Féláron utazhatnak a Balatone résztvevői, ha nem diákok

2008.07.24. 15:04
Az Index fesztiválblogja

Azon fesztiválozók, akik nem rendelkeznek nappalis diákigazolvánnyal, és a MÁV-START Zrt. ország bármely  területén levő vasútállomásáról Zánkafürdőre váltanak menettérti, azaz retúrjegyet, 50% alkalmi menettérti kedvezmény igénybevételére jogosultak. A BalaTONE fesztiválon való részvételt a rendezvényen lepecsételt menetjeggyel lehet igazolni a visszautazás alkalmával. A félárú jegy a teljes áru jegyre érvényes, azaz pont annyiba kerül, mint egy diákjegy, utóbbinak azonban nem vonják le a felét.

A kedvezmény leghamarabb 2008. július 23-án, szerdán 00.00 órától vehető igénybe, és a visszautazást, 2008. július 28-án, azaz hétfőn 24.00 óráig be kell fejezni.

Ugyancsak a BalaTONE Fesztivál és MÁV-START együttműködésének köszönhetően ebben az időszakban az InterCity vonatok kivételével minden vonat megáll Zánkafürdőn, azaz a volt úttörővárosi megállóhelyen. A MÁV a fesztiválon is jelen lesz egy információs standdal, ahol válaszokat ad majd a vasúti közlekedést érintő kérdésekre, valamint internetes menetjegyvásárlásra is lehetőséget biztosít a helyszínen.