Rekordott döntött az AC/DC jegyeladása

2008.10.15. 12:47
Az ausztrál hard rock együttes március 23-án a Papp László Sportarénában lép fel a Black Ice című új lemezbemutató turnéjuk keretében. Elképzelhető, hogy pár nap alatt elfogynak a jegyek.

Már az első órában több mint kétezer jegy kelt el a március 23-i budapesti AC/DC koncertre. A belépőket szerda reggel 10 órától árusítják, és nem csak a jegyiroda előtt nagy a tolongás, de az internetes jegyfoglalás is folyamatos.

Ha ilyen ütemben fogynak a belépők, elképzelhető, hogy pár nap alatt elkelnek a jegyek az AC/DC budapesti koncertjére - tájékoztatott Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary marketing igazgatója. Az AC/DC együttes 8 év után jelentkezik új albummal - Black Ice címmel. A negyedszázada alakult rockbanda tagjai 2001 után indulnak ismét turnéra, amely érinti Budapestet is. Az együttes eddig egyszer, 1991-ben lépett fel Magyarországon, a Monsters Of Rock turné keretében.

A koncertet szervező Live Nation Hungary tájékoztatása szerint óriási az érdeklődés a koncert iránt, a színpadhoz legközelebbi állójegyek már elkeltek. A szervezők felkészültek arra, hogy minél több nézőt tudjon befogadni a Papp László Sportaréna, így a széksorok és az ülőszektorok átrendezésével 15 ezren nézhetik végig a márciusi AC/DC koncertet.