De akkor mit érdemes enni a Volton?

2008.07.03. 12:39
0 hozzászólás

Még csak félve mondjuk ki, halkan, nehogy szappanbuborékként szétpukkadjon a boldogság, de úgy néz ki, hogy véget ért a tömd magad hotdog fesztiváluralma. Jó, eddig is volt gyros, meg csalamádés hamburger, de azért a legnagyobb sorok mégis a hotdogosnál álltak, illetve dülöngéltek. Sokan akár fél órát is támolyogtak a sorban, két koncert közt hogy aztán jól megtömjék, mert ugye ha az elején uborkákból támfalat építesz a virsli köré, akkor másfélszer annyi zöldséget tudsz belerakni.

A Volton viszont inkább a főtt kukorica fogyott tegnap este, és persze a kebab, ami nem, nem gyros, ha mégis azt kérsz, akkor úgy néz rád az eladó, mintha rántott húst rendeltél volna egy pakisztáni étteremben. Vagy mintha egymagad te felelnél a török-görög konfliktusért. Pedig a kebab teljesen magyar, borjúhússal töltött hamburgerzsemle fokhagymás tejföllel, de hát 750 forintért ugye nem jár népzenei aláfestés, meg autentikus íz,legfeljebb néhány nagyobb harapás hús.

A vegetáriánusok persze mint mindig, most is ehetnek görögdinnyét, darabolva, tízszeres áron, vagy mangót, amit a fáradt vagy inkább másnapos eladó magnónak írt ki véletlenül.