új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 23 éves dániai Eduard Hromkovic a szlovákiai Rohožníkban épp egy családi összejövetelen volt, amikor megpillantotta egyik rokonának fényképét a 15. századik visszanyúló családfán. Mint kiderült, a fotón a férfi nagymamájának nővére volt látható, aki kísértetiesen hasonlított napjaink egyik legnagyobb popsztárjához.

    Megláttam a fotót és egyből azt gondoltam, hogy 'Szent sz*r, ez szó szerint Ed Sheeran!'. Beszéltem néhány családtagommal, megkértem őket is, hogy nézzék meg a képet, és mindenki nagyon hasonlóan reagált. Azonnal megosztottam a fotót a baráti csoportomban, és ott is egyfajta legenda lett belőle

    – mesélte a férfi teljesen lesokkolódva a hasonlóságtól. Az ominózus képet alább tudja megtekinteni.

    SWNS ED LOOKALIKE 04
    Fotó: Eduard Hromkovic / SWNS / Northfoto

    Ön mit gondol?

  • A 48 éves modell a hamarosan véget érő The Ellen DeGeneres Show-ban vendégeskedett.

    GettyImages-1318551648
    Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

    Egy közös játék során Heidi Klum elárulta, hogy az egyik ügyfele egyszer 2 millió dollárra biztosította a lábait, de az egyik többet ér, mint a másik.

    Ennek oka az, hogy fiatal korában elesett, ennek következtében pedig hatalmas heg van az egyik lábán, emiatt pedig az értékéből is veszített. A felvétel során a sebhelynek nyoma sem volt, amit ezzel magyarázott:

    Nyilván most annyi barnítóspray-t kentem magamra, hogy nem látszik.

    Heidi énekesnői debütálásáról is mesélt, első dala a Chai Tea with Heidi címet kapta, Snoop Dogg közreműködésével.

  • Az új törvény szerint a háziállatok már nem tárgyak, hanem érző lények.

    GettyImages-56316159
    Fotó: Tim Graham / Getty Images Hungary

    A január 5-én érvénybe lépett rendelkezés fő célja, hogy amennyiben a családtagok szétválnak, az állatok jóléte is védve legyen a párok közötti jogi vita során. Ez azt is jelenti, hogy a spanyol bíróságnak ezentúl ugyanolyan komolyan kell vennie az állatok elhelyezését, mint bármely más családtagét, és el kell dönteniük, hogy ki kapja meg a felügyeleti jogot.

    Ez a változás jelentősen javítja majd az állatok jólétét, miközben tiszteletben tartják az alapvető jogaikat is.

    Az állatokat többé nem lehet elhagyni, lefoglalni vagy engedély nélkül elvinni, ez pedig majdnem minden állatot, háziasított és vadon élőt egyaránt érint.

    Európán belül Franciaország, Németország, Svájc, Ausztria és Portugália már jó ideje érző lényként tekint az állatokra, így ezekben az országokban is szem előtt tartják jogaikat. Ha minden jól megy, a jövőben több ország is is hasonló háziállat-szabályokat vezethet be.

  • Az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt.

    Mint arról korábban az Index is beszámolt, májusban már egy éve lesz, hogy megszületett Ada kislánya, aki a kifejezetten különleges Freya nevet kapta. A műsorvezető az elmúlt hónapokban nem igazán mutatta meg kislányát, hétfő reggel azonban kivételt tett, és videohívás közben az egész ország megcsodálhatta a csöppséget. 

    A műsor ominózus részletét itt nézheti vissza:

  • A külföldi pletykalapok legalábbis erre gyanakodnak.

    Korábban már az Index is beszámolt a hírről, miszerint tizenhat együtt töltött év után felbontja házasságát a DC-filmek sztárja, Jason Momoa és kedvese, Lisa Bonet. A színészek egy meglehetősen spirituális töltetű Instagram-posztban tudatták követőikkel a megrázó hírt, amelyből nem feltétlenül derült ki a válóok, csupán az, hogy az egymás iránt érzett szeretetük átalakult formában továbbra is megmarad.

    A külföldi pletykalapok most úgy vélik, a háttérben Momoa egykori színésztársa, a Trónok harca című sorozatban Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke állhat, tavaly nyáron ugyanis egy meglehetősen gyanús fotót posztolt a színész a színésznővel.

    Életem holdja. Gyönyörű vagy, és örökké szeretni foglak

     – írta a fotóhoz Momoa, amelyen Clarke épp az ölében ül. Íme: 

  • Ahogy arról már egy évvel ezelőtt is beszámoltunk, január harmadik hétfője az év legdepresszívebb napja. Az Independent cikke szerint a Blue Monday kifejezést Cliff Arnall pszichológus találta ki, és 2005-ben terjedt el a köztudatban.

    giphy (17).gif
    Fotó: Giphy.com

    A szakember felfedezésének ugyan semmilyen tudományos alapja nincs, több oka is van annak, hogy erre a dátumra esett a választása:

    • a karácsonynak már rég vége,
    • az időjárás általában rossz,
    • az emberek többségét motiválatlanság gyötri,
    • a fizetés még messze jár,
    • nem is beszélve arról, hogy hétfő van.

    Ez az öt dolog pedig már elég is ahhoz, hogy rosszul érezzük magunkat. Nem érdemes azonban ezen keseregni, holnap már minden jobb lesz.

  • Kelemen Anna korábban is kacérkodott a közélettel, 2018-ban egyszer már bejelentette, hogy elindul az országgyűlési választásokon függetlenként. Az egykori playmate végül a voksolás előtt visszalépett a jelöltségtől Budapest 1-es számú választókerületében, de úgy látszik, azóta sem lankadt az érdeklődése a politika iránt.

    Az elmúlt napokban több olyan poszttal is jelentkezett a közösségi médiában, amiből arra lehet következtetni, hogy szimpatizál a Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalommal. Egyik bejegyzésében például megvédte Gattyánt, akiről Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke azt mondta az ATV-ben, hogy azért nem kíván leülni tárgyalni a politikai babérokra törő üzletemberrel, mert „női testek áruba bocsátásából gazdagodott meg”, ezt pedig visszataszítónak tartja. 

    Egy másik bejegyzésében pedig azt írta: 

    Te megnyomtad már? #megoldásmozgalom

    Megkerestük az ügyben Kelemen Annát, hogy megtudjuk tőle, tervez-e ismét indulni a választásokon. Telefonon azt nyilatkozta, szimpatizál Gattyán György mozgalmával és az általuk javasolt digitalizációs elképzelésekkel, de nem szeretne képviselőjelölt lenni. Részleteket nem árult el, azonban azt mondta: 

    A jövőben sok minden elképzelhető, mert a párt friss szellemisége és az ő elképzelése, miszerint tegyük trendivé a politikát, megegyeznek egymással. 

  • Már javában dübörög az Eufória második évada, az egyik új szereplő pedig a való életben is felforgatta a szálakat.

    GettyImages-1363114795
    Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

    Tegnap ugyanis lencsevégre kapták a Jules karakterét alakító Hunter Schafert, valamint az új évadhoz nemrégiben csatlakozott, Dominic Fike-ot, amint kézen fogva távoztak egy étteremből. 

    A 26 éves srác Elliotot alakítja, és lehetséges, hogy nem kis drámát fog okozni Jules és barátnője, Rue (Zendaya) között.

    A képek magukért beszélnek, nagyon úgy tűnik, hogy új szerelem szövődött a nagy sikerű sorozatnak köszönhetően.

  • A 43 éves modell mostanában igen aktív YouTube-csatornáján.

    Legutóbb azzal próbált több követőt gyűjteni a videómegosztó platformon, hogy azt ígérte, megmutatja a nyilvánosság előtt párját, amennyiben eléri a 100 ezer feliratkozót. Feliratkozóinak száma ennek hatására el is kezdett növekedni, de úgy tűnik, nem megfelelő ütemben, ezért más módot kellett választania.

    Horváth Éva ezúttal azt találta ki, hogy kétfős utazást nyerhet Balira az, aki a legtöbb feliratkozót vonzza be oldalára.

    A cél elérése érdekében egy honlapot is létrehozott, ahol egy toplistán vezeti, ki az, aki megosztotta videóit, ezzel pedig a legtöbb nézettséget generálta. A nyereményjáték a 100 ezredik feliratkozó elérésekor zárul le.

  • A gördeszkázás lehet az örök fiatalság titka?

    Don Morton, a kétgyermekes nagyapa szeptemberben kezdte el új hobbiját, miután korábban szenvedélyes síelő és görkorcsolyázó volt, amit közel 15 éven át űzött.

    A férfi a Glasgow Caledonian University (GCU) Arc Sport Halljában tanított görkorcsolyázást, melyet csak azért hagyott abba, mert túl öregnek érezte magát az oktatói munkához. Don a nyugdíjba vonulása után ismerkedett meg a deszkázással, olyan hobbit akart ugyanis, amelyet egész évben űzhet, mivel a síszezon túl rövid véleménye szerint.

  • A Marvel-filmek Amerika Kapitánya nem csak a mozivásznakon képes hősies tettekre, hanem a hétköznapokban is, legalábbis, ha mentett négylábúja Dodger szemszögéből tekintünk rá teljesen biztosan.

    A világhírű színész még tavaly májusban posztolt arról, hogyan is talált rá kedvencére véletlenül, amikor egy forgatás miatt Georgiában tartózkodott. Akkor ugyan egyáltalán nem tervezett ilyen jellegű vállalást, viszont amikor meglátta a ketrec ajtajában bizakodva üldögélő farkcsóváló jószágot, egyszerűen nem volt képes nem a szívére hallgatni.

    Ez az a pillanat, amikor megismertem Dodgert. Éppen egy filmet forgattam Savannah-ban, és a jelenet meg egy menhelyen játszódott. Aznap nem állt szándékomban megmenteni egy kutyát, de abban a pillanatban, amikor megláttam, tudtam, hogy haza fog jönni velem

    — írta a megható felvétel alá Evans. Azóta persze sok minden történt, legalábbis a gazdi szorgos posztjait elnézve, Dodger még egy kisebb orvosi beavatkozáson is sikeresen túlesett. Nem is beszélve arról, milyen furfangos módon tud egy kis extra jutalomfalathoz jutni, akár egy gombnyomásra.

    Hiába úgy tűnik nagyon is igaz a mondás: Amilyen a kutya, olyan a gazdája - és persze oda-vissza fordítva. Evans és Dodger nem csak elválaszthatatlanok, hanem olyanok szinte már mintha ikrek lennének.

  • Hartbeat néven indít saját produkciós irodát Kevin Hart, aki jelenleg nemcsak Hollywood egyik legismertebb filmsztárja, hanem a világ legkeresettebb és legjobban fizetett stand-up komikusa is. Sok szempontból nézve azért nem meglepő ez a merész lépés, ugyanis kis túlzással, ha a komédiára kerül sor szinte minden létező platformon elkerülhetetlen, hogy találkozzunk Harttal.

    Az utóbbi években sokakhoz hasonlóan bevette a legnagyobb streaming szolgáltatók képernyőit, és a láthatóan tudatosan készül arra, hogy ő legyen a szórakoztatóipar egyik legnagyobb alakja.

    Éppen ezért döntött úgy a vállalkozói vénával megáldott színész, hogy szeretné minél jobban saját kezébe venni karrierje alakulásának gyeplőjét, hogy a széles médiaplatform újabb és újabb színterein tehesse próbára magát. Ilyen érdekes irányvételnek fogható fel például Snoop Doggal közösen közvetített humoros Olimpiai elemzése.

    Rengetegen hiszik azt, hogy az életben csak egy résnyi lehetősége adódik az embernek. Én nem így látom, hanem azt, hogy az élet rengeteg ajtót tár elénk, nekünk pedig választanunk kell melyiket nyitjuk ki. Ahonnan én jövök, ott a kölyköknek nem jósolnak nagy jövőt, hogy bármikor is lehetőségünk adódna felérni a csúcsra. Az én történetem ezeknek a gyerekeknek szól, hogy megmutassam, hogy az álmok valóra válnak. Lehajtottam a fejemet, melóztam. Jöttek a lehetőségek és megpróbáltam a legjobbat kihozni belőlük. Ez mindannyiunk számára lehetséges, ha igazán hiszünk benne

    — nyilatkozta Hart az ABC Shark Tank című műsorában, hozzátéve, hogy rendkívül hálás édesanyjának, amiért annak idején megtanította a kemény munka és a kitartás fontosságára.

  • Aranyáron talált új gazdára a sztárpár egykori otthona.

    GettyImages-954342780
    Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

    10 millió dollárért kelt el Aston Kutcher és Mila Kunis egykori Beverly Hills-i álomotthona, ahol nem csak fantasztikus kilátás, de egy óriási medence is várja új gazdáját.

    Egyébként Kunisék Los Angelesbe költöztek, ahol egy hasonlóan fantasztikus farmházat vettek maguknak.