új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 25 éves színésznő a Deadline magazinnak beszélt a Dűne című film közelgő folytatásáról, amikor azt mondta, hogy a második filmben biztosan sokkal tovább fog szerepelni, mint az elsőben.

    GettyImages-1347313813
    Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

    Mint arról az Index is beszámolt, amikor októberben megjelent az év egyik, ha nem a legjobban vár mozija, a rajongók kifejezetten csalódottak voltak, amikor megtudták, hogy a 2 óra 35 perces filmből Zendaya csak 7 percnyi képernyőidőt kapott, annak ellenére, hogy az előzetesekből az volt kikövetkeztethető, hogy az egyik legtöbbet szerepeltetett karakter lesz. 

    Vannak kevésbé kidolgozott karakterek, amelyeket megtartok a második filmre - így találtam meg az egyensúlyt

    - magyarázta a rajongók dühét csillapítva Denis Villeuneve, a film rendezője. Zendaya most azonban arról biztosította a rajongókat, hogy sokkal hosszabb ideig lesz jelen a folytatásban.

    Hosszabb ideig lehetek ott, ami király. Szeretek fejlődni az általam eljátszott karakterekkel, aki pedig olvasta a könyveket tudja, hogy sokkal több felfedezni és feldogozni való van még hátra

    – magyarázta, hozzátéve, hogy nagyon élvezte, hogy csak a forgatás egy kis részénél volt jelen, hiszen így egy teljesen új élményként élte meg a filmet, mikor az a mozikba került.

  • A baba sikeresen ellopta a showt.

    elonmusk
    Fotó: Youtube / SpaceXly

    Æ A-Xii tavaly májusban született, a napokban pedig már Zoomon is megcsodálhattuk őt. A másfél éves baba Elon Musk ölében ücsörögve élvezte édesapja prezentációját, és nem túlzás azt állítani, hogy voltaképpen az egész megbeszélés az ő kis előadásáról szólt. X Æ A-Xii Musk többször köszönt és integetett az őket nézőknek, mire multimilliárdos sem tudta megtartani a komolyságát.

    Elon Musk és a baba édesanyja egyébként idén szeptemberben váltak külön. A 33 éves énekesnő, Grimes három évig volt a mérnök párja.

  • Szombaton rendőrautók zárták le a belváros egyik központi utcáját, még vízágyút is felvonultattak. 

    Gondolhatnánk, hogy a vasárnapra tervezett tüntetés miatt látható ez az erődemonstráció, de nem. Az 1990-es taxisblokádról forgatnak filmet Köbli Norbert forgatókönyve alapján.

    Az országot négy napra lebénító és a nem sokkal azelőtt megválasztott Antall-kormányt csaknem megbuktató sztrájk a benzinárak drasztikus megemelése miatt robbant ki. Akkor a fővárost alig lehetett megközelíteni, és a metrót leszámítva a tömegközlekedés is szünetelt Budapesten, most viszont csak az Alkotmány utcában állt le a forgalom. 

    A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő Blokád 48 naposra tervezett forgatása október 20-án kezdődött el. A számos helyszínen és két idősíkban játszódó filmhez Budapesten a Szabadság és az Erzsébet hídon, a Magyar Tudományos Akadémián, a Parlamentnél és a BM-kórházban rögzítenek jeleneteket, de forgatnak a budaörsi laktanyában és Százhalombattán is. 

  • Simon Wiltshire éppen egy csapat dámszarvast figyelt meg, amikor egy fiatal szarvas közelebb merészkedett a fotóshoz.

    A barátságos egyed mintha megértette volna, hogy képek készülnek róla, ezért elkezdett különféle grimaszokat vágni a kamerába. Az eredmény zseniális lett, az arckifejezéseket pedig mintha Jim Carrey-től tanulta volna.

  • Egy életre szóló élményt szerzett a Dél-Afrikában található RockFig Safariban az a nő, aki épp medencézett, amikor egy elefántnak felkeltette az érdeklődését.

    Lisa Saint szemtől szemben találta magát a játékos állattal, ami a medencéből felszívott vizet fröcskölte a nőre, és ezt sikerült is lencsevégre kapni. Az elefánt ezután Lisa reakciójára várt, aki inkább nem viszonozta a fröcskölést, mondván, jobb, ha nem ingerli az állatot.

    Lisa később elmondta, hogy sem ő, sem pedig a férje, Clint Saint, aki utazásokat szervez a szafariparkokba, nem tapasztalt még csak hasonlót sem.

    A hihetetlen jelenetet Lisa csoportja is végignézte, ugyanis a nő idegenvezetőként dolgozik a szafariparkban. A videó hamar felkerült a netre, ahol már milliók nézték meg.

  • Senkinek nem kell bemutatni a Jurassic Park című 1993-as film azon jelenetét, amikor áramkimaradás miatt a Tyrannosaurus rex kiszabadul, és terrorizálni kezdi Ian Malcolmékat.

    jp
    Fotó: YouTube

    Na, ezt a legendás jelenetet gondolta újra egy youtuber, és a rexet kicserélte a macskájára, aki az OwlCat névre hallgat a csatornán, de egyébként Lizzynek hívják.

     Így varázsolták bele a filmbe:

  • Mindezt csak lengyelül tette, így szerencsére kevesen észlelték a megbotránkoztató hibát Észak-Amerikában, de azért na!

    A gyerekeket megrontó plüsskaktuszra először egy lengyel származású kanadai nagymama, Ania Tanner lett figyelmes, aki 15 hónapos unokájának rendelt egyet az egyébként oktatójátékként feltűntetett plüssből. Mint kiderült, a körülbelül 8 500 forintért árult kaktusz eredetileg angol, spanyol és lengyel nyelveken énekelt dalokat, de egy alkalmazás segítségével lehetőség volt rá külső dalokat ráhelyezni, valamint képes volt visszaismételni a hozzá intézett szavakat is.

    Amikor a nagymama a kibontás után meghallotta a lengyel dalt, szavak nélkül maradt. 

    Történetesen lengyel vagyok, és amikor elkezdtem hallgatni a dalokat, és meghallottam a szavakat sokkot kaptam. Azt gondoltam, hogy mi ez, valami vicc? Ez a játék káromkodik és a kokainhasználatról beszél!

    – kezdte Ania a CTV News Torontonak. Mint kiderült, a plüssben lévő lengyel dal valóban a kokainról, a kábítószerrel való visszaélésről, az öngyilkosságról és a depresszióról szól, mindezt trágár szavakkal jócskán megtűzdelt köntösbe burkolva. A lap kiderítette, hogy a korábban a TikTokon is nagy népszerűségnek örvendő dal egy Cypis néven futó lengyel rappertől származik, aki eddig nem tudott róla, hogy szerzeményét ilyen célokra használták volna fel.

     A kínai gyártású plüsst levették a kanadai Walmart polcairól, és több amerikai áruházlánc is hasonlóképp készül cselekedni, a rapper pedig jogi eljárást indított a cég ellen, hiszen ő maga is megbotránkoztatónak tartja az egész jelenséget. Érdekesség, hogy a játékra már korábban, ez év júniusában is érkeztek panaszok, azok azonban nem kaptak a mostanihoz hasonló médiavisszhangot, így különösebb következményük sem lett – hiszen mostanáig még beszerezhetőek voltak.

  • Ezzel pedig új rekordot állítottak fel.

    Az újrahasznosításra való figyelemfelhívás érdekében új rekordot állított fel egy dabasi iskola azzal, hogy elkészítették az ország eddigi legnagyobb, papírgurigákból és használt zoknikból készült kígyóját.

    A végeredmény olyan hosszú lett, hogy többször is körbe kellett tekerni a tornateremben. A gyerekek egész évben gyűjtötték a zoknikat, ha egy elhasználódott vagy kiszakadt, azt nem eldobták, hanem egy külön zacskóba gyűjtötték, hogy leadhassák azt az iskolának – számolt be az RTL Híradója. 

    Az összegyűjtött, hatszáz méteres zoknikígyót a szegedi zoknigyűjtő program hasznosítja újra, hogy a bútoriparban használatos szigetelőanyagokat készítsenek belőle.

  • Londonban kapták lencsevégre David és Victoria Beckham 19 éves fiát, Romeo Beckhamet, amint épp randizni ment barátnőjével, a Mia Regannal.

    260511526 2050599511757987 695973536964372920 n
    Fotó: @justjared / instagram

    A kommentek egyébként nem bántak túl kesztyűs kézzel a párral, többen azt írták, hogy elsőre azt hitték, hogy Justin Biebert látják, de akadt olyan is, aki annyit írt, hogy "ez Victoria, csak bajusszal".