Elmaradnak Sting magyarországi koncertjei

2022.02.17. 18:33
Sting My Songs című világ körüli turnéja keretében március 16-án a Papp László Budapest Sportarénában, március 17-én pedig a debreceni Főnix Arénában lépett volna fel.

A jelenleg még fennálló nemzetközi egészségügyi korlátozások miatt Sting My Songs turnéjának március 7–21. közötti fellépései 2022 őszére kerülnek át – olvasható a Papp László Sportaréna közleményében.

A halasztás a budapesti fellépést is érinti, így az eredetileg 2022. március 16-ára tervezett koncert egy későbbi időpontra kerül át. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, amelyet hamarosan közölnek.

A tájékoztatás szerint amennyiben nem szeretné megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegy árának visszatérítésére is van lehetőség.

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy 2022-ben újra Magyarországra jön Sting. A brit sztár My Songs című világ körüli turnéja keretében március 16-án a Papp László Budapest Sportarénában, március 17-én pedig a debreceni Főnix Arénában lép fel.

A turnéval kapcsolatban a Főnix Aréna is közölte, hogy elmarad a tavaszra tervezett koncert, amelyet 2022. szeptember 29-én tartanak meg.