Harácsolás a Szigeten

2009.08.13. 15:07
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
The Offspring, Fatboy Slim, Placebo
Tovább »
Napijegy
10000 Ft
Bérlet
30000-45000 Ft
Sátorozás
van, bérlettel ingyenes
Sör
480 Ft
Lángos
500 Ft
 

Ugye emlékeznek még a nyolcvanas-kilencvenes évek BNV-ire, meg a Compfairre és az Ifabóra? Kiment az ember egy sátorponyva méretű nájlonzacskóval, addig tömte bele a szórólapokat, prospektusokat, ajándéktárgyakat, amíg tele nem lett, aztán hazacipelte a zsákmányt, egy ideig kerülgette az irdatlan nájlonzacskót, aztán úgy ahogy volt, kikúrta a kukába az egészet.

Ezt a nemes népszokást elevenítjük föl csütörtökön a Szigeten, ahol a közhiedelemmel ellentétben nem csak lopással és lejmolással lehet megszerezni valamit.. Válaszolunk a reklámemberek kérdéseire, eláruljuk nekik féltve őrzött személyes adatainkat, kitárjuk lelkünket, és megpróbáljuk a cserébe kapott ajándékokkal színültig tölteni a célra bevetett, hatalmas ikeás szatyrot.

Fogyasztóvédelmi blokkokat is beiktatunk majd: egy gyári sörellenőr nyomába eredünk, és ha tudjuk, megkeressük azt az embert, aki polgári engedetlenségi mozgalom keretében hatalmas figyelemfelhívó táblával követi a Szigeten ólálkodó adós, pénzügyes és köjálos kommandót. hogy figyelmeztesse a dolgozókat a rájuk leselkedő veszélyekre.

Kérdés, kérés? Küldjön sms-t, vagy hívjon minket a 0630-266-0288-as számon! És jó szórakozást!