Világsztárokat jelentett be a Balaton Sound

2022.02.17. 12:37

Két év szünet után nagy visszatérést ígér Európa legmenőbb vízparti fesztiválja, a Zamárdiban idén tizennegyedik alkalommal felépülő Balaton Sound.

A szervezők első körben 24 nemzetközi előadó nevét jelentették be – érkezik a DJ-világranglistán második Martin Garrix, a kívánságlisták állandó éllovas duója, Dimitri Vegas & Like Mike, az álarc mögé rejtőző világsztár, Marshmello, a Sound egyik legnagyobb közönségkedvence, a magyar feleséget választó Timmy Trumpet vagy a svéd house-fenomén, Alesso.

A nagy visszatérők mellett több „elsősoundozó” is elfogadta a fesztivál meghívását, ott lesz a kazah vasúti mérnökből lett Grammy-díjas DJ, Imanbek, a Dj Mag top 100 világranglistán negyedik helyre berobbant Alok és a friss Brit Awards-díjazott Becky Hill – olvasható a közleményben. A műfaj egyik legnagyobb klasszikusaként számontartott techno-DJ, Paul Kalkbrenner is fellép a rendezvényen.

A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról, így tehát június 29. és július 2. között újra visszatérhet a fesztiválélet a Balaton déli partjára.