Mi kerül a re:pohárba a SZIN-en?

2008.08.25. 22:20
Az Index fesztiválblogja

Sztárallűrökből jutott már bőven idén nyárra, de még mindig tudnak újat mutatni a fellépők. A SZIN szervezői is érdekes kívánságokkal találkoztak. Az egyik zenekar 15 darab 50x100 centiméteres törölközőt kért a színpadra. A méret nyilván nagyon fontos lehet, ha hangsúlyozták.

Míg egyesek szerint a törölközőn múlhat a fellépés sikere, addig mások az alkoholra esküsznek. Szerepel a backstage itallapján pezsgő, sör, bor- az utóbbiból helyi változatra is nyitottak néhányan. Elmaradhatatlanok a tömények, mint a vodka, és a whisky.

De nem csak alkoholból merítenek lelkierőt a sztárok színpadra lépés előtt, hanem például a nagy elődökből is. A SZIN szervezőinek ugyanis egy bekeretezett Guns N Roses fotóval is fel kellett szerelniük egy backstage-et.

A környezet- és egészségtudatos SZIN hasonló szemléletű fellépői gyümölcsleveleket, teát és tejet, gyümölcsöket, sőt Noni Juice-t is rendeltek. Egészségére ilyen gondos énekes talán igénybe veszi az immunerősítő gyümölcslé elfogyasztásához a SZIN-en vásárolható re:poharat is.

 

update: A külföldi fellépők technikai igényei is megnőttek az idei SZIN-re. Néhányan  olyan erősítőket kértek, amiket már vagy 30 éve nem gyártanak.