Van még hely Tokajban

2009.07.08. 10:28 Módosítva: 2009.07.08. 11:49
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Machine Head, Faithless DJ set, Basement Jaxx, Ignite
Tovább »
Napijegy
4990-6900 Ft
Bérlet
12500-17900 Ft
Sátorozás
van, bérlettel ingyenes
Sör
350 Ft.
Lángos
300 Ft.
 

Jövő héten startol Tokajban a Hegyalja fesztivál, ami kb. azt jelentik, hogy aki most indul neki szállást keresni a városban, az jó eséllyel pórul jár. Legalábbis ami a keményfedeles alvóhelyek többségét illeti, sátrazni ugyanis sokfelé lehet a fesztiválhoz közel.

Sátorral a fesztiválon táborozhatunk, közel a helyszínekhez, két kemping is várja a látogatókat: a Tisza és Hegyalja kempingek. A Tisza kempingbe már akár hétfőn vagy kedden is be lehet költözni (bár ehhez külön kempingjegyet kell vásárolni erre a két napra), a Hegyalja kemping pedig azonnal nyit, amint a Tisza kemping megtelik (ez a korábbi évek tapasztalatai szerint kedden következik be). A fesztivál területét szerdán, délután 4-től vehetik birtokba a hegyaljások.

Aki jobban kedveli az épített környezetet, ha alvásról van szó, az Tokajban talál legközelebb szállást a fesztivál területéhez. A városból csupán 5-10 perc gyalog a fesztivál. Jelenleg nem könnyű tokaji szállást találni, de a fesztivál oldaláról mindig elérhető a legfrissebb állapot, azaz így a szerencsések még találhatnak egy-egy felszabaduló szobát.

Mellesleg a környékbeli településeken is érdemes szállást keresni, hiszen csupán néhány perccel lesz hosszabb az út a fesztivál területéig, még akár gyalog is.