Fluor Kispált énekel majd Orfűn

2013.06.13. 16:11
Az Index fesztiválblogja

A Csík zenekar nagykoncertjén és a Kispál-gála bejelentett zenekarain túl a Fishing szervezői meglepetésfellépőkket is hívtak a fesztivál nulladik napjára.

Ezen a napon olyan előadók mutatják be saját Kispál-átirataikat, mint a Punnany Massif, a Supernem, az Intim Torna Illegál, a Bëlga vagy a Subscribe. Rajtuk kívül csak erre az estére összeálló produkciókat is meghívtak a nulladik napi gálára. Ott lesz a Kispál-napon Beck Zoli és Sárközy Zoltán Papa a 30Y-ból, valamint Szűcs Krisztián a HS7-ből, akik már a Kispál-búcsúkoncerten is vendégeskedtek.

Fellép még Frenk, Pásztor Anna és Pásztor Sámuel az Anna & the Barbies-ből, Vitáris Iván az Ivan & the Parazolból valamint a pécsi Járai Márk is. A Kispál-napon mutatkozik be a Budapest Voices nevű különleges kórusprodukció is, de ott lesznek még a Forradalmárok is, akik flashmob-szerű Kispál-énekléseikről híresek. A meglepetésvendégek sorában a legkülönlegesebb talán Fluor Tomi lesz, aki – maga is Kispál-rajongó révén – vélhetőleg új arcát mutatja majd meg a Fishing közönségének.

A Kispál-nap részletes programja itt található.