Másnap – élőben a Szigetről

2010.08.10. 09:01
Az Index fesztiválblogja
Nem tud kimenni? Nem is akar? Nézze élőben a Másnapot! Drogprevenciós félóra, szexuális tanácsadás, főzés, mosás, vasalás már a nulladik napon. Várjuk hívásaikat, sms-eiket a 06703025897-es telefonszámon.

Tavaly és tavalyelőtt fejkamerával közvetítettünk a Szigetről, de minden komoly, felelősségteljes médium életében eljön az a pillanat, amikor kinövi gyerekbetegségeit, megkomolyodik, felelősségteljessé válik, és úgy érzi: végleg felnőtté érett. Ez a pillanat a mi életünkben most jött el, 2010 augusztusában, egészen pontosan a Sziget nulladik napján. A fejkamerás bohóckodás helyett idén csúcstechnikával felszerelt stábbal tudósítunk a Szigetről, és nem a porban rohangászunk, hanem modern, minden igényt kielégítő mobil stúdióból, változatos szigetes helyszínekről jelentkezünk nap mint nap.

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy elmondjuk: lesznek hírek és időjárás. Lesznek ezen kívül meghívott vendégek, a stúdióba várjuk többek között Zimány Lindát, Sixxet és minden egyes részeg holland punkot (igen, Diederick, ez neked is szól), akinek van kedve élő egyenesben beszélgetni kultúráról, társadalomról, bel- és külpolitikáról (különös tekintettel a Chavez–Santos csúcstalálkozóra), és persze mindennapi bajos ügyeinkről, problémáinkról, amelyekre meghívott szakértőink segítségével talán megoldást is találunk. Mondjuk ezt nem ígérjük biztosra. Lesz reggeli lapzsömle, hírvarázs, sportpanoráma, -csokor, -tükör és -saláta, megrendezzük az Első Nemzeti Foursquare-bajnokságot, és természetesen idén is, mint eddig, várjuk hívásaikat, sms-eiket a 06703025897-es telefonszámon. Jó szórakozást, kellemes Másnapot!