új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Néhány hónapja 40. születésnapján Nicole Richie alakított valami egészen hasonlót, mint amit nemrégiben egy hatgyerekes édesanya.

    Ana Oosterhouse együtt ünnepelte születésnapját az egyik fiával, de miközben elfújta a gyertyát, lángra kapott a haja vége. Az anyuka állítása szerint úgy megijedt, hogy „az egész élete lepergett a szeme előtt” és „testen kívüli élményben” volt része. Ez pedig nem is csoda, hiszen valóban ijesztő látvány lehetett, amikor észrevette, hogy lángokban áll a haja.

    Ana végül komolyabb sérülések nélkül megúszta a születésnapját.

    Kettejük történetét tekintve ez az eset gyakoribb lehet, mint gondolnánk.

  • Az amerikai Georgia államban készített klipben egy a hírhedt fenevadra, Nagylábra nagyon hasonlító alak mászkál az erdő sűrűjében. A majomszerű lény először a fűben ült, majd felállt, hogy megmutassa félelmetes magasságát.

    Képernyőfotó 2021-12-07 - 11.44.36.png
    Fotó: @cryptiduniversity / instagram

    Bár egyesek szerint újfent csak egy beöltözött tréfamesterről van szó, mások szerint a felvétel legitim lehet, és újabb nyomot szolgáltathat Nagyláb kilétének felfedésében. Seth Breedslove dokumentumfilmes, a Small Town Monsters film mögött álló ember a Daily Starnak azt mondta, hogy a videó minden bizonnyal átverés, de vannak jelek melyek kételkedésre adhatnak okot.

    Az alany nagyon nagynak tűnik, de a mozgása könnyen elárulja. Úgy tűnik, mintha a földet nézné, miközben forog, ami arra utal, hogy egy beöltözött ember lehet, akinek a jelmez miatt látási nehézségei vannak és nem tudja, pontosan mi van a lába alatt. Viszont tényleg nagyon magas, szóval az is lehet, hogy valódi. Ezek a videók mindig több kérdést hagynak bennünk, mint választ

    – mesélte a brit bulvárlapnak Breedslove.

    A Nagylábról szóló legendák az Egyesült Államokban még 1958-ban kaptak lendületet, amikor fakitermelők egy óriási lábnyomot találtak a kaliforniai Bluff Creekben, és ez országos hír lett.

  • Egyik olvasónk lett figyelmes egy különleges, fényárban úszó Trabantra Nagykátán.

    IMG 6296 (1) (1)
    Fotó: Hajdu Richárd / Facebook

    Az 1982-es évjáratú autó tulajdonosa egy mindössze 21 éves fiatal srác, aki egymaga újította fel a Trabantot jelenlegi állapotára.

    Elmondása szerint minden évben feldíszíti autóját a karácsony előtti hetekben, ami idén 600 LED izzót kapott az ünnepekre.

    Mondanunk sem kell, hogy rengeteg járókelő figyelmét felkelti a fényes jármű.

    IMG 6299 (1)
    Fotó: Hajdu Richárd / Facebook
  • Egy rövidebb fazonra váltott.

    Wolf Kati
    Wolf Kati
    Fotó: Szécsi István / Velvet

    A 47 éves Wolf Katit talán még nem is láthattuk ilyen rövid bubifrizurával, az elmúlt években mondhatni hozzánőtt a hosszú, szőke haj – most azonban úgy érezte, elérkezett a változás ideje: nem csak a fazonon, de haja színén is változtatott, igaz, az csak pár árnyalattal lett világosabb.

    Az énekesnő az eredményt Instagram-oldalán tette közé, ahol több szakmabeli is megjegyezte, milyen jól áll neki az új frizura és követői is elvoltak ragadtatva a stílusváltástól. Íme: 

  • Elkezdett csomókban hullani annak a nőnek a haja, aki az úgynevezett Gorilla Glue szupererős ragasztóval akarta felturbózni a frizuráját.

    Kép2
    Fotó: TikTok

    Tessica Brown akkor vált híressé a TikTokon, amikor pillanatragasztót használt hajlakként, aminek az lett a vége, hogy műtéti úton lehetett csak eltávolítani a hajából.

    A beavatkozás sikeres volt, Tessica (nem elírás, valóban T-vel írja a nevét.) pedig elkezdte visszanöveszteni a hajkoronáját, sőt még Forever Hair (örök haj kb.) néven még saját hajápolási módszert is kialakított.

    A tiktokker azonban hiába nem nyúlt később a hajához, a hajfesték, amivel el akarta takarni az őszhajszálait, reakcióba lépett a ragasztóval, ez pedig azt eredményezte, hogy csomókban kezdett el hullani a hajkoronája.

    Brown videójában mutatta meg követőinek, hogy épp mit él át, mint mondta, azt hitte elég erős a haja ahhoz, hogy kibírja a vegyszereket. Tévedett.

    @im_d_ollady

    I thought my hair was strong enough to for chemicals 😭#tessicabrown #mahair #helpmyhairplease #fyp #imoverit

    ♬ original sound - Tessica Brown

    A kommentek között a legtöbben azt javasolták neki, inkább hagyja békén a frizuráját, bízza magát egy szakértőre.

  • A 37 éves színész hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt évek alatt.

    GettyImages-1357373127
    Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

    A Ne nézz fel! bemutatóján pedig egyenesen rá sem lehet ismerni a szőke hajú, tetkós színészre, aki egy babakék öltönyszettet viselt a premieren, pont olyat, mint a barátnője.

    Jonah egyébként évek óta felszólal amellett, hogy szeressük a testünket, korábban beszélt már nyilvánosan arról, hogy milyen atrocitások érték karrierje során a testalkata miatt, és még egy testpozitivitást jelképző tetoválást is magára varratott.

    A lényeg azonban, hogy végre úgy érzi, magára talált, ez pedig a róla készült képeken is szembetűnő.

  • Rég láthattunk ilyen mértékű káoszt az RTL Klub gasztro-reality-jében.

    A piros csapatra csúnyán rájárt a rúd a Konyhafőnök VIP hétfő esti adásában, tortájuk ugyanis teljesen szétfolyt, mely akkora káoszt szült, hogy Muri Enikő a konyha végében fogott neki a sírásnak. Minderre persze Görög Zita is felfigyelt, aki minden erejével próbálta segíteni az ellenfél csapatban lévő énekesnőt, aki persze ezt nem akarta elfogadni, hiszen tisztában volt vele, hogy az nem az ő munkájuk. 

    Enikő csapattársai azonban ezt már másképp gondolták, és végül az ellenfél csapat tortáját tálalták ki. Az adás részletét itt nézheti vissza:

  • Már nem kell sokat várnia a Mátrix-fanoknak, hiszen december 23-án érkezik a Mátrix folytatása, ami a Feltámadások címet kapta.

    Addig is egy új előzetessel jelentkeznek a film készítői, ami kicsit olyan, mintha az előző filmeket néznénk újra és újra, néhány új jelenettel kiegészítve. Ezért aztán olyan sok részlet nem is derül ki belőle, de arra mindenképp jó, hogy egyre kíváncsibbá tegyék a nézőket a folytatást illetően.

  • Egy ijesztően valósághű vonásokkal rendelkező robot videója terjedt el a neten néhány napja.

    robot.png
    Fotó: @terrill / Twitter

    Az Ameca névre keresztelt robotot a brit Engineered Arts tervezte és fejlesztette ki, a cég rendszeresen posztol robotikus tartalmakat a közösségi médiafelületeiken,

    az emberek nem túl nagy örömére.

    Egy Twitterre feltöltött videóban először csukott szemmel láthatjuk az élethű emberi vonásokkal megalkotott Amecát, majd hirtelen felébred és körbe pásztázza a szobát. Ezután a kezeit tanulmányozza, majd a felvétel végén egyenesen a kamerába néz és meglehetősen ijesztő módon mosolyog.

    Az embereknek kétes érzéseik vannak, hiszen többen már most attól félnek, hogy Ameca és társai egyszer csak öntudatra ébrednek, és az emberiség ellen fordulnak.

    (Forrás: Indy100)

  • Spoiler: leginkább sehogy.

    A legutóbbi The Graham Norton Show vendégei a Vajákban szereplő Henry Cavill, valamint a Marvel-féle Pókember-filmek sztárjai, Tom Holland és Zendaya voltak. A műsorban persze szó esett a hamarosan mozikba kerülő Nincs hazaútról, na meg persze arról is, hogy hogyan zajlott a film forgatása.

    Mint kiderült, Tomnak meglehetősen nehéz dolga van a jelmezében, hiszen még csak egy cipzár sincs rajta, a fejrész kivételével az egész egy részből áll, a forgatások alatt azonban még a fejrészt sem javallott levenni, hiszen sok idő, mire azt pontosan visszahelyezik – éppen ezért a színész egy egészen mesteri módot talált ki arra, hogyan jusson élelemhez. 

    Szóval a szemek kivehetőek, így keletkezik egy lyuk a jelmezben, ami tökéletes arra, hogy bevezessünk egy kis csövet, amelyből inni tudok anélkül, hogy le kellene vennem a jelmezt

    – magyarázta Holland, szerelme, Zendaya szerint azonban nem ez a legnagyobb probléma, hanem az, hogy ha forgatás közben összehányná magát, az bizony nem tudna hová távozni.

  • A 19 éves énekesnő nagy változáson ment keresztül az évek alatt.

    GettyImages-1357213747
    Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

    Korábban jellegzetes, bő ruháiról és színes hajáról volt ismert, aztán egy hirtelen szőkére váltott, és így pózolt a Vogue címlapján. Nemrégiben pedig az Index is megírta, hogy ezúttal a sötétbarna haj mellett tette le a voksát.

    A napokban viszont a Variety egyik eseményén kivételesen azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy milyen hétköznapi öltözékben jelent meg.

    Kicsit olyan, mintha hirtelen magára kapott volna valamit, hogy leugorjon a sarki boltba, vagy esetleg síelni készülne.

    GettyImages-1357199912
    Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary
  • Steph Curry specialitása a felezővonaltól a kosárba zúdított hárompontos dobás. Kedd hajnalban, a San Franciscó-i Chase centerben az első félidő utolsó másodpercében előhúzott egy ilyen bravúros megoldást a tarsolyából, úton a Golden State Warriors 126-95-ös győzelme, és önmaga 31 pontos produkciója felé az Orlando Magic ellen.

    Curry az elmúlt héten gödörbe került, 69 triplakísérletéből mindössze 19 ért célba (27 százalék), de most magára talált a zseni, és 13-ből 7 hármasa ült. Igaz, Andrew Wiggins még őt is felülmúlta karriercsúcsot jelentő 8 triplájával, amihez mindössze 10 próbálkozásra volt szüksége. 

  • Ranger, a német juhászkutya ugyan már négy éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta.

    A kiskutya egy ritka betegségben szenved, aminek következtében nincs elegendő növekedési hormon a szervezetében,

    ezért örökre kölyökkutyaméretű marad.

    Ez azonban sajnos azt is jelenti, hogy a betegség miatt jelentősen rövidebb élet várhat Rangerre. Gazdája így nyilatkozott erről:

    Ranger nagyon aranyos és nagyszerű kutya, de végső soron ez a beltenyésztés eredménye, és ezt szeretnénk megállítani. A tenyésztőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ez előfordulhat, és meg kell próbálniuk megelőzni. Rangernek eddig jó élete volt, de ez nem mindenkinél van így

    — mondta, felhívva a figyelmet a beltenyésztés problémájára.

  • Elképesztően szép, teljes napfogyatkozás volt december 4-én az Antarktiszon, nem sokkal napkelte után.

    nap
    Fotó: YouTube

    A hihetetlen pillanatról videó is készült, ami itt megtekinthető: