Rekordott döntött az AC/DC jegyeladása

2008.10.15. 12:47
Az ausztrál hard rock együttes március 23-án a Papp László Sportarénában lép fel a Black Ice című új lemezbemutató turnéjuk keretében. Elképzelhető, hogy pár nap alatt elfogynak a jegyek.

Már az első órában több mint kétezer jegy kelt el a március 23-i budapesti AC/DC koncertre. A belépőket szerda reggel 10 órától árusítják, és nem csak a jegyiroda előtt nagy a tolongás, de az internetes jegyfoglalás is folyamatos.

Ha ilyen ütemben fogynak a belépők, elképzelhető, hogy pár nap alatt elkelnek a jegyek az AC/DC budapesti koncertjére - tájékoztatott Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary marketing igazgatója. Az AC/DC együttes 8 év után jelentkezik új albummal - Black Ice címmel. A negyedszázada alakult rockbanda tagjai 2001 után indulnak ismét turnéra, amely érinti Budapestet is. Az együttes eddig egyszer, 1991-ben lépett fel Magyarországon, a Monsters Of Rock turné keretében.

A koncertet szervező Live Nation Hungary tájékoztatása szerint óriási az érdeklődés a koncert iránt, a színpadhoz legközelebbi állójegyek már elkeltek. A szervezők felkészültek arra, hogy minél több nézőt tudjon befogadni a Papp László Sportaréna, így a széksorok és az ülőszektorok átrendezésével 15 ezren nézhetik végig a márciusi AC/DC koncertet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?