A McDonald’s is kitelepül a Szigetre

2011.07.27. 17:49 Módosítva: 2011-07-28 16:44:38
35 hozzászólás

A már utcán lévő szigetes Pesti Est-különszámot nézegetve döbbenten vettük észre, hogy idén először a McDonald's is kitelepül a fesztiválra. A hír annyira váratlan volt, hogy mikro-közvéleménykutatást is végeztünk. Van aki szerint teljesen értelmetlen a dolog, mások viszont jó ötletnek tartják. Valaki megjegyezte, hogy biztos Guinness-rekord lesz sajtburger eladásban, és akadt olyan is, aki szerint, ha árban nem lesz drágább, mint a városi éttermek, akkor nagyon népszerű lehet a hamburgeres, mivel még így is olcsóbb lehet, mint a szokásos fesztiválos ételfelhozatal, de igazán akkor lesz népszerű, ha lesz tölcséres fagyi.

000 GYI0057119431

Megkérdeztük a McDonald's sajtóügyeletét, illetve a Sziget szervezőit is, hogy mit várnak a híres gyorsétteremtől, illetve készülnek-e valami speciális menüvel, de egyelőre csak annyit tudtunk meg, hogy árban nem lesz eltérés a többi étteremhez képest, legalábbis a Sziget szerint.

A kedves olvasókat kérdezzük, hogy mit szólnak az akcióhoz, illetve, hogy egyáltalán tudnak-e más olyan fesztiválról, ahol valamilyen híres gyorsétterem működik? (Tudjuk, hogy a Volton és a Balatonsoundon volt Nordsee, tehát az nem ér!)