Jövődiszkó a balatoni gyerektáborban

2008.07.21. 12:08
2 hozzászólás

Negyedszer lesz idén No Man’s Land, ami Magyarország egyik legjobb elektronikus zenei fesztiválja, most új helyszínen, egészen meglepő, a Balaton nyugati partján: a Fonyódligeten található Somogy Megyei Gyermektáborban szerdától. Egy valakit be lehet vinni ingyen, ha az ember négyen van. Állítólag ördögbotosok is lesznek, de nem annyian.

A július 23-tól 27-ig tartó fesztivál négy helyszínéből legalább kettő (nagyszínpad, Partysan-színpad) folytatja az előző három év hagyományát, house, progresszív, goa, minimal, elektro és techno vonalon, többnyire, sok német és brit és magyar dj-vel, részletes bontás nevekkel itt. Idén az új helyszín mellett új műfajok felé is nyit a No Man’s Land, azaz lesz „alternatív” színpad, nyilván Barabás Lőrinccel és az Irie Maffiával például, tematikus napokkal, lesz ott pl. Korai Öröm, Balkan Fanatik és hiphopos est is Cadikkal, Quickkel és Mangóval. A Zenés kocsma nevű helyszínen meg dzsesszes és világzenés fellépők és programok mellett (Kerekes Band, Golem, Téka Táncház) a Girls And Mathematics lemezlovasai is játszanak majd egy egész délutánon keresztül.

A helyszínről van térkép, a napijegy 3500 forintba kerül és másnap délután négy óráig érvényes, a péntek estétől a fesztivál legvégéig érvényes hétvégi jegy 5500 forintba kerül, a hetijegy pedig 11000 forintba kerül. Illetve van egy négyet fizet ötöt kap akció is, melynek lényege, hogy ha négyen összeállnak, és a fesztivál oldalán megrendelnek és bankszámlaszámról kifizetnek négy darab hetijegyet, akkor öt darab kódot kapnak cserébe, azaz plusz egy embert bevihetnek ingyen. Jövődiszkó, azta.