Térben a film és a zene

2008.07.07. 09:41
Az Index fesztiválblogja

Akinek nincs kedve otthon maradni, de azért nézne, hallgatna valami jót, találkozna a barátaival, inna sört, de nincs kedve pörgéshez és sátorozáshoz, az menjen a WestEnd tetőkertjére és nézze a 20 négyzetméteres kivetítőt.

Az idei Tér–Film-Zene Fesztivál az ötödik és ingyenes. Pénteken indult és augusztus 3-ig lehet a WestEnd tetőteraszán nyugágyakból filmeket és koncerteket nézni, árulnak sört is. A gyerekeket játszótér és a minden délután jelentkező magyar népmesék várják. De lesz a Kincskereső kisködmön játékfilm, és Macskafogó is, az első rész. Késő esténként némafilmeket vetítenek, élő zongorakísérettel.

A Tér-Film-Zene fesztivál ebben az évben néhány nagyobb vidéki nagyvárosba is ellátogat. Elsőként, most hét végén (július 11-13) Debrecenbe, a Baltazár Dezső térre, majd a szombathelyi Fő térre július 18. és 20. között. A győriek július utolsó hétvégéjén élvezhetik majd a nyugágyból való közös filmnézést, az Aranyparton.

Július 28-án és 29-én, a fesztivál önkéntes véradásra is lesz lehetőség. Mindkét napon délután 3 órától este 8-ig várják a vérüket önként adókat. Aki szeretne élni a lehetőséggel, kímélje magát előző este és vigye magával személyi igazolványát és TAJ kártyáját. Részletes program és további információk a fesztivál honlapján.