„Neked van meleg, te buzi!” – AFC a Pannónián

2009.06.01. 13:10
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Hobo original, Kisp
Tovább »
Napijegy
2100 Ft
Bérlet
2100-2600 Ft
Sátorozás
van, b
Sör
300 Ft
Lángos
250 Ft
Extrák
p
 

Balhé készült. Ezt a biztonságiak is tudták. Aztán lehetett téteket tenni, hogy nagy lesz, vagy kicsi. A punkok elsőre fel sem tűntek, csak egy csoport biztonsági őr, akik az Anti Fitness Club kezdésére vártak. A sátorban átlagos mennyiségű ember volt, még emós sem akadt sok, mindenki békésen, nyugodtan sörözött, majd elkezdődött a koncert.

Anti Fitness Club

Az első szám alatt még szintén nem történt semmi, majd a második előtt középsőujjas mutogatás kezdődött, a punkok pedig elkezdték a néhány rajongót odapréselni a kordonhoz, de nem durván. Az egész ártalmatlan volt, ahogy a későbbi események is, legalábbis ha az ellenséges felhangon valaki nem szokott fennakadni. (Nyilván fenn lehet, persze.) A punkok előbb haza akarták küldeni a tinizenekart, majd miután az énekes srác kijavította őket, hogy rosszul szótagoznak, ezt a rigmust ugrották. Következett a rajongók pogózással való megzavarása, majd a dobálózás. Az első dobás után a biztonságiak kitessékelték a rendbontókat a sátorból, majd elmentek dolgukra, így a punkok visszatértek.

Az előadást mindenki értékelte, még egy negyvenes nő is beszállt a buliba, egy „a pofádat befogod” feliratú pólót adott át az egyik egyujjasnak (a AFC gitárosa nevezte így őket), aki aztán azt lobogtatta a zenekar előtt. Az esemény csúcspontja az volt, amikor több bekiabálás („Neked van meleg, te buzi”, „Menj haza!”) után megkezdődött „mocskos buzi” kántálás, de úgy, hogy az AFC dobosa adta az ütemet.

A PAFE legszórakoztatóbb, és egyben legtanulságosabb koncertjét láthatta, aki egyáltalán kíváncsi volt az AFC nevű médiahackre.

A zenekarnak amúgy van egy jó gitárriffje, és ennyi.  • Hírek
  • Bankszámla