Elítélték Kid Rockot a palacsintázós verekedés miatt

2008.07.23. 11:40
Az énekest egy év próbaidőre, ezer dollár bírságra és hat óra terápiára ítélték, miután tavaly egy koncertjét követően verekedésbe keveredett egy étteremben.

Kid Rock (született Robert J. Ritchie), egy év felfüggesztett börtönt, ezer dollár büntetést és nyolcvan óra közmunkát kapott egy tavalyi botránya miatt - írja a Reuters. Ezen kívül hat alkalommal részt kell vennie indulatkzelési terápián.

Kid Rock

A 37 éves Kid Rock egy atlantai koncert után keveredett verekedésbe egy palacsintázóban. A rocker turnébusza október 21-én hajnal öt körül állt be az Atlanta külvárosában található Waffle House nevű vendéglátó egység parkolójába a belvárosi koncertről jövet. Eztán a palacsintázóban Rock és barátai egy vendéggel összeszólalkoztak, amiből a pulttól a parkolóig terjedő verekedés alakult ki. A művészt és öt társát letartóztatták, és az üggyel kapcsolatban öt vádat emeltek, de három ember ellen ejtették a vádakat, Kid és egy társa beismerte a tettét.

Kid Rock 2006-ban négy hónapig volt Pamela Anderson férje, ennyi idő után nyújtotta be a válókeresetet a Baywatch sztárja. A detroiti származású Robert Ritchie eddig húszmillió lemezt adott el.