'90-es évek retro a Balaton Soundon + Kraftwerk!

2009.03.10. 10:20 Módosítva: 2009.05.01. 18:49
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Kraftwerk, Moby, Röyksopp, Carl Cox
Tovább »
Napijegy
9990-12990 Ft
Bérlet
25000-29990 Ft
Sátorozás
1000 Ft/fő
 

Komoly lájnapra lehet számítani a Balaton Sound 2009-en. Bár a fellépők többsége már egy jó ideje nem tündököl régi fényében, mindenképp örömteli látni, hogy eljön hozzánk a szeretett/gyűlölt Moby, és a már Szigeten is bizonyított Underworld. Lesz még Röyksopp, és a (persze szintén előző évtized) trip hop hullámának egyik kiemelkedő formációja, a Thievery Corporation. Ami azonban zeneszerető embernek a legnagyobb szenzáció, hogy végre hazánk közönsége is megtekintheti ismét az elektronikus zene egyértelműen legnagyobb hatású zenekarát, a Kraftwerket - ők az élő bizonyíték arra, hogy a német zeneipar nem csak Scootert, meg visítós metált termelt ki.

Azt sajnos most sem bírták megállni, hogy elhívják David Guettát. Summa summarum, az "igényes emberek fesztiválja" (értsd: fesztivál embereknek akik nem szeretnek a porban tökrészegen feküdni) idén is egész vonzó.

Tavaly a Balaton Sound volt az a fesztivál, amire már jóval a kapunyitás előtt elfogyott az összes belépő, és ez nem csak a bérletekre vonatkozott, hanem a napijegyekre is. Ilyet Magyarországon még egy feszt sem tudott produkálni azelőtt. A fenti összeállítás alapján (meg persze a múlt évi hisztériát figyelembe véve) a sold out idén is boritékolható.