Biztos a telt ház a Balaton Soundon

2010.06.24. 13:05 Módosítva: 2010.06.24. 13:45
Az Index fesztiválblogja

Az utóbbi hetekben hiába volt országszerte rossz idő, mégis akkora érdeklődés övezi a Balaton Sound fesztivált, hogy a szervezők a rendezvény területének bővítése mellett döntöttek, ami egyben a kempingterület és az infrastruktúra nagyobbítását is jelenti. Számokban mindez ezer fő plusz bulizót jelent.

SZT6139

A szervezők a legnagyobb érdeklődésre a július 8-11. közötti zamárdi fesztivál pénteki és szombati napján számítanak, ekkor biztosan tűnik a telt ház. Pénteken a Chemical Brothers és Paul van Dyk, szombaton a Berlin Calling című film után világhírt szerzett Paul Kalkbrenner és David Guetta fellépését várják a  legtöbben. Utóbbi a legkeresettebb popsztárok egyike, a Balaton Soundról még éjjel helikopter szállítja át egy szerb fesztiválra.

A nyitónapon, július 8-án a Pet Shop Boys mellett többek között Sven Vath és Paul Oakenfold is színpadra lép, vasárnap a 2many dj’s, John Digweed és a Jamiroquai koncertjét láthatja a közönség. A koncerteknek némileg betehet, hogy ugyanekkor lesz a jelenleg zajló foci vb döntője is. Könnyíti a döntést, hogy a legfontosabb koncertek a döntő után kezdődnek, a rangadót pedig óriási kivetítőn, a Balaton partján ülve élvezheti, aki hajlamos erre.