fennállásának fél évszázadát ünneplő banda magyarországi koncertjét a domoszlói Road zenekar nyitja.

A Road 2004-ben alakult rock-metál zenekar, akiknek az elmúlt évek alatt számos lemeze ért el arany- és platina minősítést. Látványos és dinamikus produkcióikkal mára a legnagyobb fesztiválok fellépői. Legújabb lemezük, a Senki kedvéért nem fékezünk! 2021 júniusában jelent meg. A csapat legnépszerűbb dalai, a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat, a 2 bennem az én, vagy az Ahol a hegyeket látod biztosan helyet kapnak majd jövő júliusban a Puskás Aréna színpadán látható programban. A Road tagjai megtisztelőnek érzik a felkérést és örömmel vállalták ezt a nem mindennapi koncertlehetőséget.

Az Aerosmith legutóbb 1994-ben járt Magyarországon, akkor az MTK-stadionban lépett fel. Előtte egy évvel, 1993-ban a Budapest Sportcsarnokban koncertezett.