új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • GettyImages-1314421775
    Fotó: Pool / Getty Images Hungary

    A színésznő is egy közülünk. Erre pedig James Corden legújabb adásában derült fény, ahol a Nyúl Péter folytatásának szinkronizálásáról mesélt. 

    Az interjú közben felmerült ugyanis, hogy ő még most, harmincévesen is csak azzal a plüssállatával képes aludni, ami egyidős vele, és amit csak az anyukája moshat ki vagy varrhat meg. Erre a kijelentésre már Rose Byrne is furcsán néz Margot-ra.

    A plüssnyúl egyébként így néz ki, és valóban elmondható, hogy valószínűleg látott már jobb napokat is, de azért vegyük figyelembe, hogy már három évtizede vele alszik a színésznő:

    plüss.png
    Fotó: The Late Late Show with James Corden / youtube
  • A kormányszóvivőnek is jár a szórakozás, ami Szentkirályi Alexandrának, úgy tűnik, a koncertekkel egyenlő. A politikus ma este a Budapest Parkban mulat, ahol a Halott Pénz áll színpadra, az előzetes hírek szerint telt ház előtt.

    A közösségi oldalán megosztott képen látszik, hogy a szóvivő jó hangulatban érkezett a helyszínre – remélhetőleg a védettségi igazolványát sem hagyta otthon, a zenés, táncos rendezvénynek számító programra ugyanis anélkül egészen biztos, hogy nem engedik be. 

    Szólj anyunak, hogy a városban vagyok!

    – idézett Marsalkó Dávidéktól a megosztott kép mellett.

  • Kim Kardashian gőzerővel készül a jogi pályára, miközben főállású vetkőzőként  igyekszik egyensúlyt találni leendő karrierje és jelenlegi celebléte között. Ami saját bevallása szerint sem egyszerű.

    Minden idők influenszere a Keeping Up With the Kardashians reunion alkalmából nyilatkozott erről Andy Cohennek, beavatva a nézőket a bensőjét mardosó dilemmába:

    Sokat gondolkoztam ezen. De aztán azt mondtam magamnak, hogy csináld csak tovább. Bármit megtehetsz.

    Kim Kardashian azt is elmondta, hogy amikor a Fehér Házban járt, komolyan szorongott attól, hogyan fogadják majd. „Csak az járt a fejemben, hogy, hú, éppen most posztoltam egy bikinis fotót, remélem, senki nem néz rá az Instagram-oldalamra, amíg ott vagyok. De aztán úgy voltam vele, hogy annak kell lenned, aki valójában vagy.”

    Vagyis valami ilyesminek:

    áéfkewék

  • GettyImages-1305610874
    Fotó: Hollywood Critics Association / Getty Images Hungary

    A pankrátorból lett színész egy újabb lista élére került fel. Ezúttal a People Magazine azon százas rangsorán végzett az élen, amelyben a médium azokat a dolgokat, személyeket rangsorolja, akik, amik miatt az Egyesült Államok szerethető. 

    A Szikla az Instagram-oldalán azt írta, hogy amint értesült az első helyről, koccintott rá egyet, és kifejtette, hogy megtisztelőnek érzi, boldog is, ám tudja, hogy ez felelősséggel is párosul, aminek igyekszik megfelelni. Majd a családjának és elsősorban a lányainak mondott köszönetet, mert szerintük miattuk vált azzá az emberré, aki ilyen sikeres tud lenni. 

  • Angelina Jolie és Brad Pitt a 2019-ben véglegesített válásuk után még mindig harcban állnak a közös gyerekeik felügyeleti jogáért. 

    GettyImages-1132179356
    Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

    A US Weekly értesülései szerint előkerült egy dokumentum, amelyből kiderült, hogy a gyerekek közül hárman is apjuk ellen akartak tanúskodni korábban.

    A tanúskodás lehetőségét a gyerekek kérték.

    Jolie márciusban robbantotta a bombát, miszerint Brad Pitt többször is erőszakoskodott a család egyes tagjaival, és évek óta alkoholproblémákkal küzd. Egy konkrét esetre is fény derült, amikor a színész 2016-ban fiát, Maddoxot bántalmazta verbálisan egy repülőút alkalmával. Pittnek lényegében az összes, három örökbefogadott és három vér szerinti gyerekével megromlott a viszonya, Shiloh még a vezetéknevét is megváltoztatta közösségi oldalain.  Maddox márciusban tanúskodott apja ellen, és most már ő is szeretné elhagyni a Pitt vezetéknevet. 

    A többi gyerek végül nem tanúskodhatott ellene, ezért év elején Jolie további dokumentumokat nyújtott be, amelyekben azt állította, hogy a bíró megtagadta az ügy szempontjából fontosnak tartott bizonyítékok vizsgálatát, beleértve a gyerekek tanúvallomásait is. A bíró szerint ugyanis ez káros hatással lehet a gyerekek mentális állapotára. 

  • Szó szerint orra bukott a British Airways egyik Boeing 787-800-as Dreamlinere a londoni Heathrow repülőterén. A mutatványt álló helyzetben, a földön sikerült bemutatni, berakodás közben. A szállítógépen senki sem tartózkodott, amikor az orrfutómű összecsuklott.

    GettyImages-1233521374
    Fotó: Steve Parsons - PA Images / Getty Images Hungary

    Szemtanúk szerint a gép egy állványzatnál állt, amikor orral beleállt az aszfaltba. Vizsgálják, hogy a futómű eltört, vagy valamilyen műszaki hiba miatt húzódott-e be.

  • Újra előkerült az az 1988-as kép, amelynek készítője azt állítja, sikerült munka közben megörökítenie a KGB egyik ifjú titánját, Vlagyimir Putyin későbbi orosz elnököt. Pete Souza, a Fehér Ház egykori fotósa annak idején Ronald Reagant kísérte el moszkvai látogatására, ahol az amerikai elnök a politikusok egyik kedvenc hobbijának is hódolt: „megtekintett”, és spontán haverkodott a „járókelőkkel”. 

    GettyImages-480913027
    Fotó: The White House / Getty Images Hungary

    A fotósnak évekkel később egy ismeretlen levélíró ültette el a bogarat a fülébe, aki azt állította, hogy a kép bal szélén látható, szőke turista-prototípus valójában Vlagyimir Putyin,

    aki akkoriban még a KGB színeiben csiszolgatta tudását.

    Souza 2009-ben egyszer már leputyinozta a jól fésült járókelőt, de mint mondja, azt azonnal megbánta, mert akkor még semmiféle megerősítése nem volt a teóriára. Az ügyben akkor még a Kreml is megszólalt, igaz, elég szűkszavúan: „Nem ő az.”

    Az évek alatt azonban egyre csak megerősödött a gyanúja, amit most egy friss Instagram-posztban is részletesen kifejtett. Emellett a New York Postnak azt is elmondta, hogy annak idején Ronald Reagannek is feltűnt, milyen felkészülten faggatja őt világpolitikai kérdésekről az arra tévedő járókelő. Az elnök oda is fordult az egyik ügynökéhez azzal, hogy: „Nem hittem volna, hogy a Szovjetunióban a turisták ilyen keményen kérdeznek.”

    Ő azonban csak legyintett: „Ó, ezek mind KGB-sek”.

  • Ahogy korábban az Index megírta, Sebestyén Balázs ma délelőtt pont úgy járt, mint Dzsudzsák Balázs néhány évvel ezelőtt: elfelejtett tankolni, és útközben kifogyott az autójából a benzin, amit a közösségi oldalán egy fotóval dokumentált. 

    balazs.png

    A Magyar Közút felfigyelt a szerencsétlenül járt rádiósra, és az Instagram-oldalán keresztül üzent, mindenki okulására.  

    Sebestyén Balázs, tudod, hogy szeretünk, vigyázz magadra! Kitartást a kommentcunamikhoz!

    Hogy más ne járjon úgy, mint a Rádió 1 munkatársa vagy néhány évvel ezelőtt a focista a Lánchídon, a Magyar Közút megosztotta a jó tanácsait is.

    Mit csinálj, hogy ne járj úgy, mint Sebestyén Balázs, akinek elfogyott az autójából a benzin az M7-es autópályán?

    1. Ne legyél Sebestyén Balázs. Vagy Dzsudzsák Balázs. 
    2. Mindig figyelj arra, hogy legyen elég üzemanyag az autódban, még indulás előtt! 
    3. A gyorsforgalmi utakon 20-30 kilométerenként van benzinkút, nyugodtan állj meg. 
    4. Ha mégis úgy jártál, mint Balázs, akkor vedd fel a láthatósági mellényt, használj elakadásjelző háromszöget, a járművödön pedig kapcsold be a vészvillogót.
    5. A szalagkorláton túl várd a segítséget.
    6. Utazás előtt mindig www.utinform.hu, ha pedig bajba kerülnétek, hívjátok a 112-t.

    A fentiek alapján úgy tűnik, Sebestyén Balázs az 1., 2., 4. és az 5. pontot nem teljesítette. 

     

  • Michael Jackson 23 éves lánya Willow Smith Red Table Talk című műsorában nyílt meg arról, hogy milyen érzés volt paparazzik között felnőnie, és ez milyen hatással van a jelenlegi mentális állapotára.

    GettyImages-655779964
    Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

    Paris Jackson évek óta poszttraumás stressz szindrómával küzd és régóta terápiára jár, mert hangokat hallucinál és súlyos paranoiában szenved. Általában kamera kattogást hallucinál, de egyes zajok is előhozhatják a szorongását.

    Meghallom egy szemeteszsák zsizsegését, összerándulok és pánikba esem. 

    Rémálmokkal is küzd, és mit mondja, a PTSD életének minden területére hatással van, a házat sem meri elhagyni fényes nappal. 

    Paris tapasztalataival kapcsolatban nagyon megértőnek bizonyult Willow, hiszen ő is hasonlóképp nőtt fel, a nyilvánosság szeme előtt. Ő például volt, hogy arra kérte barátait, töröljék ki az üzeneteit, nehogy személyes információk szivárogjanak ki róla. Will Smith lánya egyébként nemrég vallotta be, hogy a többszerelműség híve.

    (Forrás: Buzzfeed)

  • Igencsak szokatlan jelenetnek lehettek szemtanúi a Kolozsváron közlekedők. Épp a jelzőlámpánál állt egymás mellett egy motoros és egy autós, amikor az autóban ülő hölgy kihajolt az ablakon, és megcsókolta a mellette várakozó motorost – írta meg a Maszol. 

    A szituációt a személyautó mögött álló kocsi fedélzeti kamerája örökítette meg. A szemtanúk közül sokan azt gondolták, hogy a motoros azért kopogott az autó ablakán, hogy számonkérje annak sofőrjét. Ehelyett viszont egész más fogadtatásban részesült, 

    valószínűleg nem is voltak idegenek egymásnak. 

    A videót a monitorulcj.ro portál tette közzé, és számos hozzászólás érkezett hozzá, akadt olyan is, aki a videó láttán közölte: 

    maga is motorra pattan. 

  • Két hónapon belül ez már a második alkalom, hogy az autója miatt kerül bajba Sebestyén Balázs. Legutóbb szabálytalan parkolásért kapott kerékbilincset, most pedig úgy tűnik, a járgány sehogy sem akar haladni tovább, mivel a Rádió 1 műsorvezetője megfeledkezett arról, hogy bizony ehhez üzemanyag is kell. 

    Amikor kétségbeesetten ülsz a leállósáv szélén, és várod, hogy valaki hozzon üzemanyagot!

    – dokumentálta egy fotóval a történteket a rádiós, hozzátéve: 

    Nincs ennél magányosabb pillanat.

    Hogy a hibáját elismeri, egy hashtaggel jelezte Balázs: #akihülyemegérdemli

    Néhány évvel ezelőtt egyébként Dzsudzsák Balázzsal is pontosan ez történt. A focista elfelejtett tankolni, és a Lánchíd közepén leállt a kocsija, amivel persze óriási dugót okozott. 

  • A hét elején hatalmas port kavart valaki azzal, hogy előásta Billie Eilish pasijának évekkel ezelőtti posztjait, ami bővelkedett rasszista és homofób megszólalásokban. Az énekesnő közösségi oldala azóta másról sem szól, csak a rajongók kommentjeiről, akik rendre azt kérdezik tőle, miért nem kommentálja a dolgot.

    Matthew Tyler Vorce ugyan nagy erőkkel szívecskézett be minden olyan kommentet, ami azt állította, az előkerült posztok hamisak, a minap mégis úgy döntött, hogy elnézést kér.

    Bocsánatot akarok kérni azokért a dolgokért, amiket a közösségi médiában posztoltam anno. A stílus, amit használtam bántó és felelőtlen volt, megértem, mennyire támadóak voltak a szavaim. Akár dalszöveg, akár idézet, akár az én hülyeségem volt, nem számít. Szégyellem magam és mélységesen sajnálom hogy bármilyen kontextusban használtam őket

    – idézte a férfi Instagram-történetét az E! Online.

    Billie Eilish ehhez képest továbbra is mélyen hallgat, büszkén posztolta viszont azokat a fotókat, amiket a Rolling Stone magazin készített róla. A szóban forgó képsorozat hasonló ahhoz, ami a Vogue-ban jelent meg az énekesnőről, aki a jelek szerint megunta a zsákruhákat, helyette mély dekoltázst és lábfejet is villantott a kamera kedvéért. A gratulációk azonban elenyésznek azon hozzászólások mellett, amik hitetlenkedve állnak a ténnyel szemben, hogy Eilish egyszerűen nem hajlandó 10 évvel időseb pasija kellemetlen ügyeit kommentálni.

  • Ahogy korábban az Index is megírta, Cristiano Ronaldo látványos gesztussal indította kedden a budapesti sajtótájékoztatót: amikor a helyére ült, fintorogva eltolta magától az odakészített kólásüvegeket, majd felmutatott egy flakon ásványvizet, hogy inkább azt igyunk. Ennek a mozzanatnak lett is rendes hírértéke, amit a DK elnöke nem volt rest meglovagolni. 

    Gyurcsány Ferenc ma reggel egy rövid videóban buzdított arra, hogy a víz mellett tegyük le a voksunkat, miközben a világklasszis focistát utánozva félretette az asztalon lévő másik italt, ami persze az ő esetében mi más lehetett volna, mint:

    Narancslé? Ugyan! Igyatok inkább vizet! :)

  • GettyImages-1316122605
    Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

    Miközben a Foo Fighters a koronavírus-járvány kezdete óta az első teltházas koncertjét adta, egy oltásellenes csoport tüntetést tartott a helyszín előtt. 

    A zenekar kedden a kaliforniai Agoura Hillsben található Canyon Clubban lépett fel, mintegy 600 fős közönség előtt. De ahhoz, hogy a bulizók jegyet kapjanak a koncertre igazolniuk kellett, hogy be vannak oltva.

    Ez pedig felháborodást váltott ki az oltást ellenzők körében. 

    A tüntetésen készült fotók szerint a résztvevők polgárjogi aktivistákhoz hasonlóan táblákkal fejtették ki véleményüket, és modernkori diszkriminációnak nevezték ezt a fajta megkülönböztetést. 

     (via: HuffPost)

  • Ana de Armas túltette magát Ben Affleckkel való szakításán. Amíg a színész jóval korábbi menyasszonyával, JLo-val bútorozott össze ismét, addig a Bond-lány a Tinder nevű randiapp egyik alalnökével, Paul Boukadakisszal jár, a Page Six információi szerint komoly a dolog.

    Pault és Anát egy közös barátjuk mutatta be egymásnak. Paul Austinban él, de Texasban és Santa Monicában is gyakran időzik. Rengeteg időt töltöttek együtt, mielőtt Ana az Egyesült Államokba repült forgatni

    – mondta a lap forrása, hozzátéve, a Tinder-mogul már a családjának is bemutatta új szerelmét.

  • A két színész útjai azért keresztezték egymást, mert Channing szerepel majd Zoë első rendezésében, a Pussy Island című filmben. 

    A Deadline ennek alkalmából interjút készített mindkettejükkel, amelyből kiderül, hogy a színész azért vállalta el a szerepet, mert sokkal komolyabb, mint amilyeneket általában fel szoktak ajánlani neki. Zoë az attitűdjével is nagy hatással volt rá, ezért még egy megosztó lábbeliről is lemondott miatta.

    Amikor valaki csak úgy odajön, és megmondja nekem, hogy nem kellene Crocsot hordanom és annyira hajthatatlan ebben, hogy teljesen meggyőz, és soha többé nem hordok Crocsot

    — mondta. 

    Kravitz ezután tisztázta, hogy csak jó barát akart lenni, és hogy vannak emberek, akiknek megy a Crocs-dolog, ő viszont nem volt biztos benne, hogy Tatum is közéjük tartozik.