Beteljesült, boldog szerelemről énekel Dallos Bogi

2022.08.11. 13:35

Megjelent Dallos Bogi új száma Titkok a téren címmel. Most készülő lemezéről a dal egy oldott hangulatú alkotás, amely a szerelem különleges aspektusát mutatja meg.

Bogi, akiről köztudott, hogy ügyel arra, hogy magánéletét elkülönítse a szakmaitól, korábban nyilatkozott az Indexnek, és akkor így fogalmazott:

Igyekszünk megtartani az egészséges egyensúlyt, tudatosan szűrjük, hogy mi az, amibe betekintést engedünk, és mi az, amibe nem.

Új szerzeményét ezúttal így vezeti fel: „A Titkok a téren az ősszel megjelenő lemezem talán legvidámabb dala, amely egy beteljesült szerelmet mutat be. Ha megismered a számodra ideális társat, akivel egy életen át tudsz tervezni, együtt megöregedni, akkor kell igazán megbecsülni az együtt töltött időt.

Ez a dalszöveg tükrözi leginkább azt az érzelmi állapotot, amelyben az elmúlt években vagyok.”

A dal, amelyet Bogi Wagner Emillel közösen írt, hangszerelését pedig Kosztyu János végezte, egy könnyed nyári popdal képében indul. A szám klasszikus slágerszerkezetben építkezik, hangszerelése rádióbarát.

Az énekesnőnek 2017-ben megjelent Épp Most című albuma volt az első nagyobb, saját anyaga. Ezt a tavaly áprilisban elkészült Közelebb című kislemez követte. Az idén tavasszal megjelent live session videók után a mostani az első anyaga, amelyet közkinccsé tett, ami már az új lemezének a részét fogja képezni.

A Fonogram-díjas énekes a klipről úgy nyilatkozott:

A lemeznél a dalok mellett fontos szerepet játszik a vizuális élmény is, örülök, hogy egy fiatal rendezőlánnyal dolgozhattam együtt, aki ezt a vidám témát egy másik szemszögből fogta meg, és az elmúlás szimbólumát használta.

Az Indexen 2020 novemberében debütált akkori új, Manuellel közösen előadott dala, a Benned él, ez ide kattintva meghallgatható.