Mégsem jön az Aerosmith Budapestre

2022.01.31. 18:59

2019-ben érkezett a hír, hogy visszatér Magyarországra az Aerosmith, a járvány miatt azonban elhalasztották a turnéjukat. A szervezők végül 2022. július 10-re hirdették meg a Puskás Arénába az elmaradt bulit, amit a jelenlegi állás szerint azonban mégsem tart meg a zenekar.

A LiveNation az esemény Facebook-oldalán tájékoztatott, hogy a Covid-korlátozásokra hivatkozva az egész európai koncertkörútjukat lemondták a zenészek.

Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a Covid-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért

– olvasható a zenekar üzenete a LiveNation közleményében. Akik elővételben vásárolták meg belépőjüket az eseményre, a jegyvisszaváltás menetéről ide kattintva tájékozódhatnak.