új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • New Jersey-ben készült az a videó, amelyen két szarvast láthatunk, amint két lábra állva percekig harcolnak egymással.

    Capture.PNG
    Fotó: ViralHog / YouTube

    A szokatlan jelent közben az egyikőjük még az agancsát is elvesztette.

    A videóból nem derül ki, hogy végül ki nyerhette a párbajt, de a készítője szerint pár percig tartott a viadal, majd mindketten elsétáltak, mintha mi sem történt volna.

  • mackomama.png
    Fotó: TV2 / Mokka

    Mackónak öltözve utazgat egy néni Budapesten, ezzel okozva örömet az utastársainak. A macisapkát és -maszkot az unokájától kapta ajándékba.  

    Ezt a nehéz helyzetet egy kis vidámsággal, egy kis humorral ellensúlyozzuk. És mint tudjuk, a nevetés az immunrendszerünket erősíti. Tehát ez gyakorlatilag egy prevenció a koronavírus ellen 

    – árulta el a néni. 

    Éva néni egyébként 68 éves, ebből 23 éve gyűjt mackókat, amivel a lakása is tele van. Ez idő alatt már közel 5000 maci gyűlt össze.

  • Még januárban változtatta meg az Amazon az eredeti, bevásárlókocsi-formájú logóját egy olyan új dizájnra, amelyen sokak szerint egy Adolf Hitler bajuszához feltűnően hasonló vizuális elem látható egy mosolygó szájra emlékeztető ábra felett.

    Az eset nagy port kavart, és sokan követelni kezdték, hogy a cég sürgősen változtassa meg a logót. A techóriásnak viszont ennyi ideig tartott, mire végre megváltoztatta a tömérdek visszajelzés alapján a logót egy újabbra, amely már nem hasonlít a náci diktátorra.

    Az Amazon azt nyilatkozta a BBC Newsnak, hogy az első ikont néhány országban kipróbálták, mielőtt a változtatás megtörtént volna.

    A Coley Porter Bell márkaügynökség vezérigazgatója, Vicky Bullen arról beszélt, hogy bár az Amazon a logón a csomagszalag formáját akarta visszaadni, de mégsem volt szerencsés megoldás ez az ábra, mert túlságosan is hasonlít Hitler bajszára.

    Ez a forma örökre beleágyazódott a tudatalattinkba, és nem a legjobb hatást éri el vele egy olyan cég, amely elvileg »házhoz hozza a boldogságot«

    – nyilatkozta Bullen.

    Természetesen az ikont a Twitteren szanaszét trollkodták, az egyik megjegyzés szerint például ez a logó

    „a HARMADIK legjobban letöltött logó lehetett a BIRODALOMszekcióban”,

     valaki más pedig arról írt, hogy az ikon számára egy

    „boldog kicsi Adolfot”

     idéz.

    Az Amazon értette a tréfát, de nem szerette, és az új logón már nincs ott a Hitler-bajusz-forma.

  • Mihalik Enikő annak ellenére, hogy nem szégyenlős típus, a magánéletével kapcsolatban kevésbé kitárulkozó alkat. De most YouTube-csatornáján pótolta a hiányt és válaszolt a rajongók kérdéseire.

    A videóban többek között szóba kerül az is, hogy már gyerekkorában sem volt szégyenlős. Míg a barátnői már nőiesedtek, addig nála még nyoma sem volt a kamaszodás testi jeleinek, ezért nem is volt hajlandó melltartót venni, és egy szál tangában rohangált a Balaton-parton, nagypapája legnagyobb megdöbbenésére. Ezenkívül kiderült még, hogy van egy titkos tetoválása a szájában, ami egy trágár szó. 

    Viszont a 33 éves modell nyíltságát és közvetlenségét a legjobban az a válasz foglalja össze, amit arra a kérdésre adott, hogy mi motiválja akkor, ha nincs kedve edzeni? 

    Tulajdonképpen az, hogy valószínűleg az edző előre ki van fizetve. 

    Az összes kérdést és választ, Mihalik Enikő csodálatosságát és szuggesztív macskáját itt tekintheti meg: 

  • michael c hall
    Fotó: Jerod Harris / Getty Images Hungary

    Nemrégiben írtunk róla, hogy Michael C. Hall betöltötte az 50. életévét. És nem sokkal később kikerült az első fotó a Dexter 9. évadából.

    Láthatóan a karakter nem úgy néz ki a képen, mint ahogy utoljára láttuk őt a 8. évad végén 7 évvel ezelőtt,

    hiszen se nem szakállas, se nem tűnik favágónak rajta. Inkább ismételten olyan, mint amikor ereje teljében volt a korábbi évadokban.

    A 8. évad brutális lebőgése után a rajongók most újult erővel lendülnek bele abba, hogy a 9. évad csak jobb lehet, és talán méltó lezárást kaphat a sorozat. A forgatást valamikor 2020 év végén kezdték el, és

    a bemutató várhatóan 2021 közepe vége fele esedékes majd.

    Addig is van idő ledarálni a 8 évadát a sorozatnak, hogy újra azonosulni tudjunk a cselekménnyel és a főszereplővel.

  • Allen Iverson a kosárlabda történetének egyik meghatározó alakja. Ő volt az, aki behozta a gengszterstílust az NBA-be, félelmet pedig egyáltalán nem ismert, ami miatt rengeteg fiatal példaképe lett. Labdakezelése, robbanékonysága és alacsonyan lévő súlypontja miatt még a hand check-érában is iszonyatosan nehéz volt ellene védekezni, a szabály 2004-es eltörlése után pedig végképp.

    Újoncként Michael Jordant is megviccelte egy emlékezetes crossoverrel, MJ viszont sokkal jobban járt, mint Antonio Daniels 2006. március 3-án. Pedig a Washington hátvédje semmi mást nem szeretett volna, csak Iverson előtt maradni. A „Válasz" viszont két keresztátütéssel bohócot csinált belőle, majd a felboruló Daniels mellett értékesített egy könnyű ziccert. 

    Iversonnak nem ez a legemlékezetesebb NBA-pillanata, Danielsnek viszont egészen biztosan igen.

  • Murat Yıldırım török származású művészeti igazgató és illusztrátor úgy döntött, újragondolja a világ hat legnagyobb művészeti remekművét, és valami olyat alkot, ami eddig senkinek nem jutott eszébe. Így készült el a Furry Artworks sorozat, ami sajnos csak a digitális térben tekinthető meg, ugyanis 

    bár nagyon valóságosnak tűnnek a képek, de 3D technikával készültek.

    A sorozatnak akkora sikere lett, hogy egy online aukció során az összes kép elkelt, valamint elnyerte a „2020 leginnovatívabb reprodukciós technikája” címet is.

  • Nagyon úgy fest, hogy a híres-neves asgardi színtársulat is visszatér a Thor Love and Thunder című filmbe. Ha még emlékeznek, a Thor 3. részében találkozhattunk velük a Ragnarök című filmben, amikor Thor megérkezik Asgardba, hosszú idő után, de már azzal a tudattal, hogy Loki él és az apja, Odin nincs Asgardban. Itt szerepelnek a színházi társulat színészei: a Thor 2. részének azt a jelenetét játsszák el, amikor Loki meghal, persze azóta kiderült, hogy ez ismételten kamu halál volt.

    tarsulat.png
    Fotó: YouTube

    A jelenet itt tekinthető meg:

    Látható, hogy a társulat nem is akármilyen színészekből áll, mivel Thor karakterét maga Chris Hemsworth testvére, Luke Hemsworth alakítja, Odint a Jurassic Parkból ismert Sam Neil, és persze ott van Loki, akit pedig a fent említett Matt Damon alakít majd ismételten. De a 4. részben nem csupán ők lesznek benne a társulatban, hanem Melissa McCarthy is, aki a Helát alakító asgardi színészt játssza a filmben.

    A forgatási fotókat itt tudják megtekinteni:

     A forgatási videót pedig itt:

    Kíváncsian várjuk, milyen jelenetet játszanak majd el.

  • Újabb kellemetlen David Letterman-interjú került elő. Ez alkalommal Paris Hilton volt az áldozat, aki podcastjében mesélte el, hogyan élte meg az incidenst. 

    Miután nagy nehezen igent mondott a szereplésre, kikötötte, hogy az akkoriban népszerű témának számító börtönbüntetéséről semmiképpen nem szeretne beszélni, de a műsorvezető folyamatosan csak ezzel kapcsolatban kérdezte. A felvételen látszik is, hogy Hilton alig-alig válaszol a neki feltett kérdésekre. Elmondása szerint a reklámszünetben ismételten megkérte Lettermant, hogy kifejezett kérése volt, hogy a ne kerüljön szóba a börtöntéma, és hagyja abba az erről való kérdezgetést. Letterman erre azt mondta, hogy rendben, de a szünet végeztével ott folytatta, ahol abbahagyta. 

    Nagyon kegyetlen és gonosz volt. Amint vége lett, ránéztem és azt mondtam: »Soha többet nem jövök ebbe a műsorba. Átléptél egy határt.« … Nem szóltam be neki, mert nem vagyok az a fajta, de nagyon mérges voltam. Aztán bocsánatot kért, és küldetett egy üveg Château Lafite Rothschildot a házamhoz.

    Ami egy nagyon etikátlan lépés volt Letterman részéről. A műsorvezető többször bocsánatot kért még ezután, ezért Hilton elmondása szerint meg is bocsátott neki, és később többször szerepelt még a műsorban.

  • A 75 éves Dolly Parton tavaly egymillió dollárt adományozott az oltóanyag fejlesztésére, de így is sokat kellett várnia, hogy végre megkaphassa a Moderna-vakcinát.

    155456815 100793838723384 2881785320559331917 n
    Fotó: @dollyparton / Instagram

    Az énekesnő kijelentette, hogy csak azért, mert ennyi pénzt ajánlott fel a kutatásra, nem szeretne elsőbbséget élvezni, és kivárja, amíg sorra kerül. 

    Most pedig mindenkit arra buzdít, hogy kövesse példáját, és oltassa be magát.

    (Forrás: TMZ)

  • Puskás Peti, aki az idei Való Világ egyik műsorvezetője volt, most megmutatja a követőinek, hogy hogyan is kell elképzelni az ő egy napját a műsorban.

    Rengeteg könyvet kell elolvasnunk, itt furcsamód kicsivel több ideig marad a kamera a Kiégés társadalma című könyvön. Lehet ez egy utalás lenne Peti hangulatára? Nem tudjuk, ezt majd a rajongók kisakkozzák. Utána irány az RTL klub stúdiója, hogy megkezdődjön a felkészülés az élő adásra. Találkozunk a főszerkesztővel, akivel Peti és Anikó pontról pontra átveszik az esti műsor részleteit, mozzanatait és mondatait.

    A szerkesztőtől megtudjuk, hogy Petivel fárasztó volt a 105 napos munka.

    Ezt valamilyen téren meg is tudjuk érteni, hiszen rögtön elkezdi szívni a vérét Peti a szerkesztőnek, háromszor kérdezi meg ugyanazt tőle, hogy majd mit kell csinálnia a szavazás lezárásakor. Aztán végre egy villanásra betekintést nyerünk a villatükrök másik oldalára, ahol a stábtagok beláthatnak a villalakók hálószobájába például.

    Ezután Peti ellenőrzi, hogy melyik ajtóhoz kellett volna kísérnie az egyik villalakót, hogy ha lesz legközelebb, akkor ne a raktárba küldje a játékost a Villa helyett.

    Majd vissza is térünk a stúdióba, ahol Tobey Maguire-t megszégyenítő mozdulatokkal vonul be a műsorvezető. Aztán érkezik a talán legnehezebb része a munkának, itt Peti lerajzolja, hogy mikor melyik kamerába kell néznie, és röviden, tömören levezeti Boginak a 2 órás adás kameraállásait. A videó legvégén a Való Világ búcsúdalának dallamát dúdolja Bogi, amit Peti a lépcsőn ülve légzongorázik, majd mindennek véget vet egy bekapcsolt porszívó zaja.

    A teljes videót itt tudják megtekinteni:

  • Valljuk be, a női kosárlabdázók annyira azért nincsenek a reflektorfényben, még a legendás Lisa Leslie neve sem feltétlenül mond sokat a legtöbbeknek.

    Ezen most akár változtathat is a 18 éves Azzi Fudd, akit nemtől függetlenül a legnagyobb tehetségnek tartanak LeBron James középiskolai remeklése óta.

    azzi fudd
    Fotó: The Washington Post

    Fudd volt egyik első lány, aki részt vett a Stephen Curry által indított edzőtáborban, és sikerült megnyernie az ottani tripladobó-bajnokságot – a srácok ellen. A középiskolában másodikosként lett az ország legjobb játékosa, ez korábban még egy fiú- vagy lánykosarasnak sem jött össze.

    A 2021-es egyetemi toborzás első számú csillagaként a UConnhoz kötelezte el magát, most pedig egy tripladobó-videójával került a figyelem középpontjába.

  • Az eddigi 9 évadnyi Való Világ abból a szempontból ugyanaz volt, hogy nagyjából 100 napra beköltözött kábé egytucatnyi ember, akik a külvilágtól elzárva élték mindennapjaikat. Néha-néha kaptak külső ingereket, találkozhattak szeretteikkel, beolvastak nekik a nézők által írt kommenteket, voltak párbajon stb. A 10. évad is ilyen lett volna, ha nincs a koronavírus, ami utólag adott egy plusz réteget a műsornak.

    A formátum külföldi verziójában volt már rá példa, hogy egy aktuális hírt közöltek a lakókkal. A Való Világ 10 játékosai viszont konkrétan semmit nem tudtak arról, hogy hol tart éppen a járvány, mik a halálozási adatok, van-e tömeges oltás, lehet-e utazni és így tovább.

    A szériát megnyerő VV Vivi november 14-én költözött be, és február 27-én hagyta el végleg a villát a győztesnek járó 36 millió forinttal együtt. Több mint 100 nap telt el. Vivi a Fókusz kérésére elmondta, hogy az éttermük felújítására fogja költeni a pénzt. Ekkor szembesítették a ténnyel, hogy az éttermek amúgy zárva vannak.

    Vivi több mint 100 nap hírektől való elzártsága itt csapódott le igazán. Tény, hogy az éttermek bezárásáról már november 10. körül is tudni lehetett, de az elsőként beköltöző játékosok ilyenkor már nem tájékozódhatnak a külvilág történéseiről.

    Gondoljunk bele, hogy mi mindenre kell még rádöbbennie egy embernek, aki a mai világban 100 napra lekapcsolja magát a napi események követéséről.

  • shutterstock 566877958
    Fotó: Shutterstock

    Hosszú álom – ez most nem Raymond Chandler híres detektívregénye (melyből minden bizonnyal szintén készült audiokönyv), hanem a Svédországban történt mulatságos bealvásos esetek címe lehetne, amelyeket egy YouTube-videóban is lelepleztek.

    Felolvasni rendkívül monoton és álmosító tevékenység lehet bizonyos svéd narrátoroknak, emiatt történhetett, hogy az audiokönyvekből időnként teljes fejezetek hiányoznak, helyettük pedig szuszogást vagy hangost horkolást hallani – a narrátorok ugyanis 

    egész egyszerűen munka közben bealudtak.

    Azok a (leginkább látáskárosult) svédek, akik megvették ezeket az audiokönyveket, annyira nem tartották mulatságosnak az ügyet, amikor a svéd állam által finanszírozott „Ügynökség a hozzáférhető médiához” (Myndigheten för tillgängliga medier) kiadványai ilyen csapnivaló minőségben kerültek piacra.

    Caracasban este lenne, ideje aludni

    Minderről egy YouTube-videó is készült, ahol hallhatjuk is a szóban forgó „álomba szenderüléseket”. A videót Finn Hellman független újságíró készítette, és kigyűjtötte benne a különösen durva bealvásokat. Az egyik videóban, a Caracasban este lenne (It Would Be Night in Caracas) című regény felolvasásakor például hallható, hogy pár percig szuszog a felolvasó, máshol pedig még horkolást (vagy ahhoz hasonló furcsa hangot) is hallani.

    Hellman azt is kiderítette, hogy bizonyos narrátorok megismételtek mondatokat, más esetben pedig teljes fejezetek hiányoztak. Az is előfordult, hogy az álmos felolvasók képtelenek voltak egyszerű svéd szavakat kiejteni.

    Hellman különösen sajnálatosnak tartotta, hogy a svéd adófizetők pénzét költötték arra, hogy felolvasás helyett kialudják magukat a narrátorok.

  • Február 27-én debütált Tóth Andi klipje, ami kiemelkedik az eddigi videói közül.

    Olyan érzést vált ki a dal pár sora, és persze maga a klip egy-két jelenete is, mintha a botrányokra reagálna az énekesnő.

    De az is lehet, hogy ez csak egy teória, és ez csupán egy szimpla, hétköznapi dal egy jó hangú énekesnőtől. Azt viszont leszögezhetjük, hogy a videó kommentjei alapján Tóth Andi rajongóit is megosztja a kérdés.

    döntse el mindenki maga, mit érez és mit lát bele a klipbe.

    Sokan már egy rockszámot szeretnének az énekesnőtől hallani, ezzel nem is vitatkoznánk, mivel az biztos, hogy a hang megvan hozzá, csak egy erős zenekar kellene mögé.

    Kíváncsian várjuk a folytatást.

    A videoklipet itt tudják megtekinteni:

  • Demi Lovato az önszeretet felé vezető rögös utazása közben szabadult meg észrevétlenül egypár kilótól, és ezt az élményt követőivel is megosztotta Instagramon. 

    Véletlenül lefogytam. Nem számolom a kalóriákat többet. Nem edzem túl magam. Nem korlátozom és nem tartok tisztítókúrát. De legfőképpen … nem szentelem az életem a diétának. … Kifejezetten fogytam. Teljesen új ez az élmény, de teljesen tele vagyok. De nem étellel, hanem isteni bölcsességgel és kozmikus iránymutatással. 

  • anthony.png
    Fotó: anthonyhopkins / TikTok

    A színész gyakran oszt meg vicces képeket és videókat követőivel az Instagram-oldalán, amelyekből az is kiderül, hogyan viseli a karantént. Az biztos, hogy jól elfoglalja magát, mert láthatjuk festegetni, zongorázni, de 83 éves kora ellenére még saját TikTok-profilt is csinált magának. Tegnap pedig azzal telt a napja, hogy táncra perdült az előszobájában.

    És persze mindezt az elmaradhatatlan hawaii mintás ingjében teszi.

  • A nagy sikerű sorozat még 1994-ben indult, tíz évig boldogította a rajongóit, 236 rész után (pilottal együtt) ért véget 2004-ben.

    De nem akármilyen sorozattá nőtte ki magát a Jóbarátok széria, mivel nem lett se eltemetve, se elfelejtve, sőt a mai napig releváns, és folyamatosan vonzza be a fiatalabbnál fiatalabb közönséget is.

    Hogy mi a titok? Azt mindenki döntse el maga.

    Valamilyen formában mindig képes volt a sorozat más-más korosztályhoz szólni. Híres volt a zseniális karakterek megformálásáról, vagy például a cameók meglepetéseivel is bátran élt a sorozat. 

    És persze ne felejtsük el a pénzügyi hozadékait sem. A mai napig dollármilliókat hoz a stúdió és a főszereplők konyhájára. Mivel annak idején, pár évad után az összes szereplő olyan szerződést írt alá a stúdióval, hogy folyamatos

    jutalékot kapnak a bevételekből.

    Még nincs egy éve sem, hogy a Netflixről leszedték a sorozatot, mivel Amerikában az HBO szerette volna, hogy csak a saját platformján legyen elérhető az aranytojást tojó tyúk, így került fel az HBO Max streaming szolgáltató oldalára. De most mindenki kapaszkodjon meg, mivel hozzánk is visszatérnek a Jóbarátok, méghozzá az HBO Go-ra fognak felkerülni a részek. A premier pedig, ha minden jól megy, április 15-én lesz, így akkortól veheti kezdetét a Jóbarátok-maratonozás.

    Ön nézi még a Jóbarátokat?