új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Apple Martin le sem tagadhatná édesanyját – a 17 éves lány kiköpött olyan, mint Gwyneth Paltrow tizenéves mása. Apple a minap ünnepelte a születésnapját, aminek alkalmából a(z egykori) színésznő megható sorokkal köszöntötte őt fel.

    Máris 17? Legédesebb lányom, te vagy az életem! Minden nap úgy megnevettetsz, hogy a hasam is belesajdul. Csodálatos vagy, és keményen dogozol. Mindig magadat adod, amiért nagyon tisztellek. Azt kívánom, bárcsak nekem is lett volna egy kanálnyi abból az önértékelésből a te korodban, mint amennyi most neked van. Annyira inspiráló és laza vagy. Emlékszem arra a reggelre, amikor megérkeztél erre a világra, tökéletesen. Nem hiszem el, hogy ennek 17 éve. Isten éltessen, angyalom!

    – írta posztjában Gwyneth.

  • Május 18-án új klippel jelentkezik a Tankcsapda. A debreceni rockzenekar egy vérbeli horrorsztorit forgatott, amit a megjelenés előtt megmutattak néhány ismert embernek, hogy teszteljék a reakciójukat. A kísérleti alanyok között olyan nevek szerepeltek, mint Till Attila, Gerendai Károly, Kovács István Kokó, Bochkor Gábor, Lékai-Kiss Ramóna vagy épp Szujó Zoltán, akik mind másképp reagáltak a látottakra.

    A felkért alanyok kezdetben nagy érdeklődéssel figyelték a klipet. Till Attilának viszont, aki a zenekar előző, „Ülj le mellém” című dalához készült kisfilmet rendezte, egy idő után teljesen elment az étvágya az egésztől. Bochkor Gábor ezzel szemben viccesnek találta, Lékai-Kiss Ramóna pedig abszolút hitelesnek titulálta a látottakat – noha állítása szerint nagy valószínűséggel nem fogja többször megnézni, a horrorsztori egyértelműen „beleégett az agyába”. Gerendai Károlyt láthatóan kissé összezavarta a videó. Filmként és zeneileg szerinte teljesen rendben van, de az biztos, hogy 18 pluszos az anyag, illetve kissé bizonytalan abban, hogy a fiatalok körében nem lesz-e balhé abból, amilyen képeket hordoz, illetve üzen a történet.

    Mint produktum tetszik, de szerintem azért lesznek viták körülötte

    – vélekedett somolyogva a Sziget Fesztivál alapítója.

    A reakciók az alábbi videóban megtekinthetők. A klip pedig kedden délelőtt debütál az Indexen.  

  • Egy férfi az önfeledt vidámparkozás közepette elhagyta a fogát a hullámvasúton. Ahogy a felvételen is látszik, az elején még minden oké, megy a kiáltozás, nevetgélés, amikor is egyszer csak 

    hopp, eltűnik az a fránya fog. 

    A férfi láthatóan zavarba jött, de a mellette ülő lánynak nagyon tetszett ez a furcsa fordulat.

  • Janet Jackson katonai stílusú dzsekije, amiben az énekesnő az 1990-es Rhythm Nation turnéján lépett fel, 81 250 dollárért (24 millió forintért) kelt el egy Beverly Hills-i aukción a hét végén.

    A fémdíszítésű fekete dzseki volt a sztárja a Julien’s Aukciósház péntektől vasárnapig tartó háromnapos árverésének, amelyen az énekesnő fellépőruháit és más relikviáit kínálták eladásra. A dzseki az előzetesen becsült ár hússzorosáért kelt el pénteken.

    A Rhythm Nation koncertkörút Jackson első szólóturnéja volt.

    A négyszeres Grammy-díjas énekesnő, aki vasárnap lett 55 éves, több mint ezer olyan ruhadarabját bocsátotta árverésre, amelyet a színpadon, vörös szőnyegen vagy a klipjeiben viselt.

    Egy karika fülbevaló kulccsal, amit az 1990-es turnén is viselt, 43 750 dollárt (13 millió forintot) ért egy gyűjtőnek – írja az MTI.

    Az árverés bevételének egy részét a Compassion International nevű, keresztény gyermekeket támogató csoport kapja.

  • 187150380 302024091428944 4421785867396411670 n
    Fotó: instagram / khaby00

    Már 11 millióan követik Instagramon a srácot, akinek olyan egyszerűek a videói, hogy szó szerint nehéz rájuk szavakat találni. A közösségi oldalakon igencsak elterjedtek mostanában azok a videók, amelyek egy bonyolultnak látszó helyzetre ígérnek orvosságot, de végül csupa értelmetlenség a vége. Ezekre kezdett reakciókat készíteni Khaby Lame, és egyik napról a másikra hihetetlen népszerűségre tett szert.

    A recept mindössze annyi, hogy megmutatja, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani egy helyzetet. Plusz védjegye a lesajnáló fejcsóválás, amivel nyugtázza az előző, értelmetlenül megoldott szituációt.

    Khaby a napokban azt is megmutatta, hogy már többen követik az Instagramon, mint a Facebook atyját, Mark Zuckerberget. Ez akkor 8,7 millió követőt jelentett, a poszt írásakor azonban már 11 millióra növekedett ez a szám. Nincs is tehát népszerűbb a puszta egyszerűségnél!

  • Mindenkit megfertőzött a Jerusalema táncos kihívás, az elmúlt évben sorra jelentek meg olyan videók a neten, amelyek különféle területen dolgozók közös produkcióját tárták a világ elé.

    scrnli 2021- 05- 16- 14-18-53.png

    A Magyar Állami Operaház sem akart kimaradni a sorból, ők is szerettek volna részt venni az üzenet továbbításában, miszerint a tánc a legkilátástalanabb helyzetben is örömöt okoz. 

    Kinyitottuk magunkat a tánc örömére

    – olvasható a videó mellett, ami az Opera Facebook-oldalán debütált. A bejegyzésben azt írják, az intézmény dolgozói közül nagyon sokan csatlakoztak az akcióhoz, mellyel az együttlét örömét, magát az életörömöt kívánják megmutatni, amelyben reményeik szerint hamarosan mindenkinek ismét része lehet, és ami szerintük zenével és tánccal abszolút kifejezhető. Hozzátették: bíznak benne, hogy az újranyitás időszakában, egyben a társadalmi felelősségvállalás jegyében ezzel a kis videóval is köszönetet mondhatnak mindazoknak, akik a számukra is kihívásokkal és nehézségekkel teli időszakban mindent megtettek azért, hogy újra visszakaphassuk korábbi életünket.

    A közös ügy szó szerint megmozgatta az intézményt, az örömtáncból a Magyar Nemzeti Balett művészei és munkatársai mellett magánénekesek, a Magyar Állami Operaház Zenekarának és Énekkarának tagjai, a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei és az adminisztrációban dolgozó kollégák is kivették a részüket.

    A produkciót itt tudja megtekinteni.

    És itt:

  • GettyImages-1202662592
    Fotó: Steve Jennings / Getty Images Hungary

    Oprah Winfrey egyike azoknak az amerikaiaknak, akiknek a munkássága és személyisége gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen. Viszont a műsorvezető most egy podcastben arról vallott, hogy bizony volt olyan helyzet, amit még ő is megbánt. Sajnos egyszer sikerült egy olyan kérdést feltennie, ami nem jött ki túl jól. 

    Éppen Sally Fieldet interjúvolta, aki akkoriban Burt Reynolds párja volt. Minden jól ment egészen addig, míg a producerek nyomására fel nem tett egy olyan kérdést, amit nagyon nem kellett volna. Méghozzá azt, hogy: 

    Burt Reynolds vajon parókában alszik-e? 

    Fields nem reagált valami jól a váratlan helyzetre.

    Szóval megkérdeztem, és utána hidegen bánt velem. Bezárkózott teljesen, nem is tudtam újra megnyitni. (…) Úgy voltam vele, hogy „azta, Sally élő adásban vált teljesen rideggé. Megérdemeltem. Megérdemeltem. Megérdemeltem. Mert ez egy nagyon nem helyénvaló kérdés.” 

    Hát, ezek szerint még ő is hibázhat. 

    (via: Buzzfeed)

  • giphy (1).gif
    Fotó: giphy.com

    A meetingek nem feltétlenül számítanak a legkellemesebb időtöltésnek, sok esetben pedig még feleslegesek is. Egy Maine állambeli rendőrfőnöknek viszont a munkájába került egy megbeszélés elkerülése. 

    Joshua Potvin még 2020 februárjában talált ki egy hamis jelentést, hogy ne kelljen megjelennie egy nyilvános ülésen. Az esetet vizsgáló bizottság most úgy döntött, visszavonja az engedélyét az eset miatt. 

    A határozat szerint többszörös csalás történt. Azzal kezdődött, hogy Potvin üzenetet küldött az egyik tisztjének, és megkérte, hogy hívja ki őt a megbeszélésről. Ezután egy parkolóba hajtott, majd a járőrkocsiban lévő számítógépet használta arra, hogy a rendszerben hamis bejegyzést készítsen, amely szerint egy gyanús személyről szóló bejelentés alapján hajtott oda. A bejegyzésbe még az egyik alkalmazottjának rendszámát is beírta.

    Potvin elfogadta a büntetést, legalábbis nem fellebbezett. Valószínűleg belátta, hogy így már végképp nem kell felesleges ülésekre járnia. 

    (via: HuffPost)

  • Milyen szép év is volt 2009 – a fiúk haja a szemükbe lógott, mindenki USA-mintás ruhákat hordott, és világjárvány se keserítette az életünket. Ebbe az időbe repített most vissza minket Brasch Bence.

    Az énekes a Csillag születik című tehetségkutatóban tűnt fel, sokak kedvence volt már az első perctől. A versenyt ugyan nem nyerte meg, de népes rajongótáborra tett szert. Bence azóta már színészkedéssel foglalkozik, de szívesen emlékszik vissza a Csillag születik időszakára is.

    Hirtelen feldobta ezt a képet a telefonom. 2009

    – írta posztjában.

    A bejegyzés alatt egyébként sokan együtt nosztalgiáztak kedvencükkel, volt, aki közös fotót is mellékelt.

  • A Redditen sikerült összegyűjteni több felhasználó bejegyzéséből, hogy mik azok az elég népszerű dolgok, amik lehet, hogy felszínesen nézve cukik, viccesek és romantikusak, de jobban megnézve kínosan kellemetlenek.

    A 40 pontból álló lista egyes elemei erőteljesen megkérdőjelezhetők, hisz mégiscsak ízlés kérdése, hogy egy publikus helyen, nagyközönség előtt történő lánykérés ciki vagy nem. Igaz, hogy alapból nagy nyomást helyez arra, akinek épp megkérik a kezét, hisz csak nem mondhat nemet ennyi ember előtt. Viszont ha a leánykérés alanyának kifejezett vágyálma egy ilyen eljegyzés, akkor nyugodtan lehet ilyet csinálni.

    Vannak más, egyértelműbben visszatetsző dolgok. Például az olyan virális videók, amik mondjuk egy megható történetet mutatnak be, például azt, hogy az egész osztály meglepi egy vadiúj cipővel azt a szegény társukat, akinek nem telik ilyenre. Nagyon szép történet, egyben végtelenül művi, megrendezett és álszent – hisz kicsit (sőt nagyon) olyan ez, mintha csak a kamera kedvéért lennének ilyen kedvesek. Ahogy nagyon sok az állatmentő, és menő dolog hajléktalant egynapos beautykezelésnek alávetni.

    Ezen a listán bőven elférnek még a gyerekekkel eladott instabil posztok, és úgy általában a gyerekek szerepeltetése is, lásd: „adj neki egy puszit”, „öleld meg a bácsit/nénit”, stb. A lista a végtelenségig bővíthető. 

    (Boredpanda)