új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ilyen festővásznakat se látni mindenhol!

    A 30 éves Brenda Delgado azóta mindenféle portrét fest a csótányaira, legyen az Pókember, vagy épp Spongyabob.

    Mint mondta, az egész csak egy hirtelen ötlet volt, a vászonként használt csótányokat pedig nem öli meg, legtöbbjük életben van, csak leragasztja őket, amig fest rájuk, majd utána elengedi őket.

  • A Victoria’s Secret Bella Hadid főszereplősével mutatta be Valentin-napi kollekcióját, amelynek darabjai között pánt nélküli melltartók és egyéb fehérneműk közül lehet majd választani.

    Nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk a modellt:

  • Az orosz származású Yulia Minina két évvel ezelőtt lett macskatulajdonos, de nem hitte volna, hogy ekkorára nő majd a házi kedvence.

    A Kefir névre keresztelt, maine coon fajtájú cica ugyanis időközben hatalmasra nőtt, és valószínűleg még mindig nem állt meg a növésben. Mostanra több kilót nyom, mint egy átlagos kisgyerek, és bár mérete miatt elsőre kicsit ijesztő látványt nyújt, Yulia szerint Kefir nagyon barátságos és nyugodt természetű.

    A maine coon fajta, ahogy a neve is mutatja, Maine államból származik, és Észak-Amerika egyik legrégebbi fajtájaként tartják számon. Személyiségjegyeik miatt korábban gyakran nevezték kutyaszerűnek a fajta egyedeit, ez pedig Kefirre is igaz.

    Amikor idegenek jönnek a házhoz, először mindenki összekeveri őt egy kutyával

    – tette hozzá a gazdája.

  • Idén érkezik a hatodik, egyben utolsó évad a Peaky Blindershez, amelyben vészesen közeledünk a második világháború kirobbanásához.

    tommy
    Fotó: YouTube

    A BBC sorozatának atyja, Steven Knight eredetileg hét évadon keresztül mutatta volna be a Shelby család történetét, azonban ki kellett egyeznie hat plusz egy filmmel, amely ténylegesen pontot tesz a sorozat végére.

    Azonban Knight nemrég adott interjújában arról beszélt, hogy ez a történet már régen túlnőtt az ő eredeti vízióján, ezért bele fognak menni a második világháború utáni időszakba is.

    Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tudni, a Peaky Blinders-film 2023-ban érkezik, amely feltehetőleg lezárja az elmúlt hat évadot, és felvezeti a jövőt is. Kérdés, hogy ebben még szerepelni fog-e a Tommy Shelbyt alakító Cillian Murphy.

    (Gamestar)

  • A húszéves brit BMX-es Kieran Reilly a világon elsőként landolt egy tripla-flairt, azaz egy tripla hátraszaltót egy 180 fokos fordulattal megspékelve.

    chrome-capture (82)
    Fotó: Red Bull Bike / YouTube

    Tripla hátraszaltózni több BMX-es is tud a világon, sőt csináltak már kvadrupla szaltót is. Ennek a trükknek, vagyis a tripla-flairnek az a legnagyobb nehézsége, hogy a végrehajtójának az elképesztő sebességű vertikális forgás közben csak 180 fokot szabad horizontális irányba forognia, hiszen nem egy egyenes ugratón hajtja végre a mozdulatsort, hanem egy ívből ívbe érkezik.   

    Reilly a gyakorlást először egy szivacsgödörbe kezdte meg, majd miután stabilan csinálta a mozdulatsort, élesben ment rá a trükkre. Az első egy hét során többször közel járt a sikeres landoláshoz, ám csapatával úgy döntött, fél évvel később próbálkozik ismét. Akkor a némiképp átalakított íveken próbálkozott, mely sikerre vezette.

  • Kevesen tudják, de a Robert Downey Jr.-féle Vasember előtt, amely 2008-ban elindította az MCU-t is, tervben volt, hogy más ölti magára az ikonikus páncélt, méghozzá nem más, mint a Top Gun és a Mission: Impossible-filmek csillaga, Tom Cruise.

    GettyImages-693134382
    Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

    Most, hogy az MCU-ban megnyílt a multiverzum, szinte bármi lehetséges, elég csak a legutóbbi Pókember-filmre gondolni, ezért egyáltalán nem tűnik vad ötletnek, hogy ez is megvalósuljon.

    Mi több, konkrét fotó is érkezett a Doktor Strange: Az őrület multiverzumában forgatásáról, amelyen állítólag Tom Cruise látható motion-capture-ruhában, amint épp Vasember egyik variánsát alakítja. 

    A fotó persze lehet manipulált, számtalan ilyennel találkozni, de jusson eszünkbe, hogy annak idején így kezdődött a két régi Pókember körüli őrület is.

    Azért azt vegyük figyelembe, hogy ha ez meg is valósul, nem jelenti azt, hogy Cruise állandó Vasembere lesz az MCU-nak, hiszen a Doktor Strange második részében mindenféle univerzumba fogunk ellátogatni. Tehát lehetséges, hogy csak egy rövid cameóról van szó, elvégre rögtön három Stranget is kapni fogunk, amibe beleférne egy új Tony Stark is.

  • Mintegy 1,93 millió kilométeres távolságban, a Hold távolságának ötszörösére repült el bolygónk mellett 2022. január 18-án a (7482) 1994 PC1 jelzésű űrszikla. Ahogy arról korábban írtunk, az 1994 PC1 látogatása azért érdekes, mert viszonylag ritkán, néhány évente repül el ekkora méretű kisbolygó a Földtől ilyen távolságban.

    Az 1994 PC1 útját több magyarországi amatőr csillagász is megfigyelte, a Vega Csillagászati Egyesület a Zoomon keresztül közös megfigyelést is szervezett. Tagjaik közül két embernek is sikerült megörökítenie az űrszikla útját, mindkét fotó Somogy megyében készült.

    A képeken szaggatott vonalként látható a kisbolygó. Ennek oka az űrszikla gyors mozgása, illetve az, hogy 30-75 másodperces záridővel készültek a képek. A vonalban a megszakítások a fényképek letöltése közben jöttek létre, ezek alatt nem exponált a távcsőre csatlakoztatott fényképezőgép.

    A hivatásos csillagászok radarral és nagy távcsövekkel is vizsgálják és folyamatosan monitorozzák a kisbolygót, amely méreteit tekintve veszélyt jelenthetne a földi életre. Szerencsére az elkövetkező száz évben nem fogja bolygónk pályáját keresztezni egy kisbolygóé, magyarázza dr. Csizmadia Szilárd csillagász a VCSE észlelésekről szóló cikkében, ahol még több képet is közöltek, amelyen az 1994 PC1 látható.

  • Újabb részletek derültek ki a rapper és Megan Fox eljegyzésének körülményeiről.

    GettyImages-1357237381
    Fotó: Jerritt Clark / Getty Images Hungary

    A nagy pillanattal kapcsolatban eddig sem voltak szégyenlősek, Megan Fox például egy „spontán”, három szögből felvett videóval jelentette be a lánykérést, Machine Gun Kelly pedig több részletet is elárult Instagramon az általa tervezett jegygyűrűről.

    Az újdonsült jegyespár legutóbb a Vogue-nak adott interjút, amelyből újabb szokatlan részlet derült ki:

    A koncepció lényege, hogy a gyűrű szétválasztható, két gyűrűt alkot. Amikor együtt van, egy mágnes tartja a helyén, és egy szívet alkot. A mágneses szalagok valójában tüskék, szóval ha megpróbálja levenni, az fájni fog.

    Ahogy mindennek, ennek is mély jelentése van az ékszernél. MGK szerint ugyanis a szerelem fájdalommal jár, ha pedig Megan úgy döntene, hogy leveszi a gyűrűt, mert már nem szereti őt, az is fájni fog neki. Tekintve, hogy az eljegyzés után egymás véréből ittak, ez már nem is olyan meglepő.

  • Újra megerősíti egymásnak tett fogadalmát Horváth Tamás és felesége, Péterfi Andrea. Kapcsolatukat azzal pecsételik meg a tizedik évfordulón, hogy ismét kimondják a boldogító igent.

    Azt, hogy létezik a világon mindent elsöprő, igaz szerelem, Horváth Tamás és neje is bizonyítja. A Csillag születik által ismertté vált énekes tíz éve alkot egy párt Andreával, akivel öt évvel ezelőtt egy igazi paradicsomi helyszínen, a Maldív-szigetek napsütötte, fehér homokos tengerpartján fogadtak örök hűséget egymásnak. Az egzotikus helyre egyébként minden év januárjában ellátogatnak, hogy megünnepeljék házassági évfordulójukat. A mostani évforduló több szempontból is különleges.

    Tíz éve együtt, ebből a fele már házasságban. Megjártunk csúcsokat és mélységeket. Öt éve ezen a napon, ezen a szigeten mondtunk igent erre a szövetségre, azóta napról napra csak erősödik az iránta érzett szerelmem. Tíz év szép kerek szám, ezért most újra feleségül veszem

    – tudatta a posztban a Sztárban sztár ötödik szériájának győztese.

  • Tóth Andi és Andrei Mangra korábban úgy nyilatkozott kettejük kapcsolatáról, hogy csak barátság van közöttük.

    A Dancing With The Stars győztes párosa a műsor után is jó kapcsolatban maradt, olyannyira, hogy Andrei az énekesnő születésnapján is jelen volt. Ott készült róluk a közös fotó, amit mind a ketten megosztottak Instagram-oldalaikon, és ami miatt ismét spekulálni kezdtek az emberek, hogy együtt vannak-e.

    Ön szerint együtt vannak?

  • A Vouge Paris Instagram-oldalára került fel egy igen fülledt hangvételű képsorozat, amin Mihalik Enikő látható, ráadásul nem sok ruhában.

    A fotók mellett olvasható a szöveget, miszerint "Amikor még nem kellett cseresznyés emojit raknunk a mellbimbók helyére".

    Az Instagram és a Facebook ugye nem díjazza a meztelenséget, ezért a legtöbb fotón, amin mellbimbó, vagy egyéb kényes testrész látható, a felhasználók valamilyen emojival takarják el, elkerülve ezzel a tiltást.

    Önnek is hiányoznak azok az idők, amikor még szabadon lehetett mutatni mindent?

  • Elképesztő számokat produkált Riviai Gerált újabb kalandja, nem meglepő, hogy érkezik a következő évad is.

    gerlt
    Fotó: YouTube

    Igazi aranytojás tojó tyúknak számít a Netflix számár a Witcher széria, ugyanis a Henry Cavill főszereplésével fémjelzett sorozat elképesztő számokat hozott.

    Abban nehéz nem egyetérteni, hogy az emberek többsége gyűlölte a Trónok harca utolsó részeit, lezárását, igy nem meglepő, ha elegük lett a fantasy sztorikból. Ennek ellenére a Netflix bevállalta a Witcher sorozatot, ami meghozta gyümölcsét.

     Az eredeti lengyel könyvekből adaptált sorozat második szezonja nemrég került fel a streaming szolgáltató kínálatába, és ugyan a kritikák nem voltak vele 100%-osan elégedettek, a számok szerint, összesen kétmilliárd percet nézték az emberek Geralt és Ciri kalandjait a premier hetén.

    (Variety)

  • Elstartolt az HBO Max nagyágyúja, a Peacemaker sorozat, aminek most bárki megnézheti a nyitányát.

    peacemaker
    Fotó: YouTube

    A rendező, James Gunn, aki a 2021-es The Suicide Squad filmben mutatta be John Cena Békeharcos karakterét, korábban azt javasolta mindenkinek, hogy soha ne pörgessék át a sorozat főcímet, ami most felkerült a YouTube-ra is.

    A nyitány valóban egyedülállóan elborult, csakúgy, mint maga a sorozat, ami nemcsak trágárra, de rendkívül erőszakosra is sikerült.

  • A hihetetlenül aranyos videó mindenki szívét megmelengette.

    GettyImages-501695952
    Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

    A 53 éves színész és 85 éves édesanya Whitney Huston "I Wanna Dance With Somebody" című slágerére perdültek táncra a születésnapi party közepette, melyről persze videó is készült.

    Ma már 85! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked Anya! Táncoljuk el magunkat a 100-ig

    – írta Instagram-oldalán a színész.