új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • GettyImages-1229569084
    Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

    Teljesen új gárdával tér vissza a Gossip Girl a képernyőre, vagyis teljesen más gazdag fiatalok fognak mindenféle drámákba, intrikákba keveredni egymással. Pár néző már betekintést nyerhetett a készülő produkcióba, ami jövő hónapban lesz mindenki számára elérhető. A kiválasztott szerencsések, akik beleleshettek az új részekbe, arról számoltak be, hogy kicsit

    soft pornósra sikerült a végeredmény.

    Az elmondások alapján a gimnazista szereplők válogatott helyeken, mint például klubban, fürdőben fognak gátlástalanul pettingelni. 

    Úgy érzem, hogy ez az új feldolgozás túl erősen próbálkozik. Tönkretesz valamit, ami már klasszikus, ugyanakkor túlszexualizálják az egészet, különösen ezekkel a fiatal színészekkel, ez eléggé sértő

    – fogalmazott az egyik forrás.

    (via: Page Six)

  • Eredeti szereplőgárdával tér vissza az iCarly című amerikai komédiasorozat. Az 5 évadot megélt széria 2012-ban azért ért véget, mert a főszereplő Miranda Cosgrove egyetemre ment. Úgy fest, azóta már sikerült megtanulnia, amit szeretett volna, ugyanis ő is visszatér a bandával.

     Az újratöltött iCarly részei hamarosan debütálnak, a színésznő pedig mindezt azzal harangozta be, hogy újraalkotta azt a mémet, amit anno az ő sorozatos jelenetéből vágtak ki.

    Ön szerette a sorozatot a 2000-es években?

  • GettyImages-1182806836
    Fotó: Daniel Pockett / Getty Images Hungary

    Sarah Jessica Parker csütörtökön osztott meg azokat a képeket Instagramon, amiket akkor készített, amikor egy esti sétája ahhoz a lakóházhoz vezetett, amiben karaktere, Carrie Bradshaw lakott a Szex és New York sorozatban. 

    A felújított és leporolt produkciót pont ezen a héten kezdik el forgatni, amivel kapcsolatban a színésznőnek vegyes érzései vannak, ahogy írja a posztban is: 

    Izgatott vagyok és rettegek. 

     Az, hogy kik térnek majd vissza a sorozatba elég hullámzóan alakult, de azt biztosan lehet tudni, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall biztosan nem

    (via: eonline.com)

  • tk3s 0490001071 5mb
    Fotó: Northfoto

    Ma kereken 35 éves az egyik, ha nem a legjobb John Hughes film a Meglógtam a Ferrarival. A legenda szerint a 80-as évek tinijeinek generációs hangja, Hughes a forgatókönyvet hat nap alatt írta. Az elterjedt vicc pedig úgy szól, hogy mi lett volna, ha hét napja van rá. 

    A film azt a pillanatot kapja el, amikor a fiatalok a felnőttség küszöbén állnak és mielőtt végleg átlépnék még egyszer, felelősség nélkül kivesznek egy napot. A főszereplőt, Ferris Buellert Matthew Broderick játszotta, legjobb barátját, Cameront pedig az akkor már 30 éves Alan Ruck. 

    Feltűnik még a 80-as évek későbbi ikonja Jennifer Grey is, aki Ferris Bueller testvérét alakítja, a való életben pedig Broderick barátnője volt. Egy kisebb szerepre pedig még Charlie Sheen is beugrott. 

    Ez pedig valószínűleg a filmtörténelem legindokolatlanabb és legjobb zenés jelenete: 

     Még itt vannak? Vége van. Menjenek haza. … Menjenek.

  • Ugyan már jó ideje azt pletykálják, hogy Liam Hemsworth egy Gabriella Brooks nevű modellel jár, a híresztelések végre hivatalos megerősítést kaptak. A 31 éves színész ugyanis egy jótékonysági vacsorán vett részt, ahol testvére mellett a barátnője is vele tartott. Minderről fotóval emlékezett meg, ezáltal

    Instagram-hivatalosak lettek a párjával.

    Ez manapság annyit ér, mintha egy neves magazinnak nyilatkozna a kapcsolatáról.

    A poszt alatt egyébként többen is megjegyezték, hogy Gabriella Brooks meglehetősen hasonlít Hemsworth egyik kolléganőjére, Jennifer Lawrence-re – sokan pletykálták is, hogy ők ketten összekavartak az Éhezők viadalának forgatásain, de ez valószínűleg csupán a rajongók fantáziája volt.

  • GettyImages-1233386369
    Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

    Boris Johnson a brit miniszterelnök megállíthatatlan az elmúlt napokban, miután sikerült repülővel érkeznie a G7-re, aminek egyik fontos témája a klímaváltozás, most egy félresikerült ajándékozással sikerült ismét nagyot húznia. 

    Ugyanis míg Joe Biden egy 1,7 millió forintot érő biciklivel lepte meg Johnsont, addig viszonzásul nem kapott mást, mint egy bekeretezett fotót.

    A képen egy Frederick Douglasst ábrázoló freskó látható. Douglass egy elnyomás ellen harcoló volt rabszolga volt, aki az 1840-es években Írországba és Nagy-Britanniába utazott beszédeket tartani. Az edinburgh-i falfestményt Ross Blair festette 2020-ban, a Black Lives Matter tüntetések nyomán, az erről készült fotót pedig Melissa Highton lőtte. 

    Igen, ám, de a fotó szabadon felhasználható, vagyis ingyen letölthető a Wikipédia oldaláról. Ezzel szemben Biden egy egyedi készítésű, kék-fehér-piros biciklit adott a britek első emberének.

    A vezetők feleségei is ajándékoztak: Carrie Johnson egy katona feleségek által készített egyedi bőrszatyrot és egy elnöki selyemsálat kapott, míg Jill Biden egy a cornwalli írónő, Daphne du Maurie "Az almafa" című regényének dedikált első kiadását kapta, ami 16 ezer forintért beszerezhető az interneten. 

    Egyébként az ilyen kínos, ajándékozós helyzetekben jön jól az előre meghatározott összeghatár, ami iskolai és céges karácsonykor is alkalmazandó, ugyanis nem ez az első alkalom, hogy ilyen szerencsétlenül sikerült az ajándékcsere. Igaz, akkor az amerikai oldalról volt kínos a helyzet.

    Akkor Barack Obama egy DVD (!) szettet adott az akkori brit miniszterelnöknek, Gordon Brownnak, aminek a formátumát az Egyesült Királyságban nem lehetett lejátszani.

    Ha a nagyobb képet nézzük, akkor lehet, hogy mégis sikerült egyenlíteni. 

    Azért reméljük, ha már ilyen pöpec ajándékot kapott Johnson, megfontolja majd mivel teszi meg a hazautat. 

    (via: indy100)

  • Ki ne ismerné Doktor House-t, aki közel sem olyan kedves, mint Brinkmann profeszor (Klausjürgen Wussow) , nem is olyan jóképű mint Ross doktor (George Clooney), ám a szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen. Egy korábbi felmérés arra volt kíváncsi, hogy a magyar emberek kit választanának a filmes orvosok közül, ha az életben hozzájuk kéne fordulniuk. Nem meglepő, hogy a Hugh Laurie által megformált karakter magasan verte a mezőnyt, mert Magyarországon sokáig nem volt alapelvárás, hogy egy gyógyító kedves is legyen, míg Nyugat-Európában és a tengerentúlon igen, ezért tudott akkorát robbanni a sorozat.

    Azt nem tudni, hogy Laurie-nak például szolgált-e az apja, aki orvos volt, de az biztos, hogy emberek millió ültek a tévék képernyői elé, hogy egyszerre csodálják és gyűlöljék Gregory House történeteit és eközben olyan kifejezéseket is megtanultunk, mint az autoimmun betegség, vagy azt is, hogy az emberek mindig hazudnak. Nyolc éven át gyógyított House, aki Hugh Laurie-ból világsztár csinált, és kétszer is elnyerte a Golden Globe-díjat, sőt a Brit Birodalom Rendjének birtokosa is lett. Magyarországon utoljára az Avenue 5 tudományos-fantasztikus sorozatban volt látható, a kellemetlen orvossal szerzett sikereit azóta sem tudta megismételni az angol színész, aki a ma ünnepli 62. születésnapját.

  • James Corden műsorának egyik visszatérő eleme, amikor lényegében Felelsz vagy mersz?-t játszik meghívott vendégeivel. A csavar az egészben, hogy a mersz része fixen az, hogy valami fura, visszataszítónak tűnő, de hétköznapinak kicsit sem mondható ételt, italt kell megennie, meginnia az embernek, ha nem hajlandó válaszolni a feltett kérdésre. A kérdések persze elég szívatósak. Például egy Kardashian lánynak meg kellett mondania, hogy kit szeret a legkevésbé a testvérei közül. Arra megy ki a játék, hogy vagy valami nagyon sokkoló dolog derüljön ki, amin valaki meg tud sértődni, amiből címlapsztori, külön pörgő YouTube-videó tud lenni, vagy ha nem, akkor viszont a választól megfutamodó ember egyen, igyon valami undit.

    Ezeket az adásokat megnézve feltűnt egyeseknek, hogy Corden a felkínált ételekre és italokra rendszeresen mondja, hogy undorító és gusztustalan. ÉS ez bizony sértő egyesekre nézve, mivel, hogy több olyan is volt, ami például Ázsiában teljesen elfogadott ételnek, italnak számít. Tehát James Corden gúnyt űzött az ázsiai gasztronómiából, ezzel rengeteg embert megsértett.

    Hogy mit fog reagálni az ezernyi felháborodott kommentre, azt nem tudni, egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben James Cordenék.

    (TMZ)

  • Kate Hudson lelkesen vezeti a fitnesznaplóját, ugyanis néhány más celebritással együtt ő is a Weight Watchers nagykövete lett. A színésznő gyakran osztja meg tapasztalatait a követőivel, és mióta az alkalmazás már a szexet is felajánlja, mint lehetséges edzésformát, úgy döntött, ezt is ideje beépítenie a profiljába.

    Ha bárki keresne, a hálószobában leszek a jobb cél érdekében. Azt mondom, olyan egy óra húsz percig, már ha bírni fogja (a párja, Danny Fujikawa - a szerk.)

    – kezdte Kate Hudson, majd egy kis matekba is belebocsátkozott.

    A WW új applikációja szerint ha egy óra húsz percen át szexelek, akkor az... szörnyű vagyok matekból. Hat pontot ér, viszlát két óra múlva!

    Hogy a kísérlet hogyan zárult, arról egyelőre várjuk az információt.

  • profik.png
    Fotó: Viasat6

    Ha már úgyis minden az EB-ről fog szólni, akkor itt egy kis felüdülés. A meccsek szüneteiben ilyen és ehhez hasonló videókat lehet majd elcsípni, amiben a kispadot melegítő focistákat alakító színészek dumálják meg az élet nagy dolgait. 

     Ez lesz a profik, Simon Kornéllal az egyik szerepben.

  • Ha a tényeket nézzük, akkor az történt, hogy Meghan Markle 2000 darabot adományozott a saját gyerekkönyvéből, hogy legyen belőle elég példány olyan helyeken is, ahol eddig nem volt elérhető. 

    Hát ez aztán nagyon nagy cukiság. De közben mintha lenne egy olyan mellékíze is ennek a jótékonykodásnak, mintha Markle kicsit ezzel promózná is a könyvét. Meg mintha tele lenne vele a padlás, és kénytelen lenne ide-oda elszórni, minden megmaradt példányt.

    Ön szerint?

    (E Online)

  • A ma induló Európa-bajnokság alkalmából készült az újabb gyöngyszem. Klippremier az Indexen. 

    Magyarok címmel jelent meg a ValMar és a Hősök közös dala, amellyel a hazai csapatot szeretnék biztatni a pénteken rajtoló Európa-bajnokságon. A focihimnusz ötlete Valkusz Milán és Marics Péter fejéből pattant ki, akik legutóbb az Izland elleni pótselejtező előtt vetemedtek ilyesmire: akkor debütált a Megjöttek a magyarok című szerzemény, amiről ugyan nem tudni, mennyit tett hozzá a csapat győzelméhez, de az biztos, hogy ez volt az a meccs, amin Szoboszlai Dominik kirúgta a magyar válogatottat az Eb-re.

    A srácok egyébként mindnyájan imádják a futballt, Marics Péter ráadásul évekig igazolt játékos volt, és nagy dolognak tartják, hogy egy ekkora világeseményen a magyar csapat hazai közönség előtt léphet pályára.

  • A szakma és a közönség elismerését egyaránt kivívta 2019-ben a Végtelen útvesztő (Escape Room) című szabadulószobás thriller, és ahogy az a film végén finoman be lett harangozva, a folytatás is megérkezett, melynek befutott a szinkronos előzetese is. 

    Az utóbbi években a szabadulószoba az egyik legkedveltebb közösségépítő program lett, Magyarországon is előszeretettel szerveznek ilyen helyekre csapatépítő tréningeket, ezért nem is csodálkozott senki, amikor Hollywood feldolgozta ezt a jelenséget, már nem is egyszer (Szabadulószoba – Escape Room 2017, nem elírás, ugyanaz a filmek címe angolul). Aki szereti az ilyen, feszültséggel, váratlan helyzetekkel teli produkciókat, az biztos jól fog szórakozni, hiszen leginkább ezek azok a típusú filmek, amelyek miatt a megéri a moziélmény. 

    Egy jelenet a Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája című filmből
    Egy jelenet a Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája című filmből
    Fotó: Intercom
  • GettyImages-1175982086
    Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

    Jennifer Lopez a Rauw Alejandróval forgatott klipje szünetében ragadta meg az alkalmat, hogy a miami rendőrség tisztjeivel pózoljon és fotózkodjon. A hatóság nem azért volt jelen, mert bárki galádságot követett el, hanem azért, hogy biztosítsa a helyszínt. A klipet egyébként több órán keresztül forgatták a helyszínen.

    JLo nagy híve az egyenruhásoknak, legutóbb a Nemzeti Gárdával szelfizett.

  • GettyImages-898611102
    Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

    Az énekesnő ritkán posztol képet a családjáról, és ezalól focista férje, Gerard Piqué sem kivétel. Ő legutóbb két éve, nyáron osztott meg közös képet négyükről Instagram-oldalán. 

    Azóta viszont nagyot nőtt a két gyerekük, leginkább kisebbik fiuk, Sasha (középen), aki ötévesen imád szörfözni. Erre pedig látszólag nagyon büszke a kolumbiai énekesnő.

    Az már régóta köztudott, hogy Shakira szívéhez különösen közel áll a környezetvédelem. Tavaly októberben Vilmos hercegnek beszélt a klímaváltozásról, akkor így fogalmazott:

    Tényleg úgy érzem, hogy állampolgárként és két kisgyermek édesanyjaként kötelességem, hogy már most felhívjam a figyelmet ezekre a problémákra, mielőtt túl késő lenne.

    Shakira azt is elmondta, hogy Milan és Sasha aktívan próbálnak tenni a bolygóért, ezért Milan odafigyel a vízhasználatra, amikor fogat mos, Sasha pedig gyakran összeszedi a szemetet a tengerparton vagy a környékükön.

    (Forrás: EOnline)