új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A streaming szolgáltató egész estés filmet szentelne az animációs karakterekkel operáló zenekarnak, amire a Gorillaz alkotója, Damon Albarn is áldását adta már.

    gorillaz
    Fotó: YouTube

    Konkrétumot még nem lehet tudni, a projekt meglehetősen korai fázisban van.

    Nem ez az első eset, hogy a banda tagjait megpróbálják új formátumban áthelyezni, azonban a 2017-ben tervezett sorozatból nem lett semmi, illetve a Dreamworks égisze alatt készülő film is semmivé lett, mondván sötét tónusa miatt anyagi bukás lehet a kasszáknál.

     

    (Gamestar)

  • Két nagysikerű film és számtalan Magic Mike Live előadást követően, Channing Tatum közreműködésével egy reality show-ban szeretnének férfiak tucatjainak segíteni, hogy megtalálják magukban az elveszett varázst.

    giphy.gif
    Fotó: giphy.com

    Nem túl meglepő módon az elsősorban hölgyek körében hihetetlenül népszerű élő fellépések ezúttal a képernyőkre költöznek, ahol átlagos srácok próbálnak majd átszellemülni profi táncosokká.

    A Las Vegas-i élő show-kban is tapasztalhatott heves táncmozdulatok láthatólag valóban sok akrobatikai elemeket fognak tartogatni. A kidolgozott felsőtestekben bővelkedő előadások elsőre ugyan könnyűnek tűnhetnek, de ha közelebbről megnézzük, akkor láthatjuk, hogy izzasztóan nehéz azt igazán jól csinálni.

    A december közepén debütáló széria az előzetes alapján tabu döntögető műsornak ígérkezik, számos perzselő jelenetet tartogatva magában. Sose lehet tudni, még a végén maga Tatum is visszatérhet előadni a híres tánc jelenetét a színpadon.

  • A Le Creuset és a Warner Bros. összefogott, hogy a Harry Potter-filmek inspirálta konyhai felszerelést dobjon piacra. A csúcs minőségű fazekak és egyéb felszerelések azonban meglehetősen boros áron mennek.

    A Le Creuset hivatalos oldalán, a Harry szemüvegével ellátott piros lábas nem kevesebb, mint 134 ezer forintot kóstál, de az edényfogó is 19 ezer forinttól indul.

    Ha pedig megtetszik valakinek a mágikus bögrekészlet, akkor nagyjából 40 ezer forintot kell érte kicsengetni értük.

  • Arnold Schwarzenegger legkisebb fiúgyermeke Joseph Baena az Instagramján osztott meg egy forgatáson készült, figyelemreméltó képet magáról. A 24 éves Baena le sem tagadhatná édesapjának génjeit, a jelenetet elnézve, könnyen összetéveszthetnénk a fiatalkori Schwarzeneggerrel.

    A „Lava” néven hivatkozott projektről az említett poszton kívül egyelőre keveset lehet tudni, de vélhetőleg a kezdő színész még további híreket fog adni róla. Az IMDb szerint a fiú egyelőre még csak kisebb filmes projektben vett részt, de például újraforgatta apja egyik ikonikus motoros jelenetét a Terminátor 2-ből.

     A közösségi felületen rendkívül aktív Baena posztjai között azt is felfedezhetjük, hogy gyakran látogatja édesapja egykori legendás edzőtermét, a mai napig testépítő Mekkának számító Gold's Gym-et. Bejegyzéseiben ráadásul az egykori többszörös testépítő világbajnok legnépszerűbb pózaiban láthatjuk megörökítve. Úgy tűnik, számára is fontos a kiváló fizikum, ahogy annak idején Schwarzenegger is képes volt akár hónapokat készülni egy-egy filmszerepére a teremben.

    Apja láthatóan örömmel támogatja fiát ilyen jellegű törekvéseiben, októberben, a születésnapja alkalmából például a következő Twitter-bejegyzést osztotta meg:

    Boldog születésnapot Joseph! Nagyon büszke vagyok rád és szeretlek! Nagyon ász vagy az edzőteremben, az ingatlanos karrieredben és a színészetben. Tudom, hogy ez egy újabb fantasztikus év lesz számodra

  • A többszörös Grammy-díjas énekesnő a londoni Palladium színpadán lépett fel egy családtagokból, barátokból, rajongókból és hírességekből álló közönség előtt.

    A műsor egyik pontján Nagy-Britannia egyik legelismertebb színésznője, Emma Thompson megkérdezte Adele-t, hogy fiatalkorában volt-e olyan, számára fontos személy, aki inspirálta és bátorította, hogy kibontakozzon.

    Az énekesnő Miss McDonaldot említette, aki 8 éves koráig tanította angol irodalomra, illetve megpróbálta ösztönözni arra is, hogy táncoljon. Ekkor a közönség soraiban felfedték a tanárnőt, aki a színpadra sietett, hogy megölelje egykori tanítványát, aki a meglepetéstől könnyekben tört ki.

    Nem tudtam, hogy jön! Hogy van? Pontosan ugyanúgy néz ki, mint régen. Köszönöm, hogy eljött. Anya, el tudod ezt hinni?

    – hatódott meg Adele, miközben édesanyjára nézett a sorok között.

    A brit énekesnőt szemmel láthatóan teljesen elragadták az érzelmei. Könnyeit törölgetve kérte meg Miss McDonaldot, hogy váltsanak telefonszámot.

  • Közeleg a tél, így a Magyar Közút is készül az utak tisztítására. Közösségi oldalukon egy rég ismert felvételt osztottak meg.

    Az a helyzet, hogy eddig a magyar társadalmat megvezették és egy kamu hang keringett a videóhoz kapcsolódóan a neten

    − olvasható a bejegyzésben. A Magyar Közút „hosszú és kőkemény kutatómunka után” megtalálta az eredeti videót, amelyet alább lehet megtekinteni.

  • Soha nem látott fotók kerültek elő Freddie Mercuryról, aki 1980 és 81 között járta be az USA-t a barátaival.

    A fotók a Freddie Mercury in New York: Don’t Stop Us Now című könyv megjelenésével láttak most napvilágot, amit a Queen frontemberének barátai, Thor Arnold és Lee Nolan adtak ki.

    A Nolanék által írt könyvben arról mesélnek, hogy milyen közös kalandokat éltek át a 80-as években Freddievel, akivel együtt járták be az Egyesült Államokat.

  • „Az ember legjobb barátja”, tartja a közmondás és valóban nehéz nem szeretni egy jól nevelt négylábú házőrzőt. Nem csak egy házi kedvenc, sokaknak szinte már családtagnak számítanak a kutyák, ám minden esetben érdemes elgondolkozni azon, hogy az adott fajtának milyen mozgásigénye lehet, ha játékra kerül sor.

    A Belga Malinois juhászkutya például a világon egyedülállóan képes feladatokat megoldani, ráadásul jól láthatóan nagyon élvezi is az izzasztó gyakorlatokat. Közepes testalkata ellenére iszonyatos erő és állóképesség lakozik az elsőre egy farkassal is összetéveszthető fajtában. Mindemelett rendkívül okos és könnyen tanítható, de ez a robbanékonyság bizony nagy felelősséget tesz a büszke tulajdonosra. Mivel gyakorlatilag a nap teljes részében igényli a mozgást és vágyik a kihívásra, így magától értetődőn a rendfenntartásban is előszeretettel alkalmazzák.

    Az, hogy milyen nehéz feladatokra lehet rábírni, a fajtára jellemző rendkívül erős belső ösztönkésztetéssel magyarázható. Ez a problémamegoldó gondolkodás nagy mértékben összefügg a farkas őseitől örökölt vadászösztönnel. Ezzel együtt elképesztő látvány, hogy egy- egy akadállyal milyen kreatívan és hatékonyan birkózik meg a célratörő négylábú.

  • Mint arról az Index is beszámolt, a Való Világ Aurelióját jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélték

    gabo
    Fotó: Instagram

    Az egykori valóságshow-szereplőt 2017-ben egy ismerőse közel kétszázezer forinttal rövidítette meg, amíg ő egy bárban aludt. Miután ráeszmélt a lopásra, barátai segítségével elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezze a pénzt.

    Aurelio egyik legjobb barátja, Pumped Gabo is megszólalt az ítéletet követően, amit egyenesen szégyennek nevezett.

    Nevetséges, hogy akiknek börtönben kellene lenniük, azok szabadon mászkálnak, Aureliót meg beteszik a börtönbe. Szégyen.

    Gabo szerint Aurelio jobbat érdemel és sajnálja, hogy így alakult az élete, de mindenben barátja mellett áll.

    „Biztosan meglátogatom a börtönben. Sőt, cigit és pénzt is vinnék neki, segíteném, amiben tudnám.” – folytatta Gabo.

    (Bors)

  • Ismét apai örömök elé néz Kovács "Kokó" István, aki kedvesével már második közös gyermeküket várják.

    Kokó
    Fotó: Instagram

    A Bors számolt be arról, hogy az olimpiai bajnok bokszoló, aki március óta Svájcban él családjával, hamarosan ismét apuka lesz, ráadásul már a nemét is lehet tudni a jövevénynek.

    Február vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik!

    – árulta el Kokó, akinek korábbi házasságából született két gyerek, ők jelenleg Magyarországon tartózkodnak.

    „Zalán, aki már négyéves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás. A munkámhoz én az angolt használom, a német is jól megy, de be kell vallanom, hogy a francia olyan messze van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.” – folytatta az 51 éves ökölvívó.
  • Négy hónapon át, egyetlen érdeklődője sem akadt annak a menhelyi kutyának, aki még most is türelmesen várja új gazdáját.

    Az Epiphany névre keresztelt 4 éves keverék kutyus a Hullban található Oakwood Dog Rescue nevű menhelyen van, ahol abban bíznak, hogy még karácsony előtt otthonra talál.

    Epiphany egyébként nagyon félős és ideges volt, amikor megérkezett a menyhelyre még 133 nappal ezelőtt, de azóta már sokkal magabiztosabb.

    A menhely Facebook oldalán most megjelent egy poszt, amiben azt írják, hogy a kutyus már hónapok óta náluk van, mégsem érdekelt senkit, pedig igazán szeretetre méltó jószág, aki imád rohangálni és a játékaival játszani.

    Fontos, hogy Epiphanynak olyan gazdira van szüksége, akinek van ideje és türelme ahhoz, hogy segítse az állatnak, hogy magabiztosabb legyen az emberek és kutyákkal szemben.

    A posztból kiderül, hogy a kutyus idegessé válik a gyerekek körében, mindenképpen egy felnőtt gazdát keresnének neki, illetve a legtöbb kutyával szemben is bizalmatlan.

  • Manapság már semmi sem lehetetlen. 

    Ha Ön is odavan Lady Gaga, Jared Leto, Adam Driver és Salma Hayek legújabb filmjéért, van egy remek hírünk: pár napra ugyanis bármikor beköltözhet a Villa Balbiano névre keresztelt előkelő kúriába. A filmben Aldo Gucci otthonaként szolgáló olaszországi, 18. századi, hat hálószobával és hat fürdőszobával rendelkező villát az Airbnb felületén hirdették meg. Az első vendégeket 2022 márciusától várják.

  • Korábban már az Index is beszámolt az amerikai származású, néha egészen elvetemült ötletekkel előrukkoló Mr. Beastről, aki legutóbb azt találta ki, hogy ha egy videója eléri a 10 millió lájkot, megrendezi a Squid Game-et a való életben is.

    Minderre persze nem kellett sokat várni, napok alatt összegyűltek a virtuális jóváhagyások, így a hétköznapi nevén Jimmy Donaldsonként ismert figura bele is kezdett a munkálatokba. 

    A férfi egy az egyben lemásolta a Netflix sorozatának díszletét, a játékosok pihenéséért szolgáló szobától kezdve egészen az üveghídig.

    Mint azt maga is elmondta, mindez 3,5 millió dollárjába (kb. 1 milliárd forintjába) került, melyet persze csak különféle támogatásokkal tudott összehozni. A játékba 456 embert kért fel, akik pontosan olyan öltözéket kaptak, mint a sorozat szereplői, és a játszott játékok is megegyeztek a korábban látottakkal – a csalás és a kiszámíthatóság elkerülésének érdekében azonban egy-két változást eszközölni kellett.

    Fontos megjegyezni, hogy a játékosoknak semmilyen bántódásuk nem esett a vetélkedő alatt, ha valaki valamelyik feladatban kiesett, azt a hasára erősített festékpatron szétpukkasztása jelezte, amit szerettek nagyon drámain megélni a játékosok. Végül azonban itt is csak egy maradhatott, aki végül 456 ezer dollárral, azaz körülbelül 150 millió forinttal lett gazdagabb. 

    A versenyről készült 25 perces összefoglalót itt nézheti vissza:

  • TikTokra került fel az a videó, amin egy kiskutya és egy tyúks nem mindennapi barátságának lehetünk szemtanúi.

    kakakkutya2
    Fotó: TikTok

    A rövid, de annál tartalmasabb videó alatt mindeközben a Titanic főcímdala szól, ami csak rátesz egy lapáttal az egészre. Íme:

  • Előfordul, hogy bizonyos bandák legnagyobb rajongóit nem érdekli, ha kedvenceik egy új irányzatot próbálnak ki, inkább maradnak a jól megszokott klasszikusoknál. A KISS tagjai is elmagyarázták, hogy ők miért nem fognak valószínűleg már új albumot kiadni.

     Paul Stanly, a Kiss Kruise interjú során beszélt arról, hogy a rajongók nem igazán képesek befogadni az újfajta zenét. Ennek oka részben az is, hogy a korábbi dalokhoz mindenféle emlék fűződik, amiket újra át akarnak élni ilyenkor.

    A rockbanda egyébként eddig összesen 20 albumot adott ki, mostanra a tagok pedig a 60-as éveik végén járnak, illetve búcsú koncerteket tartanak, így több mint valószínű, hogy már nem térnek vissza a stúdióba, hogy felvegyenek valami újat.

    Egyébként is sokan úgy vélik, hogy ha egyszer vissza is vonulnak véglegesen, bőségesen letettek már annyit az asztalra, hogy egy örökkévalóságig fennmaradjon a nevük.

    (Grunge)