új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kim Kardashian Met-gálás megjelenéséről ódákat zengtek a külföldi lapok, szerintük ugyanis ő ki mert lépni a komfortzónájából és egy egészen váratlan öltözékben jelent meg, ami leginkább egy dementor jelmezhez hasonlított.

    GettyImages-1340197233
    Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

    Az azóta is rejtély, hogy mennyire látott ki belőle, vagy hogyan mosott kezet vécézés után, de az erről született mémeken maga Kim is jókat nevetett, hiszen még Instagram-oldalán is megoszotta őket.

    Mégis, mintha elfelejtettek volna szólni neki, hogy vége a gálának, hiszen még mindig hasonló, kényelmesnek semmiképp nem mondható szettekben járja Los Angeles utcáit.

    Legutóbb például ebben a szettben ment bevásárolni:

  • Sokáig lehetett reménykedni benne, hogy a Netflix sikeres sorozata folytatódik. A rajongók szerették, a kritikusok szinte csak jót tudtak róla írni, és nem mellesleg a sakk szempontjából is fontos volt, hisz a bemutatott lépések, állások szakmailag is tökéletesek voltak. Mindezek hatására menővé vált a sakk is.

    A készítők állandóan ködösen fogalmaztak a folytatásról, most viszont határozottan kijelentették, hogy nem lesz második évad. Nagyon sajnálják, de a készítők úgy érzik, hogy ezzel a történettel elmondtak mindent, amit lehetett. Nem akarnák erőltetni a jövőben. Viszont! Azzal kapcsolatban megnyugtattak mindenkit, hogy A vezércsellel nem vonulnak nyugdíjba, sőt, azon vannak, hogy valami olyanon dolgozhassanak, amit legalább ekkora lelkesedéssel, tűzzel, szenvedéllyel tudjanak csinálni.

    Lehet, hogy a döntésen az is segített, hogy milliókra perelték a Netflixet a sorozat miatt. 

    (justjared)

  • A tegnapi Emmy-díjátadón derült ki, hogy Rita Wilson még rappernek sem utolsó.

    GettyImages-1200616896
    Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

    Ő is részt vett ugyanis Biz Markie, Just a Friend című dalának átdolgozásában, sőt, egy rappelős részt kapott a számból. Nem ez az első alkalom, hogy a 64 éves színésznő bemutatja tehetségét, egy szerep miatt korábban kellett már rappelnie, akkor a dal megtanulása egy hónapig tartott neki. A produkciót akkoriban még Instagram-oldalára is feltöltötte, az emberek nagy meglepetésére.

    Mindenki döntse el maga a videó megtekintése után, hogy mennyire van tehetsége hozzá.

  • Ahogy az már köztudott tény, Daniel Craig idén játssza el utoljára a 007-es ügynök szerepét, az utódjáról pedig egyelőre csak spekulációk vannak, de olvasóink szerint Tom Hardy lenne a legjobb választás.

    GettyImages-494393572
    Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

    Az 53 éves színész 15 éve formálja meg a titkosügynök karakterét, ami a leghosszabb időszak, amit egyetlen színész valaha is megélt James Bond szerepében.

    Így érthető, hogy Craiget nagyon meghatotta a forgatás legutolsó napja.

    Nemrég előkerült egy felvétel, még 2019-ből, hiszen körülbelül azóta tolódik a James Bond: Nincs idő meghalni bemutatója, ami az utolsó forgatási napon készült. A videóban a színész könnyeivel küszködve mond köszönetet az egész stábnak, akik vele dolgoztak az elmúlt másfél évtizedben.

    Imádtam minden egyes másodpercét ezeknek a filmeknek, és különösen ezt, mert minden reggel felkeltem, és lehetőségem volt veletek dolgozni. És ez volt életem egyik legnagyobb megtiszteltetése.

    — mondta a stábtagoknak.

    (Forrás: Indy100)

  • Az Index is jelen volt, amikor bemutatták a világon első Satoshi Nakamoto tiszteletére állított szobrot. Ahogy arról egy cikkben már beszámoltunk:

    Satoshi Nakamoto minden bizonnyal fiktív figura, akiben hagyományosan a blokklánc-technológia és egyben a bitcoin kriptovaluta alapítóját tisztelhetjük. Ugyanis máig nem tudni, ki volt az, aki a nyílt forráskódú digitális fizetőeszközt közvetlenül a 2008-as gazdasági válság után, 2009. január 3-án a világra szabadította, [...]

    Sebestyén Balázsr többször is írta már közösségi oldalán, hogy mi a véleménye a Bitcoinról, szerinte ez a jövő, így nem csoda, hogy személyesen is elment megnézni a szobrot. A megtekintést pedig meg is osztotta a Facebookon. Mint írja:

     Nekünk még újnak tűnik a blokklánc, talán nem is értjük még mindannyian de a gyerekeink életének meghatározó része lesz ez a technológia!

  • A ma reggeli BBC Breakfast című műsorában történteket biztosan emlegeti majd egy darabig a műsorvezető.

    giphy (7).gif
    Fotó: giphy.com

    Carol Kirkwood ugyanis éppen az időjárás-jelentést adta (volna) elő Chelsea-ből, amikor a póráz végén lévő vakvezető kutya elszabadult, és az 59 éves nő elvesztette az egyensúlyát. A következő pillanatban már csak a műsorvezető lábait láthatjuk, ugyanis Flash, a labrador hirtelen megrántotta a pórázt és Kirkwood élő adásban esett egy hatalmasat.

    A látottak után mindenki nevetésben tört ki a stúdióban.

    Maga Carol is nevetve reagált az esésére, még viccelődött is azzal, hogy milyen erős kutya Flash.

    (Forrás: Indy100)

  • justlikethat.png
    Fotó: Youtube / HBO Max

    Spoiler: nem derül ki belőle semmi, csak látjuk a három főszereplőt integetni (mert Samantha ugye nem tér vissza), valamint annyi történik, hogy a konyhában táncol és csókolózik Mr. Big és Carrie.

    A premier pontos időpontja még mindig nincs meg, de eddig úgy néz ki, hogy még idén láthatják a rajongók a folytatást.

  • Mondjuk ki, ne lacafacázzunk itt kérem szépen!

    Elizabeth Olsen haja ellopta a show-t.

    Ténymegállapítás 1: A Google trends azt mondja, hogy jelen pillanatban épp Elizabeth Olsent olvassák rommá az emberek az Egyesült Államokban. Ez épp a legforróbb topik. Többek között a People, a Glamour és a Pagesix is erről ír, merthogy attól volt extra a színésznő megjelenése, hogy egy The Row márkájú ruhában állt a vörös szőnyegre. Na, ez azért akkora nagy cucc, mert ugye ez a két nővérének, Mary Kate és Ashley Olsen márkája.

    GettyImages-1341343602
    Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

    Erre jött az Allure magazin, aki azt írta, hogy ugyan nagyon fancy volt ez a ruha, de

    ez a lágy, legömbölyített bob frizura simán überelt mindent.

    Több bekezdésen át tart a tökéletes frizura megszakértése, hogy milyen elegáns, és közben vagányan bevállalós ez a sztíló. A haj ügyi hírmondó még egy "így készült" videót is megosztott a csodás hajkorona készítési folyamatáról.

    Szép, jól néz ki, de talán egy kicsit nagy lett a hajcihő Olsen haja körül, nem?

  • Adele és új párja már idén júliusban is együtt mutatkozott nyilvánosan egy kosármeccsen, nemrég pedig LeBron James feleségének szülinapjára is elkísérte kedvesét. Hivatalosan viszont egyikőjük sem erősítette meg, hogy összejöttek.

    Egészen mostanáig.

    Tegnap ugyanis Rich Paul, aki LeBron James ügynökeként tevékenykedik, elkísérte az énekesnőt az idei Emmy-gálára, ahol közös kép is készült róluk.

    Ezt osztotta meg Adele Instagram-oldalán, így téve hivatalossá kapcsolatukat. (Lapozzon a közös fotóhoz.)

  • GettyImages-1341341554
    Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

    Az éjjel kiosztották az Emmy-díjakat. Megint lett volna esélye nyernie az Agymenők jócsajaként elkönyvelt Kaley Cuocónak, aki most A légikísérő című sorozatban látható. Jelölték is vígjáték kategóriában a legjobb színésznőnek járó díjra, de végül Jean Smart kapta a szobrot.

    Amúgy Kaley Cuoco sorozata is jelölve lett a legjobb vígjátékra, de ott meg a Ted Lasso nyomta le A légikísérőt. Szóval elmaradt a díjeső. Pont, mint legutóbb, amikor Kaley Cuoco ezt a zseniális képet posztolta magáról.

  • Az Álarcos énekes legutóbbi adásában sikerült végre úgy leleplezni valakit, hogy arra az illetőre volt is egy jó tippje az egyik nyomozónak. Eddig teljesen rossz úton jártak, kivéve Pákó esetében, őt azért könnyen felismerték. Korábban viszont nagyon mellé lőttek, amikor kiderült, hogy az olimpiai bajnok Kovács Ágnes volt a csiga jelmez alatt. Most viszont, amikor a zsiráfot kellett kitalálni, Fluor Tomi az utolsó pillanatban bemondott egy nevet: Nemazalány. És bejött a tipp, mivel tényleg a YouTube-ról ismert Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni volt a jelmez alatt.

  • Ijesztő fotót osztott meg magáról az Oasis egykori énekese.

    Screenshot 992
    Fotó: Twitter

    A friss képen Liam Gallagher orrát egy ragtapasz fedi, és néhány ponton kenőccsel kenték be az arcát. Az énekes láthatóan nincs túl fényes állapotban – hogy pontosan mi történt, arra azt a magyarázatot adta, hogy kiesett egy helikopterből. 

    Liam Gallaghert szombat este az Isle of Wight Fesztiválra várták, a BBC információi szerint a baleset állítólag a koncert után történt, ám nem a rendezvény területén. Hogy túl nagy baj nem lehet, az abból is látszik, hogy a kommentszekcióban az énekes humoros válaszokat ad az aggódó rajongók kérdéseire. Volt, aki azt akarta tudni, milyen magasról esett le, amire annyit írt: 1000 lábról. Később azt is belengedte, hogy ez a fotó lesz majd a következő lemezének a borítóján.

    Egy sörösüvegről is érkezett poszt, igazolván, hogy minden rendben Gallagherrel.

  • Az egyik NBA meccsen akarta megkérni egy férfi  a barátnője kezét. Megvárta, hogy őket mutassa a kamera, majd letérdelt a lány elé. Az egész romantikus pillanat megvan videón, ahogy az is, ami ez után következett,

    hogy a lány konkrétan fogta a cuccait és elrohant. 

    A videót itt lehet megnézni.