új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bár elsőre kellemes meglepetésnek hangozhat, a 69 éves James Clark egyáltalán nem volt elragadtatva.

    Az idős férfi azután bukkant a nő nyomára, miután hazaérkezése után szétszórt ruhadarabokra lett figyelmes a medence környékén. Ekkor meg is nézte, hogy mi a helyzet a vízben,

    DE NEM VOLT RÁ FELKÉSZÜLVE, HOGY EGY 42 ÉVES MEZTELEN NŐ FOG RÁ VISSZAMOSOLYOGNI.

    Mivel a Heather Kennedy névre hallgató betolakodó egyáltalán nem akarta befejezni a pancsolást, ezért Clark rendőrt hívott, aki egy percig sem tétovázott: azonnal megbilincselte az ellenszegülő nőt és a Charlotte megyei sheriff hivatalába szállította, ahol kiderült, Heathert korábban már elítélték, akkor kábítószer birtoklás miatt.

    Az, hogy a nő ezúttal is valamilyen szer hatása alatt állt-e, nem derült ki. 

    (Forrás: CBS12 News)

  • Az amerikai Wisconsin államban található Shalom Wildlife Zoo egyik kistigrise lefekvés előtt rendszerint azzal vezeti le a felesleges energiáit, hogy egy méretes cipővel birkózik egyet. 

    A cipő egyelőre egész jól bírja a küzdelmet. A kistigrisek nemrég a medencében is hűsöltek egyet és nagyon élvezték: 

    Kistigris.png
  • A színész egy interjúban mesélte el, hogy miért is nem vállalná a melót, ha esetleg felkérnék. Van egy olyan oldala is az egésznek, hogy a karrierjét tekintve nem találta egy kihívásokkal teli kalandnak. Úgy véli, hogy az egész filmben csak egy tudós volt, aki belecsöppent egy családi drámába. De a film akkor volt igazán izgalmas, amikor az őrülten dühös zöld izomkolosszus színre lépett. Ahhoz meg neki túl sok köze nem volt.

    A másik, ami miatt nem vállalná a szerepet, hogy ezek a filmek leginkább beltérben készülnek, nincsenek igazi helyszíneken felvett jelenetek. Vagyis nincs belőlük túl sok. Mindent a zöld/kék háttérrel ellátott stúdióban vesznek fel, és ő nem szereti az ilyen munkát. 

    (Justjared)

  • Trish Wilcher és férje, Max éppen aludni készültek Georgia állambeli otthonukban vasárnap este, amikor a feleség észrevette, hogy a fent említett „szőrszál” mozogni kezdett. 

    Képünk csak illuszráció!
    Képünk csak illuszráció!
    Fotó: Uriel Sinai / Getty Images Hungary

    Pár másodperccel később egy másik is megmozdult, ekkor fordult ijedtében Trish a férjéhez, hogy 

    kígyóink vannak!

    Facebook-bejegyzésben osztották meg a horrorfilmekbe illő történetet, így derült ki, hogy összesen egy anyukát és 17 kicsinyét találták meg az ágyuk alatt. Egy helyi híradónak azt nyilatkozták, még mindig nem biztosak abban, hogy az összeset megtalálták és eltávolították.

    Azt azóta sem tudni, hogyan jutottak be a jószágok a házaspár otthonába, de többen javasolták nekik egy házőrző beszerzését.

    (via: Indy100)

  • Az énekesnőről mostanában olyan hírek szóltak, hogy mi van vele és az apjával. Az egész a New York Times dokumentumfilmjével kezdődött, ami lényegében lerántotta a leplet az énekesnő és apja közti küzdelemről. Spears megpróbálta lecserélni apját mint hivatalos gyámját, de szerinte a sikertelen bírósági beadványok megsértették a tisztességes eljáráshoz való jogát.

    Úgy néz ki, hogy Britney harca nem veszett kárba, hisz országos törvényjavaslathoz vezetett az ügye. Rengeteg szó volt erről a sajtóban. Arról is lehetett olvasni, hogy még betegen is dolgoznia, koncerteznie kellett, mert erre kényszerítették.

    Spears lehet, hogy megunta ezt a témát, mivel egy félmeztelen fotót osztott meg magáról, amire még Paris Hilton is azt kommentelte, hogy nagyon dögös. Ha ez egy elterelés akar lenni, hogy ne csak a családi balhéról legyen szó vele kapcsolatban, akkor jól sikerült.

    A képet itt lehet megtekinteni.

  • Ahogy mondani szokás:

    „Living her best life.”

    Az énekesnő-színésznő most lett 52 éves, aminek örömére készült is vele egy bikinis fotózás egy hajón. És megosztott egy képet arról is, hogy Ben Affleckkel csókolózik. Szóval ez így már akkor tényleg hivatalosnak mondható. 

    Zajlanak az események JLo körül. Kiderült, hogy ott lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén, aztán kiderült, hogy mégsem. Közben Ben Affleckkel való kapcsolatáról is sorra derültek ki újabb dolgok, amik leginkább arról szóltak, hogy mennyire szeretik egymást. Voltak már együtt dugóban is.

    Míg Lopez legutóbb egy tengerparton mutatta meg, hogy milyen szexi, most ugyanezt egy hajó fedélzetén teszi.

  • Labdáztak, bunyóztak, cseppet sem zavartatták magukat.

    A medvecsalád láthatóan egyáltalán nem zavartatta magát, hogy tönkreteszi a felfújhatós medencét, annyira élvezték egymás, na meg a labdák társaságát. Focistákat, kosarasokat, kézilabdásokat megszégyenítő módon cseleztek velük, egyikőjük kisebb-nagyobb sikerrel még a kertben lévő fára is felmászott.

    Az éjszaka közepén különös hangokat hallottunk, és ez fogadott minket az udvarunkon. Úgy néz ki, nyáron és ősszel a medvék kifejezetten élvezik a medencénk hideg vizét, hiszen nem ez az első alkalom, hogy nálunk csobbannak

    – mesélte a felvétel Kaliforniában élő készítője.

    Egyébként nem ez az első eset, hogy medencéző medvéket kaptak lencsevégre – korábban mi is beszámoltunk egy sztoriról, ahol a Tennessee állambeli Gatlinburgban látogatott meg pár fekete medve egy hétvégi nyaralóházat.

  • Nem csak a randizás nem megy neki.

    GettyImages-1204552682
    Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

    Kate Beckinsale közel nyolc éven keresztül volt a színész Micheal Sheen barátnője, ez idő alatt pedig született egy közös lányuk, Lily Sheen, aki januárban ünnepelte a 22. születésnapját – sajnos az édesanyja nélkül.

    Kate ugyanis bevallása szerint már több mint két éve nem találkozott egy szem lányával.

    Nem láttam a lányomat már két éve... úgy minden miatt. Én kimentem Kanadába dolgozni, ott pedig nem tudott meglátogatni. Számomra az, hogy ennyi ideje nem találkoztam a gyerekemmel, az egyik legszívbemarkolóbb gondolat, tehát hálát adok a FaceTime-nak, hogy legalább azon keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot

    – mesélte az édesanya a Live! with Kelly and Ryan című beszélgetős műsorban, majd hozzátette: a lányával mind a ketten attól tartanak, hogy mire legközelebb találkozni fognak, úgy megöregednek, hogy meg sem ismerik egymást.

  • Egy nagy fociszerető férfi remek hobbit talált magának. Mivel nagy rajongója a futballnak, ezért úgy döntött, hogy stadionokat fog építeni. De nem volt hozzá annyi pénze, hogy vasból, betonból, téglából rendes stadionokat felhúzzon, viszont ez nem fogta vissza. Kis maketteket kezdett gyártani, így sikerült megalkotnia 92 angol futballklub stadionjának másolatát. 

    John Le Matire készítette ezeket a maketteket, amiket most összesen 19 ezer fontért, azaz közel 8 millió forintért árvereztek el. Ha kiszámoljuk, akkor végeredményül kijön, hogy egy stadion nagyjából 87 ezer forintba került.