Elhalasztották Jerry Lee Lewis budapesti koncertjét

2010.07.13. 15:13
Az Index fesztiválblogja

Elmarad Jerry Lee Lewis július 20-ra tervezett koncertje a Papp László Budapest Sportarénában az előadóművész váratlan kórházi kezelése miatt, jelentette a Showtime Budapest. A koncertet egy későbbi időpontban tartják meg.

jerry

A koncertsorozat menedzsmentje kedden reggel tájékoztatta a Showtime budapesti irodáját arról, hogy Jerry Lee Lewist hétfőn a memphisi kórházban megműtötték, orvosai egy hónap pihenést írtak elő számára, ezért az egész európai turnét novemberre halasztották.

A rock and roll ördögeként emlegetett legendás amerikai zongorista, énekes, dalszerző idén ünnepli 75. születésnapját. Jerry Lee Lewis első lemeze előbb (1954-ben) jelent meg, mint Elvis Presley-é, idén áprilisban újabb albummal jelentkezett, amelyen Neil Young, Kid Rock és Kris Kristofferson is közreműködött.

A budapesti koncertre elővételben megváltott 4000 jegy érvényes a későbbi időpontban sorra kerülő Jerry Lee Lewis-fellépésre. Lewis tizenkét évvel ezelőtt már fellépett Budapesten: a Kisstadionban Chuck Berry és Little Richard társaságában adott emlékezetes koncertet.