új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bill Gates legutóbb James Corden műsorában tűnt fel, ahol a műsorvezető megköszönte neki, hogy ő az egyetlen milliárdos, aki nem akar űrhajóval elmenekülni a Földről.

    Ez ugyanis nagy mértékben roncsolja Földünk légkörét.

    GettyImages-1185999102
    Fotó: Michael Cohen / Getty Images Hungary

    Jeff Bezos és Richard Branson után valóban adott lenne, hogy Gates is versenyt űzzön abból, ki jár többször az űrben, de a Microsoft alapítóját ez nem foglalkoztatja. Amikor Corden megkérdezte, hogy lehet az, hogy őt ez nem érdekli, így válaszolt:

    Nem is tudom, olyan dolgoknak váltam a megszállottjává, mint a malária és a HIV, és hogy megszabaduljunk ezektől a betegségektől. Valószínűleg untatom az embereket a koktél partikon, amikor ezekről a betegségekről beszélek. Rengeteg tennivalónk van itt a Földön.

    Corden műsorának csütörtöki epizódja az éghajlatváltozásra összpontosított, de nem ő volt az egyetlen műsorvezető, aki a klíma vészhelyzetet helyezte előtérbe tegnap este. Stephen Colbert, Samantha Bee, James Corden, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Seth Meyers és Trevor Noah is összefogtak, hogy csütörtöki műsoruk középpontjában az éghajlatváltozás álljon.

    (Forrás: Indy100)

  • Danny Hodgsont, a 26 éves futballistát szeptember 4-én támadták meg az ausztráliai Perth városában, egy vonatállomáson. A hírek szerint egy 15 éves rabló verte meg a sportolót, aki ezután kórházba került. Hodgson agyvérzést kapott, eltört a koponyája, emiatt sürgősségi műtéten is átesett.

    A rémesetről Cristiano Ronaldo is hallott, a minap pedig szívmelengető üzenet küldött neki, melyben a meccsére is meghívta.

    Szia Danny, hallottam a történetedet, remélem, hamar jobban leszel. Meghívlak az egyik soron következő meccsünkre Manchesterbe, szóval gyógyulj meg hamar. Légy erős, ígérem, túl leszel ezen. Vigyázz magadra!

    – hangzott az üzenet.

  • Madonnáról már jó ideje nem az énekesi karrierje miatt cikkeznek az újságok, ugyanis egyre furcsább dolgokat művel nyilvánosan.

    Már az Index is megírta, hogy mennyire felismerhetetlenre szerkeszti képeit az Instagram-oldalán.

    Olyannyira, hogy a róla készült paparazzifotókon szinte rá sem lehet ismerni.

    Nyilvános eseményeken pedig rendre olyan ruhákban jelenik meg, amik nem a legelőnyösebb oldalát mutatják, ezért szinte mindig a legrosszabbul öltözöttek listájára kerül. De a mindig lázadó énekesnő nem hallgat kritikusaira. A minap például egy fűzőben, neccharisnyában és egy indokolatlan fehér lepelben jelent meg, ami lényegében nem takart belőle semmit.

    Az egészet pedig szó szerint megkoronázta egy k*pd be feliratú hajpánttal.

  • Nick Cummins, az egykori ausztrál rögbijátékos különleges videót osztott meg Facebook-oldalán.

    Névtelen8.png
    Fotó: Nick ‘Honey Badger’ Cummins / Facebook

    A felvételen láthatjuk, amint Cummins félreáll az autójával, mert a közelben meglát egy bajba jutott birkát. Az állat a drótkerítésbe szorult és magától nem tudott volna kiszabadulni, mert a szarva is akadályozta benne.

    A férfi odaszaladt és pár másodperc után sikerül kiszabadítania őt.

    Azért még megnézte, nem történt-e komolyabb baja a birkának, aztán pedig feltette a költői kérdést, 

    hogyan fogom biztonságban átjuttatni ezen a kerítésen?

    Végül átemeli a könnyűnek semmiképp nem mondható állatot, aki boldogan vágtázik tovább a mezőn.  A videó nagy népszerűségnek örvend, csak Twitteren közel 13 millióan tekintették már meg.

  • A Takács család egy kétezer négyzetméteres föld tulajdonosaként azon tanakodott, mit lenne érdemes termeszteni ezen a hatalmas termőföldön.

    Végül töktermesztésbe kezdtek egy ismerősük tanácsára, és milyen jól tették. Takács Roland a magok egy részét az Egyesült Államokból rendelte, és az eddigi legnagyobb termésük 126,5 kilósra nőtt. Az óriás tököt a bőszénfai lecsófesztiválon is kiállították, ahonnan másnapra el is tűnt.

    A Somogy Bróker csapata standját díszítette az óriás tökünk. Mire másnap délután mentünk volna érte, addigra már csak a hűlt helye maradt. Valaki odaadta egy helyi családnak, aki disznókat tart. Bízom benne, hogy az állatoknak ízlett

    – mondta Takács Roland a sonline.hu-nak.

    Azért hozzátette, hogy a gigatököt hárman cipelték, és még így is majdnem megszakadtak alatta.

  • A 26 éves énekesnő a modellszakmában is kipróbálta magát.

    GettyImages-1342323152
    Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

    Adottságait tekintve talán nem is olyan meglepő, hogy a 26 éves énekesnőt idén végre felkérték a Versace egyik modelljének.

    Nemcsak magassága (173 cm) ideális ehhez, hanem alakja és különleges vonásai is adottak ahhoz, hogy az éneklés mellett a kifutón is felvonuljon. Dua egyébként egy közeli barátnőjével együtt vonulhatott, hiszen a Versace egyik modellje volt Gigi Hadid is, aki az énekesnő kedvese, Anwar Hadid nővére.

  • A US Open idei nyerteséről, Emma Raducanuról korábban az Index is írt, ahogy a teniszezőnő Met-gálás megjelenéséről is.

    A 18 éves brit lány győzelmével 127 helyet ugrott előre a teniszezők ranglistáján, és igazi hírességgé vált.

    Így bátran állíthatjuk, hogy egy igazi tehetséggel állt szemben Katalin hercegné a pályán tegnap. Katalin korábban profi teniszező szeretett volna lenni, így adta magát a dolog, hogy kihívja egy meccsre az idei győztest.

    A hercegné különösen jó formában van, és láthatóan nagyon jól érezte magát a pályán.

  • TikTokon napok óta nagy népszerűségnek örvend egy videó, amelyen Fella, a buldog első napját láthatjuk a kutyaoviban.

    giphy (3).gif
    Fotó: giphy.com

    A kiskutya teljesen megszeppen attól, hogy a többi kutya lelkesen futkározik körülötte, ezért egy ponton úgy dönt, jobb lesz neki a sarokban, a gazdája mellett, minél távolabb mindenkitől. A jelenethez tökéletesen illik a 

    küldjetek segítséget

    felirat is. Fella gazdija azóta mindenkit megnyugtatott, hogy idővel sokkal bátrabb lett a kiskutya, sőt már néhány barátot is szerzett, akikkel sokat játszik.

  • A 28 éves Jeffrey Wang fotós utált otthonról dolgozni a koronavírus miatti lezárások alatt, hiszen alig tudott értékelhető képeket készíteni, szeptember 21-én azonban kiment az Aberdeen melletti Carnie Woodba egy babaházból kivett íróasztallal és egy apró számítógéppel, hogy megpróbáljon rávenni egy mókust, hogy pózoljon neki.

    Talán ő sem számított rá, hogy terve tényleg sikerülni fog, de a szerencse végül mégis vele volt — kicsivel több mint másfél óra várakozás után ugyanis egy mókus lecsapott a miniatűr íróasztalra kihelyezett mogyoróra, így megszülethettek az elképesztően aranyos képek. 

  • Biztosan nem lehet egyszerű dolog egy olyan híresség asszisztensének lenni, mint Kim Kardashian. A nap 24 órájában rendelkezésére kell állni és valószínűleg olyan dolgokat is meg kell tenni, amit a hátunk közepére sem kívánnánk.

    GettyImages-1178072900
    Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

    De lehet, hogy Kim mégsem volt annyira szörnyű főnök, ugyanis még korábbi asszisztensére is gondol. Stephanie Shepherd nemrég ünnepelte 32. születésnapját, ennek alkalmából pedig hatalmas bulit szerveztek neki, ahol maga Kim K is ott volt. Mindenki meglepődött, amikor egy privát Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című film vetítés után megkapta ajándékát korábbi főnökétől. Az ajándék ugyanis egy 14 ezer dolláros (kb. 4,2 millió forint) Hermés táska volt.

    Shepherd a nagylelkűséget így kommentálta Instagram-oldalán:

    A hűséged és nagylelkűséged a barátaid és a családod iránt páratlan.

    (Forrás: Just Jared)