Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Az iTunes lista élére ugrott az autóbalesetben meghalt zenekar

2016.02.19. 14:19
0 hozzászólás

A Stockholmban autóbalesetben meghalt brit zenekar, a Viola Beach egy időre az első helyre került a brit iTunes listán, miután a közösségi oldalakon barátok és egy sor híresség is felszólalt rájuk emlékezve.

Liam Gallagher, a The Charlatans és még a Manchester City futballklub is arra sürgette az embereket, hogy vegyék meg a Viola Beach Swings and Waterslides nevű számát, írja a Local.se. Végül csütörtök délután negyed ötkor sikerült is egy rövid időre az élre ugraniuk, de aztán a dán Lukas Grahamtől a 7 Years vette át, és tartotta meg az első helyet.

A Viola Beach négy tagjának autója szombaton zuhant le 25 méteres magasságból, egy autópálya hídjáról egy csatornába. A hidat egy alatta áthaladó hajó miatt nyitották fel.

A Viola Beach zenekar tagjai Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe és Jack Dakin voltak. A zenekar pénteken egy svéd fesztiválon lépett fel, szombat este pedig már az angliai Guildforban játszottak volna. A Telegraph szerint az ötödik ember, aki a kocsiban utazott és szintén meghalt, a zenekar menedzsere volt.