új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egészen elképesztő videó került fel a netre, amin azt látni, ahogy drónnal cserélnek ki egy égőt.

    El lehet felejteni a létrát, hiszen elég egy drón is ahhoz, hogy kicseréljük a kiégett izzónkat a szobába, legalábbis a videó készítője kreatívan állt a feladathoz. 

    Mint a videón is látni, előbb felszerelték a drónra az égőt, majd ügyesen odamanőverezve, nemes egyszerűséggel betekerték a helyére.

  • GettyImages-1205131883
    Fotó: Jeff Kravitz / GettyImages

    Új vizekre evez Billie Eilish! A világsztár ugyanis a szépségiparban is kipróbálja magát, ráadásul nem is akármilyen termékkel.

    A fiatal énekesnő saját parfümmel állt elő, aminek üvege  egy meztelen női testet ábrázol, amiről Instagramján is megosztott egy fotót.

     A parfüm novemberben kerül majd piacra.

  • Új taggal bővült a Pukás–Dallos család. Az énekesnő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy örökbe fogadtak egy kiskutyát. Mint írja, többször voltak már ideiglenes befogadók, de szerettek volna addig várni, amíg teljesen késznek nem érzik magukat egy saját ebre. A nap eljött, Mimó pedig bemutatkozott.

    Szabó Zsófiékhoz ugyancsak új jövevény érkezett. A műsorvezető családja egy orosz agárral bővült, Lana pedig nem is tappancsmentes otthonba érkezett. Zsófi nagyon szereti az állatokat, van egy Gyémánt nevű kutyusa, illetve egy lova is, Vigo.

    (A műsorvezető Instagram-tartalmai engedélykötelesek, az engedélyt az említett poszthoz meg is kapta az Index.)

  • Megelégelte főnöke viselkedését az a bárpultos, akit szabadnapján akartak berángatni dolgozni, mindezt úgy, hogy hajnali háromkor szóltak neki.

    Az amerikai férfi SMS-ben mondott fel főnökének, közvetlen az után, hogy hajnali 3-kor kapott egy üzenetet, amiben az állt, hogy délelőtt 11-re be kellene ugrania egy 11 órás műszakra. A pultos erre válaszolva közölte, hogy szabadnapja lesz, ráadásul már ivott is, így másnaposan annyira nem sok kedve lenne bemenni dolgozni. A felettese nem hagyta annyiban a dolgot, ráadásul azzal érvelt, hogy a pultosnak állandóan munkára készen kellene állnia, hiszen bármi történet, így jó lenne, ha nem inna, még a szabadnapján sem.

    „Azt akarod mondani, hogy egy pultos ne igyon, amikor nem dolgozik? Nem akarod megtiltani a szakácsoknak, hogy ne egyenek a szabadnapjukon?”

    – reagált az addigra már kissé ittas és egyre feszültebb férfi. Főnöke ezután közölte, hogy erről a magatartásról még beszélni fognak, ha vasárnap bemegy dolgozni, de a pultosnál már kellően elszakadt a cérna ahhoz, hogy SMS-be küldje el melegebb éghajlatra felettesét.

    „Nem, nem fogunk. Csomó helyen keresnek pultosokat, inkább elmegyek valamelyikhez dolgozni. Elegem van belőled.”

    Ez volt az a pont, ahol a főnök érezhette, hogy talán vissza kéne vennie, így azzal próbálkozott, hogy a férfi ne hozzon ilyen hirtelen döntéseket, pláne, ha részeg, mert meg fogja bánni. De a pultos addigra már nem foglalkozott ezzel, csak annyit válaszolt neki: 

    „Nyald. Ki. A. S*ggem.”

    Egyébként az üzenetváltásokat a férfi Redditre is feltöltötte, ahol több ezren látták a nem mindennapi felmondást, a többség pedig egyetértett azzal, hogy jó döntést hozott, amikor beolvasott neki.

  • GettyImages-481747181
    Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

    Összeszedtük a legjobban várt sorozatokat, amik még idén elstartolnak:

    Dexter: New Blood

    Dexter Morgan visszatért, és halálosabb, mint valaha. Tíz évvel járunk az eredeti sorozat eseményei után, Dexter (Michael C. Hall) maga mögött hagyta régi életét, most pedig Jim Lindsay álnéven él Iron Lake kisvárosában, azonban a múlt elől senki sem menekülhet, ezalól pedig Amerika kedvenc sorozatgyilkosa sem kivétel.

    Premier: november 7. Showtime

    Az agyturkász a szomszédból (The Shrink Next Door)

    Az Apple TV+ fekete komédiája Joe Nocera azonos című podcastja alapján készült. A minisorozat két főszereplője Paul Rudd, aki Will Ferrell orvosát játssza, és fenekestől felforgatja jámbor páciense életét.

    Premier: november 12. Apple TV+

    Cowboy Bebop

    A Netflix régóta várt sorozata, ami az azonos című anime alapján készült. A John Cho által megformált Spike, illetve fejvadásztársainak csillagközi kalandjait követhetjük nyomon, amint mindenféle rossz arcú figurát kergetnek szerte a világűrben.

     Premier: november 19. Netflix

    The Wheel Of Time

    A Robert Jordan fantasykönyv-sorozata alapján készült sorozatban Rosamund Pike egy olyan varázslót alakít, aki a megjövendölt kiválasztottat keresi.

     Premier: november 19. Amazon

    The Beatles: Get Back

    Peter Jackson számára ismeretlen kifejezés a lazsálás. A Gyűrűk Ura rendezője számtalan órát töltött azzal, hogy megalkossa a három részre bontott minisorozatát a Beatlesről, amihez 60 órányi archív felvételt és 150 órányi hangfelvételt használt fel, amit korábban soha nem láthattunk még.

    Premier: november 25. Disney+

    Vaják (Witcher)

    Henry Cavill ismét a szörnyvadász, Ríviai Geralt bőrébe bújik, hogy némi ezüstért cserébe levadássza a környéket terrorizáló lényeket, emellett pedig az apaságba is bele kell tanuljon a fiatal Ciri mellett.

    Premier: december 17. Netflix

    Book of Boba Fett

    Decemberben érkezik a Mandalorian első spin-off sorozata, aminek a Star Wars legendás fejvadásza, Boba Fett lesz a főszereplője.

    Premier: december, Disney+

    Melyik sorozatot várja a legjobban?

  • Elérte az 1 milliós követői tábort a Lionsgate, a filmstúdió ezt megünnepelvén kiadott egy eddig nem látott jelenetet a 13 éve megjelent Alkonyatból. A videóra figyelmeztetésül kirakták az NSFW, azaz Not Safe For Work feliratot, ám szinte már fölöslegesen.

    A jelenet a rajongók számára ismerős lehet: Edward elviszi Bellát az erdőbe, ahol elmagyarázza neki, hogy ő vámpír. A videóban viszont Edward vélhetően káromkodva avatja be a lányt a titkába, azonban ezt csak tippelni lehet, mert a Lionsgate így is kisípolta a vámpír szavait.

    A trágár szavaknak valószínűleg azért kellett kikerülniük a filmből, mert különben nem kaphatta volna meg a 12-es korhatár-besorolást.

    @lionsgate ty for 1 million!! here’s our treat. #twilight ♬ original sound - Lionsgate
  • Egy nő mikrofonnal a kezében kezdett el ordibálni, mondván, a koronavírus-járvány azért kezdődött, mert az emberek kezdik elveszíteni a hitüket.

    Csak azért hoztam fel wifit a gépre, hogy ezt posztolhassam. Már a levegőben vagyunk

    – hallani a TikTokra feltöltött videóban, ami 200 ezer like-ot gyűjtött be az első nap, illetve amit közel 2 millióan láttak is a közzétételt követően.

    Ez az én mikrofonom, nem vehetitek el tőlem. Próbáltam elkérni a tiéteket, de nem hagytátok, hogy használjam. Elhoztam hát a sajátom, amit használni is fogok. Az egész járvány azért kezdődött, mert az emberiség elveszítette a hitét.

    A beszéd közben egyébként két utaskísérő is megpróbálta leállítani a kiabáló nőt, akit felszólítottak, hogy kénytelenek lesznek megbilincselni, ha nem áll le, de ez nem állította meg abban, hogy így folytassa:

    A járvány kirobbanásának oka végső soron az internet...

    – jelentette ki a hölgy, akit egy utas segítségével az egyik utaskísérő sikeresen félbeszakított. Ezt a hölgy nem vette jó néven, majd hozzátette, hogy a kutyájának jobb érzéke van, mint nekik.

    @jawny

    someone come get her

    ♬ original sound - JAWNY
  • A DK elnöke poénra vesz minden támadást.

    Ha valaki azt gondolná, Gyurcsány Ferencet bosszantja, hogy a kormánypártiak szerint minden ellenzéki megmozdulás mögött ő áll, vagy hogy az Elkxrtuk című film is azt sugallja, hogy a 2006-os eseményeket a háttérből mind ő irányította, az téved. A DK elnöke ebből is viccet csinál, most épp egy cicás képpel visszavágva.

    Szombat este. Macska, háttérben meghúzódó Gyurcsány-szállal

    – olvasható a megosztott fotó mellett, amelyen egy cicus látható, illetve az ablaküvegen a politikus tükörképe.

  • Herendi Gábor leforgatta a filmen belüli filmet, aminek elhangzó mondata szállóigévé vált.

    A Valami Amerika című film első részében merült föl először a Bűnös Város ötlete. Persze ott még csak a kitalált karaktereknek volt közük a projekthez, ugyanis a sztori szerint Tamás, a reklámfilmrendező (Pindroch Csaba), Ákos, a marketingigazgató (Szabó Győző) és öccse, András (Hujber Ferenc) e miatt a filmterv miatt álltak össze. Találtak is maguknak egy producert (Szervét Tibor), aki elhitette velük, hogy beszáll a költségekbe, ha a finanszírozás felét előteremtik. Amikor ezt megoldották, a producerről kiderült, hogy egy szélhámos, és lelépett a pénzzel.

    Majd jött a Valami Amerika második része, aminek az elején megtudjuk, hogy András lottónyereményéből sikerült leforgatni Tamás szerelemprojektjét, így a Bűnös Város megszületett. Kapunk is belőle egy percnél is rövidebb részletet, a zárójelenetet: fekete-fehér kép, egy búzamezőn siklik a kamera, majd beleütközik egy szereplőbe, aki kimondja az azóta szállóigévé vált mondatot.

    Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város.

    A filmen belüli film hatalmas nagy bukás lett, viszont annál nagyobb poén, hogy a Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor valóban leforgatta. A Bűnös Város egyelőre fizetés ellenében online érhető el.

    Képernyőfotó 2021-10-23 - 20.44.42.png
  • Megtalálták a világ legrégebbi szellemsztoriját.

    A legelső szellemtörténet 3500 éves lehet, amit a londoni British Museumban találtak meg nemrég, eddig teljesen elzárva a világtól. Az ókori Babilonból származó agyagtáblán egy szellemfigura látható, amit a múzeum kurátora egészen elképesztő felfedezésnek nevezett.

    Dr. Irvin Finkel szerint, a táblán az látható, ahogy egy nemkívánatos kísértettől próbálnak megszabadulni, esetünkben egy szerelemre vágyó, szakállas lélekről van szó, akit megkötözve vezetnek át a túlvilágra.

    „Nyilvánvalóan egy férfi szellemről van szó, aki nyomorúságosan érzi magát. Képzelje el, hogy egy magas, vékony, szakállas szellem folyamatosan ott van a háza körül, ami az emberek idegeire mehet. Az elemzés során arra jutottunk, hogy a szellemnek egy szeretőre volna szüksége”

     – mondta Dr. Finkel.